Blogg

Bästa Apple TV-spel 2021

Ända sedan introduktionen av den integrerade App Store på Apple TV kan du njuta av dina favoritspel på en större skärm! Oavsett om du föredrar action och äventyr med hög oktan eller något mer familjevänligt och lättsinnigt, finns det något att hålla alla engagerade. Fly från verkligheten i ett ögonblick! Ta bara din spelkontroll och dyk direkt in i dessa bästa Apple TV-spel.

 1. Crossy Road
 2. Real Racing 3
 3. Modern Combat 5
 4. RayMan Adventures
 5. Jetpack Joyride
 6. Dungeon Hunter 5
 7. Hit Tennis 3
 8. Oddmar
 9. Sonic The Hedgehog 2 Classic
 10. Altos Odyssey
 11. Shadowmantic
 12. Rush Rally 3
 13. Lumino City
 14. SketchParty TV
 15. Oceanhorn

1. Crossy Road

Detta klassiska spel i arkadstil är en familjens favorit och med goda skäl. Du måste korsa en livlig gata och undvika trafik och hinder. Längs vägen låser du upp bedårande nya karaktärer och inställningar.

Alla spelare kommer att uppskatta kreativiteten och uppmärksamheten på detaljer i den galna världen av Crossy Road. Det är beroendeframkallande och oändligt, med roligt, intuitivt spel. Du får timmar av glädje av det, oavsett din ålder.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Real Racing 3

Denna prisbelönta franchise har satt en ny standard för racingspel! Som namnet antyder finns det riktiga bilar och riktiga människor som skapar en spännande racingupplevelse. Tävla med vänner och rivaler i globala 8-spelare i realtid, plattformsöverskridande tävlingar.

Zooma dig framåt på 19 spår från hela världen, som Silverstone, Le Mans, Dubai Autodrome, Yas Marina och mer. Du kan till och med delta i tusentals händelser som Formula 1® Grands Prix ™, Cup-tävlingar, elimineringar och uthållighetsutmaningar.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Modern Combat 5

Gå in i åtgärden med detta populära skjutspel som har spektakulär grafik och spännande action-sekvenser. Du kan skapa och tävla i trupper eller gå ensam och skjuta dig ut ur den ena krisen efter den andra för att avslöja en galning som försöker förstöra världen.

Sedan finns det adrenalinpumpande special-ops-uppdrag som ger dig en rad utmaningar. Längs vägen hittar du den spelstil som passar dig bäst, oavsett om det är Sniper, Assault, Bounty Hunter, Recon, etc.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Rayman Adventures

Njut av en spännande blandning av tidlöst äventyr och hisnande bilder. Det finns över 55 karaktärer och sju extraordinära världar att utforska. Historien handlar om att rädda en förtrollad skog genom att hjälpa Rayman, och hans vänner återhämta sig förlorade forntida ägg.

Kör, sväva, simma och ta jättehopp när du går igenom 200 + nivåer, över en uppsjö av mystiska länder, hemsökta medeltida slott och förlorade kungariker. Det är den perfekta återupplivande flykten från verkligheten!

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Jetpack Joyride

Gå på en oförglömlig glädje med detta galna, högflygande actionspel som kommer att hålla dig på kanten av din plats. Längs vägen har du sällskap med kuddrivna jetpaket, mekaniska drakar, pengeskyttefåglar och mer!

Du kan tävla med miljontals runt om i världen och öka din rang genom att ta dig vågiga uppdrag för att öka din rang. Du kan också ta på dig de mest löjliga kläderna för att anpassa ditt utseende medan du undviker lasrar, zappers och missiler.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Dungeon Hunter 5

Jakta på monster och skurkar genom 94 uppdrag i den här actionfyllda fängelsehålan. Utforska en mängd olika miljöer och samla upp till tre spelare för att slåss sida vid sida i samarbetsläget.

Du kan slåss med över 900 vapen och rustningar, släppa loss förödande trollformler och samla belöningar. Skydda din byte med fällrum och minions! För ännu roligare och bättre belöningar finns det dagliga och veckovisa evenemang.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Hit Tennis 3

Om du letar efter sport med hög energi, kolla in det här episka tennisspelet. Det låter dig njuta av en spelupplevelse som liknar den verkliga sporten. Du kan även köpa uppgraderingar för din tennisracket och färdigheter.

Dessutom kan du tävla med motståndare i 24 spännande turneringar på åtta anmärkningsvärda platser från hela världen! Den vackra karaktärskonsten förbättrar upplevelsen ytterligare.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Oddmar

Fördjupa dig i en episk vikingahistoria som väcks till liv som en rolig animerad rörelse-serietidning. Res med Oddmar genom 24 spännande nivåer av fysikbaserade pussel och plattformsutmaningar.

I varje skede av din resa genom de magiska skogarna, de isiga bergen och de förrädiska gruvorna kommer du att möta nya vänner och fiender. Ha kul med att använda vapen och sköldar genomsyrade av magisk kraft!

Pris: $ 4,99

Ladda ner

9. Sonic The Hedgehog 2 Classic

Sonic The Hedgehog 2 är ett av de mest populära SEGA-spelen genom tiderna, och det är en njutning att njuta av på Apple TV. Uppdraget är att besegra Dr. Eggman, som försöker slutföra sitt mest potenta vapen, Death Egg.

Det finns tolv Badnik-infekterade zoner att korsa, allt från undervattensgrottor till neonbelysta kasinon. Längs vägen måste du bekämpa Dr. Eggmans läskiga skapelser. För att bli Super Sonic måste du samla alla Chaos Emeralds!

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Altos Odyssey 

Här är den andra delen av det enormt framgångsrika Altos äventyr. Den här gången måste du sandbräda över en mystisk ökenbild med Alto och hans vänner. Sväva över vindblå dyner, manövrera över spännande kanjoner och utforska glömda tempel.

Några av utmaningarna handlar om att slipa över vinstockar, studsa över luftballonger, fly från onda lemurer och mer. En intressant funktion är Zen-läget som är utformat för att koppla av dig med sin fridfulla grafik och ljudspår.

Pris: $ 4,99

Ladda ner

11. Shadowmantic

Kittla ditt sinne med detta fantasirörande pusselspel. Det handlar om att rotera abstrakta objekt i en strålkastare för att hitta silhuetter i projicerade skuggor. Det finns över 30 nivåer i tre fängslande tematiska miljöer.

Spelet sticker ut med sin blandning av fantastiska bilder och spännande spel som både engagerar och slappnar av dig. Det har 15 rum, alla designade med ett unikt koncept, ljudspår och atmosfär.

Pris: $ 3,99

Ladda ner

12. Rush Rally 3

Njut av realistisk rallysimulering i detta beroendeframkallande racingspel. Den har över 72 unika etapper med olika ytor, till exempel asfalt, grus, snö och smuts. Upplev otrolig bildynamik och deformation i realtid och skador på ditt fordon, bäst åtnjutas på en högkvalitativ 4K-skärm.

En av höjdpunkterna är det nya karriärläget som låter dig få fram ett rykte. Du kan till och med bygga och anpassa ett garage fullt av dina favorithjul. Tävla mot spelare från hela världen i liveevenemang eller tävla med vänner i offline-flerspelarläget.

Pris: $ 4,99

Ladda ner

13. Lumino City 

Förlora dig själv i ett underbart pusseläventyr som är handgjorda av papper, kort, vackra små lampor och motorer. Mot denna underbara bakgrund är målet att hitta Lumis farfar, som har kidnappats.

Resan innebär att utforska och räkna ut de fascinerande mekanismerna i denna vackra värld. De imponerande pussel låter dig spela med riktiga föremål för att lösa problem. Till exempel kan du driva ett hus med citroner eller styra väderkvarnar på himlen!

Pris: $ 4,99

Ladda ner

14. SketchParty TV

För hälsosam underhållning, kolla in detta roliga skiss- och gissningsspel i Pictionary-stil. Rita på din iPhone eller iPad och se bilden visas på din TV för andra att gissa. Varje lag kan ha upp till åtta spelare åt gången och det är engagerande för alla åldrar.

Den senaste versionen har en ny design, mörkt läge, bonusar för hastighet och en drag-och-släpp-skärm för laginställning. Det är det perfekta alternativet för fester och sammankomster eftersom du kan njuta av allt det roliga med den traditionella Pictionary utan röra pappersbitar!

Pris: $ 4,99

Ladda ner

15. Oceanhorn

Utforska en fängslande historia, fantastiska 3D-bilder och spännande spel i denna oförglömliga action-äventyrsuppdrag. Du måste slåss mot monster, upptäcka skatt och lära dig att använda magi

Alla dessa element samlas för att testa dina förstånd och färdigheter när du avslöjar mysterierna från Oceanhorn, havsmonstret och det antika riket Arcadia. Sätt på dina Bluetooth-hörlurar för att njuta av det otroliga ljudspåret som ytterligare förbättrar 10+ timmars spel.

Pris: $ 7,99

Ladda ner

Summering 

Vilka av dessa bästa Apple TV-spel har du provat än? Finns det några favoriter som vi utelämnade? Låt oss veta i kommentarerna nedan! Glöm inte att kolla in de appar som du måste ha för Apple TV också.

Du kanske också vill läsa dessa:

 • Bluetooth-tangentbord för Apple TV
 • Bästa radioappar för Apple TV
 • Bästa tillbehör för Apple TV
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found