Blogg

Bästa 3D-skrivare 2021

3D-utskrift har kommit långt. Vilken produkt kände du som en chockerare som gjordes med den här? För mig var det ett 3D-tryckt hjärta som helt skulle förändra organtransplantationssaken de närmaste dagarna! Med detta sagt har jag noggrant studerat olika produkter som tillverkats med den här tekniken och har kommit med några av de bästa 3D-skrivarna för dig!

  • Bästa 3D-skrivare under 2500 dollar
  • Bästa 3D-skrivare under $ 2000
  • Bästa 3D-skrivare under $ 1500
  • Bästa 3D-skrivare under $ 1000
  • Bästa 3D-skrivare under $ 500
  • Bästa 3D-skrivare under $ 300
  • Bästa 3D-skrivare under $ 200

Bästa 3D-skrivare under 2500 dollar

För dem som är mycket professionella inom 3D-utskrift och vill använda den för medicinska eller industriella ändamål, är detta den bästa kategorin för dem.

# 1. MakerBot Replicator 5: e generationen

MakerBot är en av de mest pålitliga 3D-skrivare som finns idag. 5: e generationens teknik ökar kvaliteten och gör den också lätt att använda för en nybörjare. Sammantaget är det den bästa professionella 3D-skrivaren om du frågar mig. Denna plattform är användarvänlig eftersom den inbyggda programvaran guidar dig genom grundläggande installation.

Jämfört med FDM 3D-skrivare står MakerBot långt före när det gäller att skriva ut delar i perfekt form. Det finns få tillfälliga filamentproblem, men intuitiv programvara och lättanvänd funktion gör det till ett perfekt val för professionella och industriella användare. Detta odjur är app- och molnaktiverat! MakerBot Replicator är den enda som jag hittade är den bästa kategorin under $ 3000 och $ 2500.

USP: Skickar varningar till din telefon.

Kolla in på Amazon

Bästa 3D-skrivare under $ 2000

Denna kategoriskrivare är endast för de som letar efter de bästa professionella 3D-skrivarna på internet. Så låt oss se det!

# 2. Dremel Digilab 3D45

Dremel Digilabs 3D-skrivare kan skriva ut ett brett utbud av produkter med ABS-material i nylon, PETG, PLA och ECO med en svindlande upplösning på 50 mikron. Skrivaren levereras med en avtagbar glasplatta som värms upp till 100 grader Celsius och ett metallmunstycke på 0,4 mm uppvärmt till 280 grader Celsius.

Det är enkelt att använda och på nolltid kan du få din första utskrift direkt efter installationen. Med Wi-Fi-anslutning och en HD-kamera kan du alltid övervaka vad som skrivs ut på din 3D-skrivare i din frånvaro. Det fungerar med Windows (7, 8, 8.1 & 10) och Mac (Mac OS X 10.9+) system båda. Dermal Digilab är den enda som jag hittade är värt att nämna i listan över 3D-skrivare under prissegmentet $ 2000. Det är ett perfekt val för en industriell 3D-skrivarkategori.

USP: Flera filamentprodukter

Kolla in på Amazon

Bästa 3D-skrivare under $ 1500

Här kommer den mellanliggande produkten som är bäst i klassen för alla användare. Var det en nybörjare eller en professionell; detta segment är för alla om de har råd med det. Det är verkligen värt det!

# 3. LulzBot Mini 2

En av de bästa 3D-skrivarna under prissegmentet $ 1500, LulzBot Mini 2 är åtminstone det bästa valet för mig. Den maximala tredimensionella utskriftsstorleken är cirka 6,3 x 6,3 x 7,08 tum. LulzBot Mini 2 är tyst och snabb jämfört med andra 3D-skrivare jag någonsin har sett. Slutprodukten är av hög kvalitet och också kompatibel med flexibla och styva material.

Den maximala temperaturen den tål är cirka 290 grader Celsius vilket är något bättre än Dremel Digilab. Skrivaren innehåller snabbare motorer och ett mer flexibelt skrivhuvud jämfört med LulzBot Mini-modellen. Du kan enkelt komma åt den här skrivaren med en inbyggd LCD-skärm. Så du kan enkelt skriva ut filer genom att ansluta SD-kort direkt genom att vrida på ratten.

USP: Snabbare än någonsin!

Kolla in på Amazon

# 4. Sindoh 3DWOX

Sindoh 3D-skrivare ser ut som en vanlig skrivare vid en första anblick. Det beror på den stängda strukturen som du brukar se i vanliga skrivare. Bara med ett knapptryck kan du ladda och lossa glödtråden i 3D-skrivaren. Det är tillräckligt stort för att skriva ut många produkter med en maximal storlek på 8 ″ x 8 ″ x 8 ″. Det är inte ett monsterutskrift, men det är säkert värt en 3D-skrivare under $ 1500.

Den 5-tums LCD-skärmen gör den enkel att använda med enkel användargränssnitt och tydlig navigering. Den uppvärmda sängen säkerställer att trycket klistrar fast på plattformen oavsett vilket material du använder för att skapa ett slutligt tryck. Du kan enkelt ansluta skrivaren till WI-FI eller Ethernet-kabeln och komma åt den från olika platser.

USP: Automatisk laddning och lossning av filament.

Kolla in på Amazon

Bästa 3D-skrivare under $ 1000

Låt oss nu gå vidare i den mest balanserade budgetkategorin där de flesta teknikentusiaster har råd att köpa en 3D-skrivare under $ 1000. Jag har listat 3 skrivare i det här fallet eftersom de är värda att nämna!

# 5. FlashForge 3D-skrivare

FlashForge 3D-skrivare är byggd med en metallkonstruktion och fungerar med många material som PLA, ABS, ABS Pro, PETG, TPE och mycket mer! Den slutna kammaren isolerar ABS-utskrifterna och ger dig ett perfekt tryck. Ytan är plan, tillverkad av aluminium och har en tjocklek på 6,3 mm och alla dessa ser till att ytan inte kommer att lindas under uppvärmningsprocessen.

Utskriftsstorleken i 3D är 8,9 x 5,8 x 5,9 tum. Det är lite litet jämfört med modellerna som granskats ovan, men en 3D-skrivare under $ 1000 är värt denna storlek. FlashForge har integrerat en LCD-skärm med mjuka knappar så att du enkelt kan komma åt dem. SD-kortplatsen gör det enkelt att få utskrift med bara några få klick!

USP: LED-ljus i utskriftsområdet! (En behandling att titta på)

Kolla in på Amazon

# 6. QIDI Technology Dual Extruder

QIDI Technology 3D-skrivare ser snygg och fantastisk ut! Om du ber mig välja den bästa designen och se snyggt ut, skulle QIDI vara mitt val! Den levereras med en dubbel extruder och är helt byggd på metall som är starkare än trä- och PVC-plattmaterial. Precis som FlashForge är aluminiumplattan platt och den lindas inte under uppvärmningsprocessen.

Den inbyggda programvaran är enkel att använda och har en mängd olika anpassningar av 3D-modeller. Den levereras med 2 gratis filament (bonus) och fungerar med PLA och ABS-filament. 24X7 kundsupport gör det precis som grädde. Denna skrivare är den bästa professionella 3D-skrivaren enligt min åsikt.

USP: 2 gratis filament

Kolla in på Amazon

# 7. Dremel Digilab 3D20

Här är ännu en från Dremel Digilab, men den här gången är det 3D-skrivaren under $ 1000 prisklass. Det är en av de pålitliga 3D-skrivarna för nybörjare eftersom det är kostnadseffektivt och kan arbeta i timmar helt och hållet. Den maximala dimensionen är 9 x 5,9 x 5,5 tum, vilket är bra jämfört med FlashForge i viss utsträckning. Den levereras också med en LCD-pekskärm i fullfärg.

Digilab 3D20 är en sluten struktur och har en icke-uppvärmd aluminiumplatta. Extrudertemperaturen tål upp till 230 grader Celsius. Med 1 års garanti och utmärkt kundsupport måste den här skrivaren vara ditt alternativ för nybörjare under $ 1000-segmentet.

USP: Gratis molnbaserad skivprogramvara

Kolla in på Amazon

Bästa 3D-skrivare under $ 500

Jag har just listat 2 produkter under detta segment eftersom jag inte kunde hitta några fantastiska 3D-skrivare under $ 500 som fick min uppmärksamhet. Så här går vi med den första på listan.

# 8. Creality 3D

Den officiella Creality 3D-skrivaren med öppen källkod skiljer sig från alla ovanstående listade idag. Det är en öppen källkods firmware som är öppen för förbättringar och designjusteringar. Även om det är en öppen källkod 3D-skrivarmodell, har den de flesta funktioner som andra skrivare saknar. Det extra stora byggutrymmet med 12 x 12 x 15. 5 tum, en dimension är i sig stor.

Den robusta basen av aluminiumplåt håller i flera år, och glasbädden säkerställer en plan yta för alla utskrifter ger bara mer till 3D-skrivaren. Hittills har jag personligen hittat den här 3D-skrivaren det bästa av alla som listas i det här inlägget, och allt beror på dess stora byggutrymme inom en budget. Det är en öppen strukturerad skrivare så att använda ABS-filament rekommenderas ingenstans. Det är en perfekt 3D-skrivare för nybörjare till att börja med.

USP: Extra, stort byggutrymme.

Kolla in på Amazon

# 9. Artilleri

Automation inom 3D-utskriftsteknik när det är som bäst! Det är det första jag tänker på när jag pratar om 3D-skrivaren Artillery Sidewinder. När skrivaren får slut på ström eller filament meddelar den dig och börjar utskriften från den plats där den lämnade. Detta sparar dig också mycket tid och pengar. Funktionen är knappast tillgänglig i de flesta av de för dyra skrivarna också. Så få den här skrivaren under 500 dollar med sådan automatisering är lovvärt.

Sängen kan ta upp till 80 grader Celsius inom två minuter, nu är det också imponerande. Om och om igen måste jag ändra mitt beslut att välja den bästa 3D-skrivaren med så imponerande inställningar som finns i varje 3D-skrivare.

USP: Detektion av kraftförlust och glödtråd!

Kolla in på Amazon

Bästa 3D-skrivare Endast under $ 300

Låt oss nu gå in i det mest föredragna budgetsegmentet för 3D-skrivare som föredras av de flesta nybörjare och proffs. Den är inte lämplig för industriell och medicinsk användning eftersom den inte har extravaganta funktioner. Så låt oss ta en titt på 3D-skrivare under $ 300.

# 10. QIDI Technology Single Extruder

Den som vi såg tidigare i listan över 3D-skrivare var av en dubbel extruder, och den här är av den enda extrudern från QIDI-tekniken. Det passar bäst för familjer och skolor för undervisningsändamål. Skrivaren kan skriva ut med ABS-, PLA- och TPU-filament på den uppvärmda sängen som finns i skrivaren. Denna 3D-skrivares ram är gjord av ren metall.

Den levereras med en 3,5-tums färgpekskärm med kristallklara ikoner för att styra 3D-skrivaren. Den enda extrudern ser till att det inte finns några igensättningar av glödtråd vid någon tidpunkt. Det är överlägset en av de bästa 3D-skrivarna för nybörjare.

USP: Skriver ut med flera filament.

Kolla in på Amazon

# 11. Kom igen

Det är lätt att ta bort utskriftsmodeller när de har svalnat inom några minuter och sängen kan värmas upp till 110 grader Celsius på 5 minuter. Processen går snabbt med den här 3D-skrivaren. Det är säkert det finaste av alla tre 3D-skrivare under 300 $ prissegment, åtminstone för mig. Comgrow kan hålla fast vid strömsteg som ger extra skydd för din 3D-skrivare.

Det är ett halvmonterat kit, så det rekommenderas att inkludera ett installationspaket när du köper den här 3D-skrivaren.

USP: Lätt att ta bort utskriftsmodeller

Kolla in på Amazon

# 12. FlashForge Finder

Plastlegeringskonstruktionen gör det enkelt att få stabila utskrifter i slutet av processen. Byggplattan kan enkelt tas bort när utskriften är klar eftersom den levereras med en skjutfunktion. Du kan enkelt ansluta 3D-skrivaren med Wi-Fi, flash-enhet och USB tillsammans med molnanslutning så att du kan komma åt dina data var som helst. Det är enkelt att skicka filer från din dator till Finders minneskort med ett Wi-Fi-nätverk.

Det enda som fick min uppmärksamhet är att det bara fungerar med PLA-material. Den här skrivaren är redan monterad och kräver ingen längre monteringsprocess.

USP: Ganska under utskrift.

Kolla in på Amazon

Bästa 3D-skrivare under $ 200

Detta segment är i grunden för nybörjare eftersom det är kostnadseffektivt och kommer med en massa funktioner. Så, låt oss ta en titt på de bästa 3D-skrivarna under priskategorin $ 200.

# 13. Monoprice Välj Mini

Monoprice Mini stöder nästan alla tillgängliga trådar. Och det är bara möjligt på grund av strängsprutningstemperaturerna. Från ABS till PLA och ledande PLA till upplösbar PVA stöder den alla filament. Att få en sådan upptäckt av prisvärda funktioner är verkligen fantastiskt i denna prisklass! Utan en annan tanke väljer jag den här som min 3D-skrivare under 200 $.

Monoprice 3D-skrivare levereras med ett prov PLA-filament och ett SD-kort med förinstallerade modeller. Så få dina utskrifter på språng med dessa prover och testa sedan dina egna mönster och utskrifter.

USP: Stöder alla filament

Kolla in på Amazon

# 14. Tronxy 3D-skrivare

Med funktioner som återvinning av strömavbrott, stöd för de flesta filament och enkel att använda en pekskärm, står Tronxy på toppen av alla billiga 3D-skrivare. Skrivaren levereras med ett gratis PLA-filamentprov tillsammans med ett 8 GB SD-kort laddat med utskrivbara 3D-modeller. Stora 3D-utskriftsmodeller är inte oroande längre med Tronxy 3D-skrivare.

Byggstorleken är 8,6 x 8,6 x 10,2 tum, och det är rätt utskriftsstorlek, för att vara ärlig för en 3D-skrivare under $ 200. Munstycksstorleken är justerbar och trycktjockleken också. Den levereras halvmonterad och kan monteras inom 20 minuter.

USP: Förinstallerade 3D-tryckta modeller på ett SD-kort!

Kolla in på Amazon

# 15. da Vinci Mini

da Vinci Mini från XYZ Printing är kompakt och levereras med en skrivarsäng i aluminium på 5,9 x 5,9 x 5,9 tum. Du kan enkelt ansluta din enhet till 3D-skrivaren med Wi-Fi. Filamenten som används i 3D-tryckprocessen är av PLA-plast som är miljövänlig. Olika färgade lysdioder på skrivaren anger utskriftsförhållandena. Du kan se i detalj i användarmanualen senare.

Skrivarens svarta och röda färg gör att den ser fantastisk ut. Du kan enkelt uppgradera munstycket för att skriva ut olika produkter med kol-PLA och metall-PLA.

USP: Miljövänligt PLA-filament.

Kolla in på Amazon

Slutlig dom!

Om du frågar mig personligen skulle jag gå med Dremel Digilab 3D45 i det dyrare segmentet och Artillery under ett segment på 500 dollar. Jag lämnar det åt dig att välja bland andra segment enligt dina behov. Låt oss veta i kommentarerna om vilken 3D-skrivare du älskade mest från listan idag!

Missa inte dessa erbjudanden!

  • Bästa laserskrivare för Mac
  • Bästa bläckstråleskrivare för Mac

Obs: Priserna som anges här nämns på affiliate-portaler när du skriver den här artikeln.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found