Blogg

Bästa iPhone SE-batterifodral 2021

En typisk användare får mig inte igenom en enda dag utan att ladda iPhone. IPhone 5 och iPhone SE, med alla större skärmar och funktioner, kommer med ett större batteri men inte tillräckligt för att kompensera för användningen. Det är kanske därför batterifodral och saftpaket är enormt populära. Vi bestämde oss för att ta en titt på vad som erbjuds för iPhone 5 och iPhone SE-användare i världen av batterifodral.

1. RUNSY

Njut av supersnabb laddning och inbyggt kortslutnings- och överladdningsskydd med detta batterifodral för iPhone SE och iPhone 5 / 5S. Den integrerade strömbrytaren gör att du snabbt kan slå på / av batterifacket.

Vidare har den synkroniseringsteknik som du kan synkronisera din telefon till en dator utan att behöva ta bort batterifodralet. Den är gjord av högkvalitativt material som ger ett unikt och bekvämt taktil intryck.

USP: Smal design

Kolla in på Amazon

2. Mophie

Om du letar efter en premiumprodukt utan att lägga till mycket bulk, leta inte längre. Detta batterifodral från Mophie har 1500 mAh batteri; kanske inte för stor, men det lägger verkligen inte till din iPhone. Dessutom är Mophie ett ansett varumärke inom iPhone-tillbehör.

Väskan innehåller alla möjliga säkerhetsåtgärder för dina iPhone-laddningsbehov. Dessutom skyddar den din enhet från vanligt damm och smuts. Slutligen finns det fyra färgalternativ tillgängliga för att göra ditt val enkelt.

USP: Slim och fodral

Kolla in på Amazon

3. YISHDA

Kolla in detta laddningsfodral med ett högkvalitativt polymerbatteri som kan ge din mobiltelefon 150% livslängd. Inklusive högkvalitativt stötsäkert och splittrigt PC-material kan skydda din telefon mot repor och stötar.

Perfekta utskärningar ger åtkomst till alla kameror, mikrofoner, sensorer, kontroller och viktigast av allt hörlursuttaget. Dessutom kommer den med 18 månaders garanti och en 30-dagars återbetalningspolicy med vänlig kundservice.

USP: 18 månaders garanti

Kolla in på Amazon

4. FNSON

Detta batterifodral tjänar det dubbla syftet att ladda såväl som att skydda din telefon. De upphöjda sidorna och den hårda skaldesignen maximerar skyddet för din iPhone 5 / 5S / SE.

Dessutom är den tillverkad av hållbart material av hög kvalitet för att skydda din iPhone från repor, fall, stötar och annat dagligt slitage. Det inbyggda litiumpolymerbatteriet med en kapacitet på 4000 mAh ger 150% extra effekt för alla dina behov.

USP: Skyddsfunktioner

Kolla in på Amazon

5. KERTER

Kolla in det här ultratunna batterifodralet som gör det enkelt att ladda telefonen genom att trycka på strömbrytaren i botten i 3 sekunder. Det har skydd och laddning integrerat för en komplett lösning.

De högkvalitativa materialen ger din iPhone 360 ​​° säkerhet. 4 LED-lampor visar effektnivån 25% -50% -75% -100%. Du kan slå på / av batterifacket med strömbrytarknappen på undersidan.

USP: Ultra Slim Backup Power Bank Case

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Vad är ditt val?

Så du har handplockat ett odjur till din iPhone. Förresten, vilken är det och vilka egenskaper har du funnit bedårande i fallet? Dela dina tankar nedan i kommentarerna.

Du vill också komma ikapp med dessa inlägg:

  • Bästa iPhone 5s / SE billaddare
  • Bästa iPhone 5s / SE bilfästen
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found