Blogg

Bästa iPhone 11 Pro naturliga träfodral 2021

Människans anslutning till naturen är evig, och därför älskar han allt med en aning av äkta läder och äkta trä. Även när vi har gjort enorma framsteg inom smarta teknologier, gillar vi att flagga med något naturligt. Det här är idén bakom att producera några av de bästa iPhone 11 Pro träfodral. Det finns en känsla av originalitet, styrka och elegans i de bästa iPhone 11 Pro-träfodral som listas här. Att äga en är att vara stolt över något. För överlägsen träbearbetning har varumärken tappat in de bästa artisterna, som använder sina händer, hjärna och själar för att tillverka förstklassiga träfodral för iPhone 11 Pro.

  1. KERF
  2. iATO
  3. YFWOOD
  4. Kalibri
  5. HHDY

1. KERF

KERF är ett av de bästa märkena inom tillverkning av träfodral för iPhone. Varumärket använder flera träslag för att göra en perfekt träväska. KERF använder inte plast eller något annat material; därmed får du ett oförfalskat träfodral till din premium-iPhone. Med hållbart trä producerar KERF en tunn profil, foder med ultra mocka och rörliga träknappar.

KERF är kompatibel med trådlös laddning och ger dig anpassat graveringsalternativ. Du kan få ditt namn eller företagslogotyp graverad på ditt iPhone-fodral. När du gör en beställning måste du välja gravyralternativ.

USP: Inga sömmar eller sammankopplade delar

Kolla in på Kerfcase

2. iATO

iATO har skapat en minimalistisk design på ett äkta valnötfodral till din iPhone. Detta tålmodigt tunna fodral pryder med lätt design; ett distinkt snyggt och handgjort fodral är tillverkat av naturligt trä. Hantverkare på iATO har skickligt utformat detta fall genom att behålla träskönheter. Det kan vara en perfekt present till alla personer som äger iPhone 11 Pro.

En anmärkningsvärd egenskap i detta fall är kompatibilitet med trådlös laddning. Placera bara din iPhone på en trådlös laddningsplatta och njut av dina favoritlåtar på Apple Music. Tillverkat av 100% naturligt mörkt trä, ett exakt designat fodral ger dig full tillgång till alla viktiga portar, knappar och kontroller på din iPhone.

USP: Naturligt mörkt trä

Kolla in på Amazon

3. YFWOOD

Du kommer att älska att hålla din iPhone länge om enheten är insvept i detta skyddande träfodral. Det dagliga slitaget når inte din iPhone; glöm alla oavsiktliga droppar, repor och stötar. Vad du bör komma ihåg är den orörda skönheten i din iPhone, som är skyddad av ett fodral som har TPU i två lager och äkta trämaterial.

För att göra det hudvänligt har YFWOOD använt naturligt trälager och avancerat TPU-gummilager. Det är ett av de hälsosammaste fallen utan konstiga kemiska dofter. Eftersom fodralet är av äkta trä är var och en unik med en distinkt träkorn.

USP: Snygg och lyxig

Kolla in på Amazon

4. Kalibri

Kalibri har skapat ett heltäckande träfodral till din iPhone. Ett hållbart och miljövänligt material skyddar inte bara din telefon utan ger också enheten skönhet. För att hålla din iPhone säkert anpassad till fodralet har Kalibri använt plastmaterial inre. Det starka bakstycket tål effektivt droppar, faller, stötar, stötar och repor.

Att skapa ett träfodral med precision är en skrämmande uppgift, och Kalibri har gjort detta utan ansträngning. Detta naturliga fodral är tillverkat av bambu, och därför får du en unik bit. Du kommer att ha ett hållbart fodral av miljövänligt material.

USP: Komplett skydd

Kolla in på Amazon

5. HHDY

HHDY har gjort vad andra inte kan tänka sig. Varumärket har installerat en kickstand på detta träfodral, som har en flexibel TPU-stötfångare. På ett hårt naturligt trä har HHDY satt en kickstand, vilket gör det bekvämt för dig att titta på videor, läsa e-böcker, spela spel, chatta ansikte mot ansikte och surfa på webbplatser.

Äkta trä förbättrar fodralets övergripande estetik och den robusta matt ytan ökar robustheten. Med innovativt hantverk har HHDY gjort uppriktiga ansträngningar för att vinna dina hjärtan. Kontrollera den upphöjda kanten runt skärmen och kameralinsen för att skydda de känsliga organen på din iPhone.

USP: Metall kickstand

Kolla in på Amazon

Det är allt, vänner!

Ditt val…

Dessa iPhone 11 Pro-fodral är de mest moderna tillbehören för alla iPhone-hållare. Bortsett från skönhet tar dessa fodral tillräckligt med din iPhone. De är fysiskt robusta eftersom tillverkare använder TPU-stötfångare av hög kvalitet när de tillverkar fodralet.

relaterade inlägg

  • Bästa iPhone 11 Pro-fodral
  • Kickstand Fodral för iPhone 11 Pro
  • Bästa vattentäta fodral till iPhone 11 Pro
  • Bästa iPhone 11 Pro Läderfodral

Vilket träfodral ska du köpa till din iPhone 11 Pro?

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found