Blogg

Vesel Bumperfodral till iPhone 6 / 6s Plus

Jag älskar att experimentera med utseendet på min iPhone. Det är en av de främsta anledningarna till att jag gillar fall med enastående funktioner. Trots att jag är orolig för att ge det skydd som behövs för min smartphone, hade höghänt eller skrymmande fodral aldrig lockat mig - inte ens lite.

Vad jag verkligen hatar om de flesta iPhone 6-fodral är att de tar bort glansen från iPhone; inte låta det skina igenom. Snygg profil med tilltalande funktioner har alltid varit det bästa kravet för mig. Att plocka upp ett slumpmässigt fall bara för att skydda enheten har aldrig tilltalat mig.

Vesel Wood Series Bumperfodral till iPhone 6 / 6s Plus

Så snart jag fick en första blick på " Vesel Wood Series " iPhone bumperfodral, imponerade det mig direkt. Den vackra designen slog rätt kod med det jag letade efter i ett fint stötfångarhölje.

Skuren för att matcha den eleganta profilen på iPhone, det gör ett fascinerande par med enheten. Fodralet tillåter inte bara att enheten pryder utseendet utan förstärker dess utseende. Det är där det verkar sticka ut från resten.

Fantastisk kombination av trä och aluminium av hög kvalitet

Stötfångarhuset Vesel är den perfekta kombinationen av elegant trä och högkvalitativt aluminium. Medan den övre och nedre stötfångaren är gjord av aluminium har sidorna gjorts av ek / valnöt som har avslutats med borstad olja.

Träserien ger enkel åtkomst till alla portar och knappar på din enhet utan besvär. Med den kompakta designen passar den perfekt till iPhone.

Komplett paket

Vesel-stötfångarhöljet levereras med ett litet verktyg för installation, ett serienummer certifikatplatta, två extra skruvar och mikrofiberduk.

Väskan har packats in med alla verktyg som behövs för att du ska kunna använda den bekvämt. Med mikrofiberduken kan du hålla den lysande länge.

Bekväm installation

Du kan enkelt installera fodralet. Allt du behöver göra är att använda verktyget för att skruva loss de två övre hörnen på fodralet, skjut sedan in din iPhone 6 / 6s inåt och sätt tillbaka stötdämparna på plats.

Till skillnad från de flesta andra stötfångarfodral kan Wood Series tas bort eller installeras snabbt utan krångel.

Beredd för minimalistisk

När det gäller säkerhet från oavsiktligt fall eller stötar kan Wood-serien lita på att erbjuda minimalt skydd. Tydligen är det inte gjort för att ge robust skydd under några omständigheter.

Väskan lägger större vikt vid den attraktiva designen tillsammans med möjligheten att ge din iPhone grundläggande skydd.

Domen

Vesel Wood-serien är speciellt huggen för dem som letar efter ett snyggt stötfångarfodral med enastående kvalitet. Den minimalistiska profilen som gör ett slående par med din iPhone har fått nog att vara ett värt skott; om du bara är villig att gå lite extra mil.

”Två saker som kan komma ihåg dig när du köper det här fallet, det något höga priset och delikatessen. Men när du överväger vad trä- och aluminiumkombinationen ger din iPhone ur rätt perspektiv, kommer den att leva upp till din fakturering. ”

Tillgänglig för: iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 6 Plus och iPhone 6s Plus

Pris: $ 155,06 [Rabattpris $ 141,07.]

Utforska sortimentet på VeselCase.com.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found