Blogg

Bästa betalda iPhone-spel 2021

Spel är en hobby som alla har i sitt liv, och om du har en iPhone blir det ännu bättre. Var och en av oss gör något eller annat när vi pendlar eller dödar tristess. Spel är en del av våra liv som hjälper oss att slappna av från en hektisk dag.

Kvalitetsspel är det vi alltid letar efter. Men kom ihåg att kvalitet alltid har ett pris. Inte allt är gratis i denna värld av pappersvaluta. Det är anledningen till att vi har valt ut några av de bästa iPhone-spelen för att se till att du spenderar dina pengar på rätt spel. Ta en titt på listan nedan.

Bästa betalda iPhone-spel 2021

1. Minecraft

Inte för ingenting, "Minecraft" placeras högst upp i kategorin äventyr. Om du njuter av episka strider måste du hålla det här spelet på din radar.

Sträck din fantasi för att bygga anmärkningsvärda slott. Använd det massiva biblioteket med resurser för att ge din kreativitet den verkliga vingen att sticka ut från resten.

Och tider när du vill testa din mod, hoppa in i överlevnadsläget för att eliminera dina motståndare. Var noga med att tillverka kraftfulla vapen för att ha en kant över dina fiender och håll också de farliga mobbarna borta.

Pris: $ 6,99

Ladda ner

2. Heads Up!

Om du letar efter ett roligt spel att spela med din familj och vänner, Heads Up! skulle vara rätt väg att gå. Rankad som nummer ett i kortkategorin, det är väldigt lockande att spela.

Det är ganska enkelt att spela och allt du behöver göra är att bara gissa ordet som finns på kortet. Välj mellan över 40 temadäck inklusive kändisar, djur, filmer och mer.

Spela det här spelet med din nära kompis eller gå mot många andra spelare. Dessutom kan du välja att behålla videoklippen i ditt spel för att spela upp det senare eller dela det med dina vänner.

Pris: $ 0,99

Ladda ner

3. Plague Inc.

Här kommer spelet som styr makten i strategikategorin! Det som skiljer detta spel är ett unikt koncept.

Du måste gå ut ur ditt sätt för att försöka allt möjligt för att infektera världen genom att utveckla dödlig pest. Så hitta mördarens strategi som hjälper dig att skapa kaos.

För även dödlig påverkan kan du välja mellan 12 olika sjukdomstyper. Utöver att spela djävulens roll, ta tag i varje prestation som kommer din väg och slåss dig genom toppen av stegen för att bli den mest eftertraktade spelaren.

Pris: $ 0,99

Ladda ner

4. Bloons TD 6

Ett tornförsvarsspel så spännande som Bloons TD 6 förtjänar varje beröm. Det är riktigt kul att skapa fantastiska apatorn och sedan försöka allt för att försvara det.

Med ett antal speciella uppgraderingar, hjältar och aktiverade förmågor bör det inte vara en stor sak att göra ett robust torn. Planera mördarspelstrategier kring varje hjältes krafter för att ligga kvar före dina rivaler.

Med de fängslande apanimationerna och iögonfallande visuella effekterna verkar Bloons TD 6 aldrig förlora sin charm. Tack vare offline-läget kan du spela det här spelet var som helst utan avbrott.

Pris: $ 4,99

Ladda ner

5. Geometristreck

Så hur länge kan du hålla det mest älskade arkadspelet borta från din radar? Geometry Dash är den typ av spel som du skulle vilja spela outtröttligt.

Vad jag hittar i den här rytmbaserade actionplattformen är det spännande spelet där du måste möta massor av utmanande nivåer. Om du inte gillar de fördefinierade alternativen kan du välja att skapa dina egna nivåer med hjälp av den super praktiska redigeraren.

Älskar att personifiera din karaktär, spelet låter dig välja bland många ikoner och färger för att anpassa din profil så att den ser annorlunda ut än resten.

Pris: $ 1,99

Ladda ner

6. Grand Theft Auto: San Andreas

Har du någonsin velat ta rollen som en hjälte som måste kämpa mot förövarna för att rädda sin familj och hela staden? I början av 90-talet kan "Grand Theft Auto" ge dig en stor chans att bli frälsare.

I det här spelet spelar du rollen som Carl Johnson som måste kämpa mot illvilliga återförsäljare och gangbangers. De har mördat hans mor och hans barndomsvänner är på väg att gå i katastrof.

CJ måste inte bara rädda sina nära och kära utan också bli av med droger och korruption. Kommer han att lyckas med sitt uppdrag?

Pris: $ 6,99

Ladda ner

7. Kingdom Rush Hämnd

Ännu ett klassiskt tornförsvarsspel! "Kingdom Rush Vengeance" är vad du bör välja för att visa din oöverträffade stridsförmåga och förmågan att leda en enorm armé.

Eftersom du möter mäktiga fiender måste du ta fram alla dina knep för att förstöra motståndarna. Dessutom måste du också kollidera med ett antal chefer för att vara den obestridda kungen av riket.

Spelet erbjuder 19 utmanande etapper i tre länder och du kan välja mellan 17 nya torn. Dessutom har du över 60 prestationer att ta in pengar på. Så leta alltid efter de godisarna och ta tag i dem för att öka din kraft.

Pris: $ 4,99

Ladda ner

8. Reigns: Game of Thrones

Om du gillar att bli intrasslad i de politiska vändningarna är chansen stor att du gärna vill spela Reigns: Game of Thrones.

När du är uppe igen kungarnas fientliga fraktioner måste du vara extremt taktisk och alltid redo att överlista de smarta motståndarna. Kom ihåg att dina fiender kan utnyttja ditt lilla misstag. Därför måste du inte bara vara extra försiktig med dina brister utan också leta efter sätt att överlista dina rivaler.

Dessutom erbjuder det också några häftiga minispel, se bara till att tristess inte smyger in i spel.

Pris: $ 2,99

Ladda ner

9. Monument Valley

Gillar du att lösa problem? "Monument Valley" är ett förstklassigt pusselspel med massor av vändningar.

Du måste manipulera omöjlig arkitektur för att vägleda en tyst prinsessa "Ida" för att hjälpa henne att nå destinationen. Längs vägen måste du möta många hinder, avslöja dolda stigar och stöta på mystiska monument.

Monument Valley är ett vackert designat spel som tar ditt spelberoende till nästa nivå. Tack vare iCloud-stödet synkroniserar det ditt spel över de anslutna enheterna så att du kan spela sömlöst.

Pris: $ 3,99

Ladda ner

10. Altos äventyr

Dags att gå på oändligt snowboard! Altos äventyr är absolut roligt och ett måste för de som aldrig verkar få nog av snowboard.

Närvaron av underbara alpina kullar, forntida skogar och de vackra närliggande byarna gör ditt äventyr till en härlig upplevelse. Du har så många som 180 handgjorda mål att uppnå. Och var och en av dem är full av överraskningar.

Du kan utmana dina vänner och tävla om bästa avstånd, höga poäng och bästa trickkombination. Och den som gör högsta poäng blir den mest beundrade snowboardåkaren!

Pris: $ 4,99

Ladda ner

11.  Lara Croft GO

Nästan alla är ett fan av Angelina Jolie, och det här är spelet som alla borde ha det. Spelet liknar filmens historia; du utforskar genom ruinerna av en gammal civilisation. På vägen stöter du på dödliga utmaningar och fiender.

Det finns mer än 100 pussel fördelade i sex kapitel, och detta kommer att hålla dig engagerad i flera dagar. Vänta inte mer och ladda ner den direkt.

Pris: $ 4,99

Ladda ner

Det är allt!

Ditt bästa val?

Det är dags att meddela oss dina favoritspel från listan ovan. Berätta också om de funktioner som du har hittat märkbart i dessa spel.

Och ja, om vi har missat att inkludera något toppspel, låt oss också veta om det.

När vi pratar om spel vill du titta på dessa inlägg:

  • Bästa Tower Defense-spel för iPhone och iPad
  • Endless Runner Games för iPhone och iPad
  • Bästa pusselspel för iPhone och iPad
  • Bästa MMORPG-spel för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found