Blogg

Bästa Expense Tracker-appar för iPhone och iPad 2021

Din iPhone eller iPad kan hjälpa dig att hantera alla aspekter av ditt liv inklusive din ekonomi. Borta är dagarna med skrymmande böcker eftersom teknik gör det enkelt, bekvämt och effektivt att hantera ditt kassaflöde från appar som är utformade för att göra det bra. Naturligtvis är de också säkra och skyddar din privata information. Så fortsätt och prova de här bästa utgiftsspårningsapparna för iPhone och iPad.

 1. Personligt kapital
 2. Mynta
 3. Kosta
 4. Spending Tracker
 5. PocketGuard
 6. XpenseTracker
 7. Spendee Budget och Money Tracker
 8. Pocket Expense 6
 9. Wally
 10. Pengarälskare
 11. MISA MoneyKeeper

1. Editor's Choice - Personal Capital Finance App

Här är ett smart sätt att spåra din personliga ekonomi och planera din framtid. Håll koll på alla dina konton på ett ställe, inklusive 401k, IRA, investeringar, aktier och till och med skuld, allt på vår instrumentpanel. Känn din verkliga nettovärde och använd de prisbelönta gratisverktygen som Pensioneringsplaneraren för att reda ut din ekonomi.

Dessutom kan du till och med prata med en finansiell rådgivare för att ta fram en personlig pensionsplan. Det fungerar som en professionell assistent som hjälper dig att räkna ut en budget och hålla fast vid den genom att spåra dina utgifter. Det som skiljer det ut är att det är gratis men ändå ger dig mycket fördjupade ekonomiska ögonblicksbilder i en överblick för att hantera dina pengar med sinnesro.

Pris : Gratis

Ladda ner

2. Mint: Personal Finance & Money

Pengahantering blir enkel och engagerande med den här ledande utgiftsspårningsappen för iPhone och iPad. Det hjälper dig att enkelt spåra dina månatliga utgifter och spendera smartare och hålla din budget i åtanke.

Dessutom ger det dig personlig ekonomisk rådgivning och insikter för att ge dig en helhetssyn på ditt kassaflöde. Börja med att ställa in mål och övervaka sedan alla dina konton på ett ställe. Det hjälper dig att veta allt om dina utgiftsvanor, kreditvärde, nettovärde och mer. Dessutom är den också tillgänglig på Apple Watch, så du är inmatad i din ekonomi när du är på språng!

Pris : Gratis

Ladda ner

3. Expensify: Kvitton och utgifter

Den här är en praktisk app för spårning av företag och personliga utgifter. Du kan skanna kvitton, spåra ditt kassaflöde och till och med boka resor på det. Den har utformats för att fungera som en personlig concierge för företagsbokningar och spårning av pengar.

Den kodar och skickar in företagskostnader för att underlätta godkännandeprocessen och synkroniseras automatiskt med bokföringsprogramvara. Du kan till och med få Expensify-kortet för att ge mer bekvämlighet genom att bara dra det när du behöver göra en betalning.

Pris : Gratis ($ 4,99 för månadsabonnemang)

Ladda ner

4. Spending Tracker

Om du letar efter ett enkelt och effektivt sätt att spåra dina utgifter på språng, kolla in den här pärlan i en app. Du kan logga varje inkomst och utgift du gör varje dag för att se en slutlig kassaflödesrapport i slutet av veckan, månaden eller året.

Det bästa är att det är otroligt intuitivt och enkelt att förstå. Du behöver inte veta mycket om ekonomi för att få ut det mesta. Dessutom kan du gruppera dina utgifter efter kategorier och se enkla visualiseringar av din ekonomi.

Pris : $ 2,99

Ladda ner

5. PocketGuard: pengar och budgetering

Ta kontroll över din personliga ekonomi med den här kostnadsfria appen som har verktyg som hjälper dig att hantera dina pengar, planera en budget, spåra kostnader och uppfylla besparingsmål. Länka dina bankkonton och kreditkort för att hålla koll på allt på ett ställe.

Dessutom kommer appen att visa dig exakt hur mycket disponibel inkomst du har så att du aldrig går längre än du kan. Du kan även planera för framtida betalningar med smarta fakturapåminnelser och mer.

Pris : Gratis (4,99 USD för Plus)

Ladda ner

6. XpenseTracker

XpenseTracker är ett annat utmärkt alternativ för att registrera dina utgifter och spåra dem med största möjliga bekvämlighet. Den har helt anpassningsbara kategorier, underkategorier och betalningstyper för att göra ditt jobb med att registrera kostnader mycket enklare.

Beroende på ditt behov kan du sortera utgifter efter datum, kategori, betalningstyp eller kund. För att förenkla datainmatningen kommer det dessutom ihåg den senaste betalningstypen för varje kategori. Slutligen erbjuder den också en perfekt lösning för att spåra körsträcka.

Pris : $ 4,99

Ladda ner

7. Spendébudget och penningspårare

Färgkodning gör allt bättre, och den här iOS-utgiftsspårningsappen gör just det. Det erbjuder ett vackert gränssnitt som låter dig hantera de små detaljerna i ditt kassaflöde samtidigt som du får en helhetsbild med infografik och snygga grafer.

Med stöd för flera valutor är det också bekvämt för resenärer. Ännu bättre, Spendee låter dig också skapa en egen plånbok för speciella tillfällen så att du kan hålla koll på utgifterna utan krångel.

Pris : Gratis ($ 2,99 för månadspremie)

Ladda ner

8. Pocket Expense 6

En finansprogramvara som du kan bära i fickan är ganska otrolig. Pocket Expense 6 hjälper dig att spåra och förstå dina pengar. Appen är ren och okomplicerad med smidiga verktyg som hantering av betalare och betalningsmottagare, transaktionssökning etc.

Vidare stöder den flera konton och kontotyper. Det ger dig också daglig, veckovis, månadsvis, årlig och övergripande statistik. Appen stöder också nattläge, lösenordsskydd, en komplett världsvalutalista och säkerhetskopiering och återställning för all din data via WiFi.

Pris : Gratis ($ 1,49 för månadspremie)

Ladda ner

9. Wally Smart Personal Finance

Wally låter dig automatiskt länka alla dina bankkonton och spåra utgifter. Det gör att du kan lära dig av dina utgifter i olika kategorier som mat, transport, underhållning etc. Du kan också ställa in flexibla budgetperioder som passar dina mål. Och vad som är ännu bättre är att Wally låter dig ställa in en budget för varje kategori.

Förutom att ha ett vänligt, rent gränssnitt, gör appen att du kan skanna, ladda upp och bifoga dina kvitton, göra inköpslistor för att planera dina utgifter, ställa in påminnelser om betalningar och till och med starta grupper med familj och vänner.

Pris : Gratis ($ 9,99 per månad för guld)

Ladda ner

10. Pengarälskare Kostnadsspårare

När du har skapat appen ber den om dina mål som du vill uppnå. Mål inkluderar spåra mina utgifter, spåra utgifter med en annan person, budgetera mina utgifter, spåra mina besparingar etc. Det är enkelt och snabbt att lägga till nya utgifter. Appen erbjuder också att skicka en daglig påminnelse vid den tid som du har ställt in. Detta bygger en vana att lägga till transaktioner varje dag. Det är super hjälpsamt.

Med lättlästa rapporter som totalkostnader, totala intäkter, utgifter per kategori eller väntande räkningar hjälper Money Lover dig att förstå var dina pengar kommer ifrån och vart de går. Dessutom kan du också ansluta dina bankkonton och se alla bankrapporter på ett ställe. Förutom massor av funktioner krypterar appen dina data med säkerhet på banknivå.

Pris : Gratis (Money Love Plus $ 4,99)

Ladda ner

11. MISA MoneyKeeper

Här är en annan ekonomihanteringsapp som hjälper dig att registrera dina inkomster och utgifter snabbt och enkelt. Det ger dig tydliga rapporter om inkomstkostnader och du har alltid kontrollen. Det låter dig ställa in gränser för varje kategori så att du inte går överbord.

Då påminner det dig automatiskt när dina utgifter överskrider gränsen. Du kan till och med hantera skuldlån för att få en helhetssyn på din situation. Alla dina poster synkroniseras automatiskt mellan enheter, vilket säkerställer din säkerhet och integritet.

Pris : Gratis ($ 1,49 för månadspremie)

Ladda ner

Hantera dina pengar med dessa bästa iOS-appar för spårning!

Så vad är din val av app för spårning av utgifter? Dela i kommentarerna nedan. Du kanske också vill kolla in de bästa pengaöverföringsapparna.

Du kanske också vill läsa dessa:

 • Bästa CRM-appar för iPhone och iPad
 • Hur man skickar / tar emot pengar med WhatsApp på iPhone
 • Bästa iPhone- och iPad-appar för lönehantering
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found