Blogg

Bästa jobbjaktappar för iPhone och iPad 2021

I början av ett nytt räkenskapsår letar företag efter kandidater och tvärtom. För alla företag inrättas HR-avdelningar och byråer. Men för en arbetssökande måste han / hon ta smärtan för att hitta ett lämpligt jobb. Oavsett om du är en fräschare eller en erfaren, kan en iOS-app på din iPhone eller iPad utan tvekan hjälpa dig att få önskad position. Kontrollera vår lista över de bästa jobbjaktapparna för iPhone och iPad .

1. Faktiskt Jobbsökning

Du kommer att vara en av de 250 miljoner användare om du laddar ner den här appen på din iPhone eller iPad. Ja, faktiskt är verkligen en populär jobbsökningsapp. Planerar du att bosätta dig utomlands? Faktiskt kan hjälpa dig eftersom du kan hitta jobb i mer än 60 länder och 28 språk.

För lokal jobbsökning, slå på GPS på din enhet och Indeed kommer att skicka krav baserat på dina platser. Två anmärkningsvärda funktioner i Indeed är att appen kommer ihåg dina senaste jobbsökningar och du kan följa några favoritföretag för att få de senaste jobben och uppdateringarna.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Glassdoor

En kandidat är alltid orolig för lön och företagskulturen s / han skickar sitt CV till. Glassdoor har kanten framför andra appar för att hitta jobb eftersom det ger företagslöner, recensioner och ytterligare information om företagen.

Vill du veta ditt värde på arbetsmarknaden? Glassdoor kan hjälpa till med sitt "Know Your Worth" -verktyg. Genom att använda detta verktyg kan du förhandla din lön med HR-chefer på företag.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. ZipRecruiter

Hur bekväm blir ditt liv när någon annan hittar ett lämpligt jobb för dig? Låter som en dröm! ZipRecruiter gör detta åt dig. Den här appen tar all smärta att söka efter anställning från dig och hittar den åt dig. Appen håller ett öga på arbetsmarknaden och skickar varningar när en ledig plats finns.

Du måste mata den här appen med din plats och sökord eller jobbtitlar. Därefter kommer appen att jaga jobb precis som du. När en rekryterare eller ett företag ser ditt CV skickar appen ett meddelande så att du kan kontakta företaget direkt.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Monster Jobbsökning

Monster ger dig det bästa gränssnittet som någon jobbsökning som iOS-appen kan erbjuda. Du kan filtrera din sökning efter friskhet, lön, företagstyp osv. Dessutom kan du utforska jobb efter plats, titel, erfarenhet, nyckelord, skicklighet och andra.

En av de enklaste sakerna du kan göra i Monster-appen är att använda ett jobbkort. Du kan svepa åt höger för att ansöka om ett jobb och svepa åt vänster för att avfärda det.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Jobb Sök CareerBuilder

För en lång och lukrativ karriär måste du uppdatera din kunskap och skicklighet. Men vilka färdigheter är nödvändiga för nästa jobb? CareerBuilder kan hjälpa dig. Appen berättar vilka färdigheter som krävs för att få ett bättre betalande jobb i framtiden.

Denna jobbsökningsapp för iPhone utnyttjar förstärkt verklighet (AR); du kan hålla upp din iPhone för att använda AR för att se jobbannonser i din omgivning. Alternativt kan du använda kartvyn för att se jobb på dina platser.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Good & Co: Jobb med kulturpassning

Innan du går med i något företag är du orolig för dess arbetskultur, etik, miljö och andra saker. Du önskar att du kunde veta alla dessa saker i förväg! Good & Go gör det här jobbet åt dig. Denna app ger dig personlighetsfrågor för att ta reda på om du är en maverick, drömmare, visionär eller en mängd andra personlighetstyper.

Du måste genomföra ett personlighetstest på 18 frågor från den här appen och du kommer att kunna upptäcka dina styrkor. Med den här appen kan du förbereda dig bättre för nästa intervju och enkelt möta svåra frågor.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Snag - Jobb som anställs nu

Kandidater går extra mil för att imponera på arbetsgivare. Ett av de kreativa sätten är att skapa ditt videoklipp. Snag låter dig visa upp dina färdigheter med en profilvideo. Din visuella överklagande kommer säkert att ge dig många fler samtal än ett textupptagande skulle ha.

En uppenbar funktion i Snag är personlighetsfrågor. Genom dessa frågesporter får arbetsgivare lära känna dina styrkor.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. JobAware: smartare jobbsökning

JobAware hämtar resultat från Indeed och tillåter användning av LinkedIn för jobbsökning. Med den här kostnadsfria jobbsökningsappen kan du skapa din profil som heltid, deltid, praktikant, entreprenör, tillfällig eller frilansarbetare.

Du kan söka jobb i 63 länder och få det bästa av den här appen. Ställ in din prioritet så kommer appen att leverera dina drömjobb, andra val och tredje val.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. HireWire

Med HireWire kan du skapa din profil i ett ögonblick utan att ladda upp ditt CV. Denna funktion hjälper dig att snabbt hitta ett jobb. Med ett enda tryck kan du ansluta till arbetsgivare i närheten av din plats. visa profilen, öppna platser och chatta i appen.

När du är arbetslös behöver du hjälp omedelbart. HireWire arbetar med detta motto - att snabbt få ett nytt jobb åt dig. Appen syftar till att få dig ett jobb inom 24 timmar.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. ExpressJobs jobbsökning och ansökan

Ansökan med en knapptryckning är avgörande för kandidater som snabbt söker jobb. Ansök snabbt och schemalägg intervjuer med arbetsgivare. Den här appen sparar automatiskt historiken för din jobbsökning, så nästa gång ger ExpressJobs dig förslag baserat på vad du sökte.

Om du inte är intresserad av en viss jobbtyp kan du hjälpa dina vänner genom att dela jobb via sociala medier.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt, vänner!

Loggar ut…

Din karriär betyder en tredjedel av ditt liv, och därför måste du fatta kloka beslut efter att ha övervägt alla fördelar och nackdelar. De appar som listas ovan delar nödvändig information och databas för att välja rätt jobb, vid rätt tidpunkt och plats.

Du kanske också vill utforska:

  • Bästa roliga väderappar för iPhone och iPad
  • Bästa ordspel för iPhone och iPad
  • Instagram Collage Maker Apps för iPhone
  • Bästa nedräkningsappar för iPhone och iPad

Vilken jobbjaktapp vill du ladda ner på din iPhone eller iPad? Dela din feedback med oss ​​i kommentarsektionen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found