Blogg

Hur man döljer rekommenderade inlägg i Instagram-flöde på iPhone eller Android

Instagram rekommenderar nu inlägg i ditt flöde baserat på de inlägg som gillats av kontona du följer. Till exempel, om dina vänner gillar några inlägg, kommer de att visas i ditt flöde. Vill du inte ha sådana oönskade saker? Tja, du kan tillfälligt dölja rekommenderade Instagram-inlägg i flödet på din iPhone och Android.

Tidigare rekommenderade Instagram inlägg på fliken Utforska. Sådana inlägg representeras av en etikett högst upp; tydligen markerar dem som rekommenderade. De fungerar väldigt mycket som sponsrade inlägg och visas i rad istället för bara en.

Hur man döljer rekommenderade inlägg i Instagram-flöde

Instagram har lanserat funktionen "Rekommenderas för dig" i den senaste versionen av appen. Innan du följer nedanstående steg, se till att den senaste versionen av appen är installerad på din enhet.

Steg 1. Starta Instagram på din iOS-enhet.

Steg 2. Klicka nu på hemfliken längst ned till vänster, om den inte redan är vald.

Steg 3. Hitta sedan det rekommenderade inlägget som du vill dölja. Tryck sedan på de små tre punkterna längst upp till höger på stolpen.

Steg 4. Klicka sedan på Dölj i menyn.

Det är allt! Det här inlägget kommer nu att döljas i ditt flöde.

Sammanfatta:

De rekommenderade inläggen dyker upp i slutet när du har sett ditt flöde. Det finns inget alternativ att helt inaktivera den här funktionen. Vad tycker du om det? Dela det i kommentarerna nedan.

Ta en titt på dessa inlägg också:

  • Hur man döljer / döljer Instagram-berättelser på iPhone
  • Hur man laddar ner Instagram-videor och foton
  • Så här arkiverar du Instagram-inlägg på iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found