Blogg

Bästa iPhone X-fodral från Alto 2021

Jag har granskat en mängd olika iPhone X-fodral - från extremt tydliga, tunga till de tunnaste fallen. Men den kategori som har funnit en speciell plats i mitt hjärta är - ”läder”. Efter att ha redan sammanställt en uppskattad lista över de bästa iPhone X läderfodral, har jag nu satt upp syn på de senaste erbjudandena från Alto, en välkänd tillverkare av tillbehör från Taiwan. Jag har valt de fyra bästa iPhone X-skalen från Alto för granskning. Det finns en likhet som jag har funnit i alla dessa fall är att de alla är utformade för att vara premium och skryta med unik kvalitet. Men är de anpassade efter dina specifika behov? Läs vidare för att utforska.

# 1. Alto Original läderfodral

Alto läderfodral är snyggt utformad och har en snygg profil. Med bara 0,5 mm tjocklek behåller fodralet smartphonens elegans utan att kompromissa med skyddet. Högklassigt italienskt läder har gett det både hållbarhet och rikedom. Det bästa med detta läderfodral är att det utvecklar den unika patinaen när den blir gammal. Som ett resultat verkar det aldrig förlora sin charm.

Tack vare PC-höljet har den den välbehövliga styrkan för att motstå stötar. Exakta utskärningar för kamera, knappar och porthögtalare säkerställer att du har bekväm tillgång till alla funktioner på din iPhone X. Med ett mjukt yttre har du det förbättrade greppet som inte låter smarttelefonen glida ur din handflata.

På $ 62 är det lite dyrt. Men om du inte har något emot att ta några extra gårdar för premiumkvalitet och bedårande utförande, skulle läderfodralet vara ett rimligt bra val.

Pris: $ 62

Köp det från Amazon

# 2. Metro Series (plånboksfodral)

Jag gillar den minimalistiska designen av Metro plånboksfodral för iPhone X. Tvåfärgade färger ger det ett imponerande utseende. Skuren av italienskt fullnarvskinn och har en förstklassig känsla. Den smala formfaktorn gör en tilltalande matchning med iPhone.

PC-hölje förstärker konstruktionen ytterligare, vilket gör att fodralet kan sprida chock. Interiören i mikrofiber lägger till ytterligare ett skydd i armeringen och låter inte repor skada skönheten i din glänsande iPhone.

Alla utskärningar är perfekta för bild så att du enkelt kan komma åt funktioner som kamera, sensorer, knappar på din enhet utan problem. Slät läderstruktur passar alla konturer i din handflata; vilket gör det bekvämare att hålla i enheten. Metro har en kortplats på baksidan där du kan behålla ett par kort eller dollarsedlar. Korten förblir säkert inuti och dyker inte ut ur fickan.

Om du vill köpa ett högkvalitativt läderplånboksfodral med tunn design, skulle Metro vara värt att överväga. När det gäller priset ($ 62) är det något på den dyra sidan av staketet. Om du går förbi den höga prislappen har du en bedårande följeslagare för iPhone X.

Pris: $ 62

Köp det från Amazon

# 3. Anello

Anello iPhone X läderfodral har en hel del likheter med sina syskon. Det italienska fullkornsskinnet toppat av prisvärt utförande är den största höjdpunkten i detta fall.

Väskan har en blank ring på baksidan, som fungerar både som dekoration och krok. Du kan para ihop den med Altos nackrem (kostar 18 USD extra) för att bära din smartphone bekvämare; speciellt när du reser.

Anello förstärks av PC-hölje, vilket ger det möjlighet att uthärda stötar. Den mjuka mikrofiberinredningen stärker inte bara dess konstruktion utan hjälper den också att hålla bort skrapan. Den verkliga skönheten i detta fall ligger i livslängden. När den blir gammal utvecklas mjuk patina på utsidan; som den behåller sin överklagande.

Alla utskärningar har gjorts för att vara mycket exakta; vilket gör det lättare att komma åt alla knappar och portar och kameror på din enhet. Mjuk texturerad yta känns varm vid beröring; vilket ger bättre grepp. När vi pratar om priset ($ 62) är Anello en av de dyraste läderfodral på marknaden. Det har dock kvaliteten för att stödja den höga prislappen och vara en snygg matchning för iPhone X.

Pris: $ 62

Köp det från Amazon

# 4. Flipfodral

Jag gillar att använda flipfodral eftersom de inte bara erbjuder ett nödvändigt skydd för enheten utan också ger mer integritet. De ser kanske inte prickiga ut och tillåter din smartphone att visa upp sin elegans men de är lite mer funktionella. Jag använder flipfodral för att förhindra att snooping-ögon får reda på vad jag tittar på, läser eller upp till på min enhet.

Alto flip-fodral är en fin konstruktion och perfekt utformad för att möta dina behov. Den äkta läderkonstruktionen i kombination med den utmärkta handgjorda designen ger den ett klassiskt utseende.

Starkt PC-hölje pansar dess struktur för att överleva stötar. Det finns en mjuk mikrofiberinredning som ger smarttelefonen den nödvändiga vården. Du kan bekvämt öppna stäng locket för att komma åt din enhet. Eftersom utskärningarna är gjorda för att vara exakta, har du problemfri tillgång till alla funktioner på din iPhone.

Detta ärende skulle snart vara tillgängligt på Amazon.

Pris: $ 90

Köp det från Amazon

Bortsett från iPhone X har Alto också en enorm samling av iPhone 8, 8 Plus, 7 och 7 Plus fodral. Se till att kolla in det.

Domen:

Utan att mina mina ord kan jag säga att iPhone över X-fodral från Alto är upp till märket på alla fronter. Det finns fyra viktiga parametrar som jag mäter fall: Inbyggd, Design, Komfort och Pris. Dessa omslag har kryssat för alla tre rutorna med bra resultat.

Det är bara den sista punkten där jag tycker att fallen är lite dyra. Sammantaget har jag blivit imponerad av dem och skulle verkligen rekommendera dem som inte kompromissar med kvalitet och älskar estetiskt utformade fodral.

Låt mig veta vad du tycker om dessa fall i kommentarerna nedan.

Obs: Priserna som anges här nämns på affiliate-portaler när du skriver den här artikeln.