Blogg

Bästa iPhone och iPad Science Apps för barn 2021

Det är ingen hemlighet att barn älskar att spela spel på mobila enheter. Som förälder kan du dra nytta av ditt barns fascination för smartphones för att få honom / henne att lära sig medan han spelar. Vi har granskat de bästa iPhone-vetenskapsprogrammen som med glädje lär ut flera elementära ämnen i dagens sammanfattning. Du kan också delta i spelet med ditt barn. Med belöningssystemet låter de dig uppmuntra ditt barn att utforska mer. Vill du upptäcka vetenskapliga fakta? Bra, vi har valt ut några appar som även ett proffs skulle älska att behöva gå.

1. BrainPOP

Packa kunskap i omslaget av underhållning. BrainPOP har en repertoar av animerade filmer för att engagera sig i vackra berättelser, humor och karaktär. Appen skapar snabb anslutning med dina barn med en röst som dina barn kan relatera till. Dessutom uppmuntrar appen dina barn att lära sig genom självvärlden och världen inom.

En freemium-modell roterar filmbiblioteket; dina barn skulle gärna titta på filmer om olika vetenskapliga ämnen. En dos infotainment, animationer av denna app uppskattas över hela världen som en unik och engagerande inlärningsresurs. Efter att ha tittat på filmer kan barn delta i interaktiv frågesport för att testa sina kunskaper.

För prisbelönt innehåll kan du prenumerera på appar och låta dina barn utforska otaliga ämnen inom vetenskap och andra discipliner.

Pris: Gratis (köp i appen)

Ladda ner

2. Kirurnsimulator

Sträva efter att bli en framgångsrik kirurg? Denna app kan erbjuda dig en fantastisk upplevelse genom att låta dig utföra många operationer.

Du måste rädda livet för en olycklig patient Bob. Så ge ditt bästa för att utföra framgångsrika operationer. Genomför tänder och ögontransplantationer så att han ser bättre ut.

Dessutom kan du ta 50 belöningar genom att göra det bra. Så sätt din bästa fot framåt för att göra dig till en toppkirurg.

Pris: $ 4,99

Ladda ner

3. K-5 Science for Kids - Tappity

Denna app innehåller Haley, Science Gal, som kommer att vägleda ditt barn varje steg på vägen. De kommer att lära sig komplexa vetenskapliga ämnen och fördjupa sig i riktiga vetenskapliga experiment som förstärker nyfikenhet.

Det är tillräckligt interaktivt för att hålla ditt barn fullt engagerat med • 200+ lektioner, aktiviteter och berättelser designade för barn i åldrarna 4-10. Det finns många roliga aspekter som högkvalitativa och originella spelshow som är designade enbart för elever.

Pris: Gratis ($ 14,99 för månatligt medlemskap)

Ladda ner

4. NASA

Jag tror inte att många av er skulle bli förvånade över att se "NASA" på den här listan. Med den här appen kan du hålla reda på all senaste uppdragsinformation och nyheter. Med över 15 000 bilder och mer än 13 000 videor har du mycket att utforska.

Du kan kolla in kommande observationsmöjligheter och få meddelanden innan de kommer att äga rum. Kom ihåg den direktuppspelade videon från HDEV (High Definition of Earth Viewing).

Glöm inte att betygsätta bilder och ta reda på vilka som ingår i topplistan.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Elementen

Denna referensapp är baserad på den berömda boken "The Elements" av Theodore Gray. Med mer än 500 högupplösta bilder ger den detaljerad information om universum.

Med flera historier och roliga fakta säkerställer det att ditt lärande förblir en glad upplevelse. Det intuitiva användargränssnittet och det genomtänkta innehållet gör det till en högsta insats.

En annan anmärkningsvärd funktion i denna app är kompatibiliteten med flera språk inklusive engelska, katalanska, kroatiska, nederländska, finska, franska, tyska och mer.

Pris: $ 8,99

Ladda ner

6. 3D-hjärna

Vill du lära dig mer om hur hjärnan fungerar? 3D-hjärnan kan vara värt att ta en seriös titt på.

Du kan ta reda på hur varje del av hjärnan fungerar. Du kommer också att lära känna efterverkningarna av skador.

Appen erbjuder också några fallstudier så att du får bättre inblick i en viss fråga. Slutligen stöder 3D Brain bara två språk engelska och japanska.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Spela och lär dig vetenskap

Låt ditt barn lära sig naturvetenskap när han spelar spel. Den har 12 interaktiva spel som täcker grundläggande vetenskapliga ämnen.

Appen lär ut flera viktiga saker som hur ljus och föremål interagerar och hur vädret fungerar. Det lär också ut fysik och livsvetenskap.

Du kan spela spelen med ditt barn och också belöna honom för att ha gjort det bra. Ännu bättre, appen erbjuder några häftiga tips och tricks för hur man kan uppmuntra barnet att spela spelet.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Earth School - Vetenskapsspel

Som namnet antyder förklarar appen mycket om planeten Jorden på ett mycket intuitivt sätt. Det finns olika spel som barn kan spela och förstå om bigbang, hur universum uppstod och hur livet började på jorden.

Alla dessa täcks i form av olika spel som inte kommer att tråka ut barnet och han / hon skulle gärna vilja utforska mer. Dessutom finns det roliga ljud och animationer för att hålla barnet förlovat med appen. Slutligen är appen gratis att använda men det finns valfria köp i appen.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Bästa vetenskapliga fakta

Vad sägs om att upptäcka några spännande vetenskapliga fakta? Denna app kan hjälpa dig att förbättra din kunskap om flera saker som djur, människor, växter, rymden, naturen, astronomi, matematik, kemi, biologi, fysik, teknik, etc.

De kortfattade utdragen är ganska lätta att förstå. Du kan också spara några fakta för att komma ikapp med dem senare.

Gilla att dela coola saker? Du kommer också att kunna dela fakta via Facebook, Twitter och andra medier med dina vänner.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Månen

"Moon" är den ganska lätta appen men kan vara väldigt praktiskt för att du ska kunna förbättra din kunskap om månen. Du kan undersöka information om månen när som helst i det förflutna eller i framtiden. Till exempel kommer du att kunna ta reda på information om månfasen på din födelsedag nästa år.

Du kommer att kolla avståndet till månen i miles, kilometer, fot och meter. Det låter dig lägga till fullmånedatum i din kalender. Med de anpassade varningarna håller den dig informerad om speciella datum.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är det, folkens!

Vad är ditt val?

Nu när du har tittat igenom de bästa vetenskapliga apparna berättar vi om de som kommer att installeras på din enhet. Plus, låt oss veta om de som är värda att nämna i ovanstående sammanfattning.

Missa inte:

  • Bästa utbildningsappar för iPad
  • Bästa iPad Pro Drawing Apps
  • Direktkameror för barn att skriva ut ögonblicksbilder
  • Bästa Encyclopedia-appar för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found