Blogg

Bästa iPhone 7 skärmskydd 2021

Jag minns fortfarande hur min iPhone 6-skärm blev offer för en brutal repa. Jag var tvungen att spendera några bra pengar för att byta skärm. Efter att ha lärt mig lektionen på ett hårt sätt, när jag presenterar mig en helt ny iPhone, misslyckas jag med att köpa ett överlägset skärmskydd. Och den här gången har jag köpt ett otroligt iPhone 7 skärmskydd. Kolla in nu!

1. IQ-sköld

Letar du efter ett överlägset skärmskydd? Med antireflexteknik har IQ Shield skärmskydd utformats så att du kan använda din iPhone bekvämt även i starkt upplysta områden.

Detta skärmskydd har en yttre beläggning som förhindrar damm, smuts och fingeravtryck. Den är tillräckligt stark för att skydda enhetens skärm från början, repor eller bucklor. Eftersom det är bubbelfritt finns det inga problem med att installera det.

USP: Minskar bländning

Kolla in på Amazon

2. Kraftteori

Power Theory har framstått som ett populärt varumärke inom iPhone-tillbehör. Detta glasskärmskydd är tillverkat för iPhone 7. Power Theory har använt japansk Asahi-härdat glas av högsta kvalitet för att förhindra att smuts, repor och sprickor skadar telefonens skärm.

Använd alltid skärmskyddet Power Theory och få det bästa återförsäljningsvärdet på din iPhone även efter två-tre år. Detta skydd skyddar med anmärkningsvärda funktioner som 9H-klassad glasskärm, ALS och närhetssensorer och 3D-beröringskänslighet.

USP: platt design

Kolla in på Amazon

3. Stolt fokus

Proud Focus har noggrant utformat det här skärmskyddet för din iPhone 7. Dess precision syns i det faktum att det finns ungefär 1/10 tum täckt utrymme på kanten av din telefonskärm för att undvika bubblor och vit glans på kanten.

Detta skärmskydd är extremt tunt (0,2 mm) och ändå kan det förhindra repor och stötar från fall och fall. Du kommer att känna högre känslighet när du interagerar med din telefon via en pekskärm.

USP: Exakt utformad

Kolla in på Amazon

4. G-färg

Välsignad med 9H-hårdhet tål G-Color alla yttre stötar. Den överlägsna strukturen gör att den kan skydda sig mot repor eller nötning.

Tillverkat av härdat glas av högsta kvalitet, detta skärmskydd är exceptionellt hållbart. Det ger HD-klarhet vilket gör det enkelt att använda din enhet även under ljusa förhållanden. Det är otroligt smidigt och lyhörd för beröringen.

USP: Anti-spy, Anti-peep

Kolla in på Amazon

5. LUVVITT

Vad jag tycker om LUVVITT skärmskydd är förmågan att slå ner droppets påverkan och förhindra repor eller nötning. 9H-hårdheten säkerställer att skärmen förblir skyddad från påverkan av oavsiktliga droppar.

Det stöttåliga skiktet förstärker dess styrka och livslängd. De rundade kanterna gör att den kan installeras perfekt. LUVVITT skärmskydd är bubbelfritt och lämnar inga rester.

USP: Japanskt Asahi härdat glas

Kolla in på Amazon

6. Tech Armor

Med den fantastiska HD-skärpan utmärker sig Tech Armor skärmskydd med bättre användarupplevelse. Den robusta strukturen tål mer yttre stötar som fall eller repor.

Den utmärkta beröringsnoggrannheten gör det enkelt att använda enheten. De böjda kanterna hjälper dig att installera det enkelt. Det är mycket motståndskraftigt mot fingeravtryck, rester, olja eller damm.

USP: HD ballistiskt glas

Kolla in på Amazon

7. SmartDevil

SmartDevil ger ett högupplöst härdat glas som har egenskaper som anti-fingeravtryck; beröringskänslighet och bubbelfri applikation. Det hållbara skärmskyddet går sönder först innan oavsiktligt fall kan skada din iPhone pekskärm.

9H-hårdheten i detta skärmskydd skyddar din enhet från repor, repor eller bucklor från vassa föremål som kniv eller nycklar. Kontrollera också den hydrofoba och oleofoba beläggningen som håller svett, oljefläckar och fingeravtryck borta.

USP: HD Retina-klarhet

Kolla in på Amazon

8. amFilm

amFilm är ett känt namn inom iPhone-skärmskydd. Detta ultraklara HD-skärmskydd ger 99,9% transparens för att ge dig en naturlig tittarupplevelse. Du kommer inte att inse att det finns ett tunt lager mellan fingrarna och pekskärmen.

Skärmskyddet har en oleofob beläggning för att förhindra fläckar av olja och fingeravtryck. Dessutom gör dess 9H hårdhet skyddet mer hållbart och det kan motstå repor. Använd installationssatsen och applicera skyddet enkelt utan att behöva någon hjälp.

USP: 99,9% öppenhet

Kolla in på Amazon

9. JETech

JETech skärmskydd är begåvat med definierande kvalitet. Vad som gör det till ett förstklassigt skärmskydd är den fantastiska tydligheten och förmågan att ge fantastisk respons på beröringen.

9H-hårdheten gör att detta skärmskydd kan motstå stötar från stötar. Eftersom den är reptålig tappar den inte sin charm länge. Damm, fläckar eller oljerester påverkar det inte alls. Den är gjord för att vara bubbelfri.

USP: Extremt hög hårdhet

Kolla in på Amazon

10. Yousave-tillbehör

Yousave Accessories skärmskydd med högkvalitativt härdat glas ger utmärkta resultat. Det är en oleofob beläggning som skyddar mot fläckar, fingeravtryck, damm eller olja. Därför kan ytan behålla sin kvalitet länge.

Den stora beröringsstrukturen som är förstärkt av 9H-hårdheten kan slå ner effekten av stötar med optimal lätthet. Det är oerhört splittrigt och har en oöverträffad hållbarhet. Den förvånande klarheten i kombination med den stora beröringskänsligheten gör att den sticker ut från de vanliga skärmskyddet.

USP: Exakt passform

Kolla in på Amazon

Det var allt tills vidare!

Loggar ut

Dessa skärmskydd är gjorda av kvalitetsmaterial och har 9H-hårdhet och är kvalificerade för att skydda enhetens skärm. De kan till och med motstå stötar från den vassa kniven. De är mycket lyhörda för beröring och erbjuder kristallklarhet, de är värda pengarna du kan betala.

Så vilket skärmskydd kommer att användas med din smartphone? Låt oss veta det i kommentarerna. Om du vill utforska mer, gå över till bästa skärmskydd för iPhone 7 härdat glas.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found