Blogg

Bästa iPhone 6-tangentbordsfodral 2021

Tangentbordfodral gör att du kan använda din iPhone rättvist. Med alla de avancerade funktionerna och den rika bekvämligheten har de modellerat sig för att vara i nivå med den nya iPhone. Om du letar efter ett tangentbordsfodral av hög kvalitet, här är listan över de bästa iPhone 6-tangentfodral som du vill kolla in. Även om tangentbordsväskor kanske inte är förstahandsvalet om du vill ha ett fodral till din telefon, har de det unika verktyget som skiljer dem åt. Låt oss gå vidare för att hitta en kvalitet till din iPhone 6!

1. BoxWave tangentbordsväska

BoxWave tangentbordsväska har formskalande skal och snap-on design. Det utdragbara QWERTY-tangentbordet har fyra rader med upphöjda tangenter med intuitiv layout som hjälper dig att skriva enkelt. De bakgrundsbelysta tangenterna säkerställer att ljus inte blir ett hinder när du använder tangentbordet. Det uppladdningsbara inbyggda batteriet ser till att telefonens batteri inte tappas ur.

På / av-knappen låter dig spara batteri när den inte används. Med Bluetooth kan tangentbordet enkelt kopplas ihop med din telefon. Tangentbordet är utformat så att du kan växla från pekskärmen till ett fysiskt tangentbord.

Packad med alla önskade funktioner du vill ha, kan tangentbordet vara ett snyggt val för din iPhone 6.

Funktioner

  • Bluetooth-anslutning
  • Ombordladdning
  • Bakgrundsbelysta tangenter
  • QWERTY tangentbord

Pris: $ 89,95 ($ 59,95 på Amazon när detta skrivs.)

Köp det från Amazon.com

2. HIGHOT

HIGHOT-tangentbordsväska är speciellt för användare som kör med en stram budget. Den har nästan allt som ett tangentbordshölje borde ha. Den ansluts till din iPhone 6 med Bluetooth och har också en på / av-brytare, vilket kan vara till nytta när tangentbordet inte används. Tangentbordet har också färg-LED som visar arbetsstatus. Det är ett anständigt tangentbordsväska med ett rimligt pris.

Pris: $ 19,99 på Amazon när detta skrivs.

Köp det från Amazon.com

3. Keyboardfodral från Brando

Tangentfodralet på iPhone 6 har packat in alla funktioner du vill ha. Med bakgrundsbelysningsknapp, uppladdningsbart batteri via USB-port, enkel utdragbar design, Bluetooth-anslutning och automatisk viloläge är den gjord för att låta dig använda din iPhone med mångsidighet.

Med tangentbordet kan du använda din telefon i många positioner. Den inbyggda programvaran för energihantering hjälper till att spara batteri. Det finns en färg-LED som visar arbetsstatus. Den kan användas med ett antal enheter som har Bluetooth-funktion.

Den är tunn och har ett attraktivt utseende. Det passar perfekt till din telefon som ger grundläggande skydd. Alla utskärningar gör det enkelt att använda din telefon. Det verkar vara exakt så som du skulle be om. Testa det speciellt för kvaliteten som den bär med sig.

Funktioner

  • Bakgrundsbelysningsknapp
  • Automatisk sömn
  • Laddningsbart batteri
  • Inbyggd programvara för energihantering

Pris: $ 39,00

Köp det från Brando.com

4. KOOTION

KOOTION-fodralet kan vara ett bra val för dig, eftersom fodralets färg matchar perfekt med iPhone 6. Det är inte bara snyggt, det är också ganska hållbart. Tangentbordet har bakgrundsbelysta funktioner, vilket är användbart i svagt ljus. Tangentbordet är perfekt om du har mycket att skriva hela tiden. Slutligen är det inte så skrymmande på plånboken heller.

Pris: $ 21,69 på Amazon när detta skrivs.

Köp det från Amazon.com

5. ÖVERST

TOP är ett 2-i-1-fodral; den har ett tangentbord samt ett läderfodral. Fallet är ett stiluttalande på alla möjliga sätt. Tangenterna höjs nominellt, vilket ger dig stor komfort när du skriver. När tangentbordet inte används skyddar läderfodralet din iPhone. Jag skulle betrakta det som ett av de bästa tangentbordslådorna för iPhone 6. Slutligen kostar det inte en förmögenhet.

Pris: $ 26,99 på Amazon när detta skrivs.

Köp det från Amazon.com

6. Yakamoz

Yakamoz tangentbordsfodral för iPhone 6 är mycket snyggt. Det finns två färgalternativ i skrivande stund - vitt och svart. Du kan välja någon av dem beroende på färgen på din iPhone. Tangentbordet ansluts med Bluetooth V3.0 och det har också olika indikatorer som Bluetooth, laddning och batteri. Slutligen har tangentbordet också bakgrundsbelyst funktion.

Pris: $ 29,99 [$ 22,78 på Amazon medan vi skriver detta.]

Köp det från Amazon.com

7. WONFAST

WONFAST-tangentbordsväska är en rättvis affär med alla funktioner som ett tangentbordsväska borde ha. Den har bakgrundsbelyst funktion, batteri, laddning och Bluetooth-indikatorer. Tangentbordet ansluts med Bluetooth version 3.0 för oavbruten anslutning. Du kan använda tangentbordet i minst sex timmar rakt efter att du laddat det i bara två timmar. Slutligen finns det två färgalternativ tillgängliga när du skriver: Svart och vitt.

Pris: $ 75,99 [$ 23,99 på Amazon när detta skrivs.]

Köp det från Amazon.com

8. Moguls

Om du letar efter ett anständigt tangentfodral i business class, skulle Moguls vara det perfekta valet för dig. Den har ett QWERTY-tangentbord och ett fodral som är vansinnigt smalt. Moguls-fodralet kommer säkert att ge extra gnist till din iPhone 6. Det kan vara din perfekta följeslagare om du har mycket skrivarbete att göra. Det är lite dyrt, men värt kvaliteten.

Pris: $ 59,99 på Amazon när detta skrivs.

Köp det från Amazon.com

Vilken gillar du mest? Dela din feedback med oss ​​i kommentar.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found