Blogg

Bästa iPhone 7 vattentäta fodral 2021

Vattenaktiviteter är absolut roliga. Medan vissa människor dyker för att söka glädje, tar vissa djup för att förbli passande och friska. Jag glömmer aldrig att ta med mig min iPhone när jag bestämmer mig för att bada i regnet eller åka ut i floden med vänner under semestern. När allt kommer omkring är det fantastiskt att lyssna på musik och fånga de underbara stunderna när du spelar med vatten står i centrum.

1. OTBBA

OTBBA presenterar både stötdämpare och vattentäta fodral för iPhone 7. Skalet är pansat av en robust ram och tydlig rygg. Och med förstklassigt skärmskydd har pekskärmen maximalt skydd mot stötar och repor.

Det flexibla TPU-materialet ger ett gummerat grepp, vilket gör det ganska bekvämt att hålla i smarttelefonen. Med IP68-klassificeringen kan OTBBA sänkas upp till 2,6 meters djup i två timmar. Dessutom kan du välja detta robusta fodral i ett par färger, som klart och bak.

USP: Robust konstruktion

Kolla in på Amazon

2. Lifeproof FRĒ-SERIEN

”Lifeproof FRĒ SERIES” vattentätt fodral definierar både kvalitet och prestanda. Med en IP68-inträngningsskyddsklassning är den nedsänkbar till 6,6 '/ 2 m i 1 timme.

Den solida konstruktionen överstiger den militära standarden. Det inbyggda skärmskyddet är extremt berört känsligt. Du kommer att njuta av att använda din smartphone. Det ger fullständig åtkomst till portar och knappar. Du kan enkelt ladda och synkronisera via USB-porten.

USP: Imponerande kompakt design

Kolla in på Amazon

3. Fansteck

Fansteck har lite tunn design för att säkerställa att smarttelefonen inte har extra bulk. Drivs av den hållbara utsidan, kan fodralet absorbera stötar.

När det gäller knappar klickar de verkligen och mycket lättare att trycka på. Därför kan du styra volymen eller stänga av / sätta på enheten utan problem.

Med skärmskyddet så lyhört kan du använda din iPhone smidigt. Och ja, att fånga skott under vattnet är inte heller en stor sak.

USP: Lite tunn design

Kolla in på Amazon

4. OUNNE

När du njuter av utomhusaktiviteter som vandring, cykling eller skidåkning, vill du ha ett kompromisslöst försvar för smarttelefonen. Och OUNNE har alla egenskaper för att vara ett förstklassigt skydd för smarttelefonen.

Det yttre skalet har en stötdämpande design för att motverka även otäcka stötar. Omslaget gör också att Apple-logotypen kan fortsätta att avslöja sin närvaro.

Tack vare de lyhörda knapparna och ett tydligt skärmskydd kan du använda din smartphone utan problem. Dessutom hjälper de halksäkra sidorna dig att hålla enheten bekvämt.

USP: Hållbar konstruktion

Kolla in på Amazon

5. Meritcase

Meritcase vattentät fodral är utmärkt för din simningstid. IP68-vattentät standard gör den nedsänkbar till 6,6 fot djup i upp till två timmar.

Känsligt skärmskydd ger önskad klarhet att använda din smartphone. Den starka uppbyggnaden gör att den kan motstå stötar och absorbera stötar. Den minimalistiska designen ser till att din iPhone fortsätter att se tunn ut.

USP: Stötsäker

Kolla in på Amazon

6. Temdan

Vad sägs om att välja ett mer funktionellt vattentätt fodral? Förutom att skydda din smartphone från både vatten och stötar, stärker Temdan också din handsfree-upplevelse.

Du kan få ut det mesta av kickstanden för att titta på videor i liggande läge. Och om du inte behöver använda stativet kan du också ta bort det.

Väskan har taktila knappar och har halksäkra sidor för att förbättra greppet. Därför har din smartphone mindre chans att glida. Ännu bättre, Temdan kommer också i några snygga färger som rosa, svart och blått.

USP: Avtagbart kickstand

Kolla in på Amazon

7. LifeProof NUUD-SERIEN

Ytterligare ett vattentätt fodral från LifeProof! Till skillnad från FRĒ SERIES, pryder NUUD SERIES-fodral en transparent rygg för att låta smarttelefonen visa upp sin design.

Den smidiga formformningen försöker hålla smartphonens elegans vid liv. Omslaget är dock robust nog för att bekämpa chocken.

På grund av det responsiva skärmskyddet och de klickande knapparna kommer din tid med smarttelefonen att förbli vanlig. Det är inte allt; NUUD SERIES vattentäta fodral finns i fem bedårande färgalternativ.

USP: Bedårande tydlig design

Kolla in på Amazon

8. iThrough

Den här är ett smart val. Medan IP68-standarden erbjuder fullständig frihet att låta dig utnyttja din simning eller dykningstid förstärker kvalitetsmaterialet hållbarheten.

Att vara stötsäker, kommer inte din iPhone att skadas om du möter otäcka droppar. Det högkvalitativa skärmskyddet ger fullständig klarhet. Den exakta utskärningen för knappar och portar gör att du kan använda din enhet bekvämt. iThrough vattentät fodral finns i fyra färger.

USP: Kristallklart skärmskydd

Kolla in på Amazon

9. Pelican Marine

Pelican Marine vattentät fodral är gjord för att utmärka sig. Vad som gör det till ett överlägset val är den fullständiga försäkringen om att din iPhone kommer att förbli säker i vattnet och fortsätta att komplimangera alla dina drag.

Med den avancerade chocken skyddar enheten din enhet från stötar. Den snygga designen passar snyggt till smarttelefonen. Det reptåliga skärmskyddet med snygg akustisk ljudporting ser till att enhetens ljud förblir på sitt bästa.

USP: Militärt skydd

Kolla in på Amazon

10. Singdo

För att ge pålitligt försvar till iPhone 7 från vatten och otäcka stötar kan du inte gå fel med Singdo. Detta vattentäta fodral ser väldigt kompakt ut och sitter stadigt runt kanterna. Den solida ramen hjälper till att bekämpa chocken med lätthet, medan de grippiga sidorna ser till att smarttelefonen inte glider från händerna.

Det högkvalitativa skärmskyddet förbättrar tittarupplevelsen och ger också bättre känslighet. Som ett resultat kan du använda din smartphone smidigt, även när locket är på. Slutligen kommer Singdo i ett par färger som svart och blått.

USP: Skärmskydd av hög kvalitet

Kolla in på Amazon

Det är allt! Vilka av dessa fall har kvaliteten att para ihop med din iPhone för ett simmaraton? Det skulle vara trevligt att veta ditt val.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found