Blogg

Bästa gratis Mac-spel 2021

Viss speltid är det perfekta sättet att ta en paus från jobbet och varva ner. Bland det stora utbudet av spel på din Mac är gratis spel ofta snabba och praktiska att spela samtidigt som de håller dig engagerad i nästan alla åldrar. Från pussel och racing till skytte och världsbyggande, det finns något att tilltala alla. Så, om du är redo för lite kul, kolla in dessa bästa gratis Mac-spel .

 1. Pussel Epic
 2. Huvudfotboll
 3. Asfalt 9: legender
 4. Township
 5. Homescapes
 6. 2048 Spel
 7. Fishdom
 8. World of Tanks Blitz MMO
 9. Word Connect kul!
 10. CRIMO

1. Jigsaw Puzzles Epic

Förlora dig i över 10 000 vackra sticksågar som spänner över ett stort antal kategorier. Du kan också använda dina egna fotografier för att skapa pussel, vilket bara bidrar till det roliga. Nya pusselpaket läggs till ofta för att hålla det här spelet friskt.

Dessutom kan du välja mellan 11 svårighetsinställningar med upp till 625 bitar i varje pussel. Naturligtvis kan du spara dina framsteg så att du kan arbeta på många samtidigt. Om du älskade pussel i uppväxten är detta Mac-spel ett perfekt sätt att komma tillbaka till det.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

2. Huvudfotboll

Även om du inte är fotbollsfan är detta gratis Mac-spel ett måste för roliga timmar. Målet är att slå motståndaren med olika slags slag som isskott, drakskott etc. Kontrollerna är lätta att bemästra så att vem som helst kan spela inom några sekunder.

Vidare kan du matcha med vänner eller globala användare genom spelcentret. Välj mellan sju spännande lägen, inklusive Arcade, Survival, League, Head Cup, Fight Mode, Death Mode och Turnering.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

3. Township

Har du någonsin drömt om att bygga en stad? Om ja, kommer du att njuta av ett besök på Township. Ge ditt bästa för att skörda massor av grödor och bearbeta dem korrekt på dina fullt utrustade anläggningar. Sälj dina varor och byt dem också för att tjäna mycket pengar.

Skapa vidare en djurpark genom att samla djur från hela världen. Och när din bank är rik på massor av dollar, börja bygga en vacker stad. Och ja, använd kända landmärken som Frihetsgudinnan och Big Ben för att dekorera din stad.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 1,99)

Ladda ner

4. Hemlandskap

Ha kul med att dekorera en vacker herrgård och lösa pussel längs vägen i det här familjevänliga spelet. Det finns match-3-utmaningar som du måste vinna för att dekorera rum och låsa upp fler kapitel.

Kanalisera din kreativitet när du bestämmer hur huset ska se ut och lägg till värme och komfort. Det finns spännande karaktärer som håller dig sällskap och till och med en bedårande huskatt. Du kan också bjuda in Facebook-vänner att spela med.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

5. Asfalt 9: Legender 

Är du redo att ta itu med de mest orädda förarna i världen? Kolla sedan in det här racingäventyret som har många otaliga utmärkelser, inklusive ett Design Award från Apple och Best Sports Game Award från Webby.

Den har en imponerande mängd hyperbilar från Lamborgini, Porsche och Ferrari. Ta dem för en snurrning och tävla över de mest fantastiska platserna i världen. Det är också bland de bästa gratis spelen för iPhone.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

6. 2048 Spel

Här är ett annat pusselspel som kommer att kittla dig och hålla dig fascinerad. Det är ganska enkelt att spela eftersom du måste trycka på piltangenterna i önskad riktning som upp / ner / vänster / höger för att flytta brickorna.

När samma antal matchar kommer brickorna att smälta samman! Målet är att få brickan med siffrorna 2048 och 4096 för att nå en hög poäng. Det kan också spelas med hjälp av styrplattan och Magic Mouse för enkelhets skull.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Fishdom

Har du någonsin velat äga ett akvarium? Tja, det här spelet är en bra motsvarighet som låter dig bli vän med fisk när du löser roliga match-3-pussel för att dekorera tankar. Du kan också mata och leka med fiskarna som om de är husdjur.

Den unika gameplayen låter dig byta och matcha, designa och dekorera och ta hand om ish på en gång. Grafiken är förstklassig och erbjuder en uppslukande upplevelse av att utforska vattenvärlden.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

8. World of Tanks Blitz MMO

Det här är ett legendariskt 3D-skjutspel som lockar en global gemenskap med 100 miljoner spelare. Du kan slåss i 7 × 7-format och gå ensam eller bilda en grupp vänner. Använd en rad vapen och taktik för att överleva och vinna!

Det finns mer än 350 stridsfordon som inkluderar såväl historiska som experimentella. Du kan testa dina färdigheter på 25 stridsarenor, och varje möte är oförutsägbart för att förstärka det roliga.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

9. Word Connect kul!

Se det senaste sättet att utöka ditt ordförråd och ha massor av kul! Svep bokstäverna för att skapa ord för att få poäng. När du bygger de dolda orden kan du tjäna rubiner. Dessutom finns det ingen tidsgräns, så ingen stress.

Dessutom garanterar detta spel timmar av kul tack vare hundratals nivåer som syftar till att förbättra din koncentration, stavning och ordförråd. Du kan be om hjälp från dina vänner och familj med hjälp av delningsknappen.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

10. CRIMO

Älskar du att lösa mysterier och testa dina logiska färdigheter? Då måste du prova detta beroendeframkallande spel som innebär att man undersöker mordärenden genom att analysera ledtrådarna och följa spåren för att lösa ärendet!

Du börjar med en kort utbildning i Police Academy, varifrån du går vidare till att hantera mordärenden i Miami och New York. Använd bara ren logik för att knäcka pussel och få ledtrådar. Avvisa de falska ledningarna och eliminera möjligheterna att nå ditt mål.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

Summering!

Så vilka av dessa gratis Mac-spel älskar du mest? Vi skulle gärna veta i kommentarerna nedan. Och om du vill ta det roliga till nästa nivå bör du också kolla in de bäst betalade spelen på Mac.

Du kanske också vill ta en titt på dessa inlägg:

 • Bästa SNES-emulatorer för Mac
 • Video Converter Apps för Mac
 • Bästa MMORPG för Mac
 • Bästa skärmdelningsappar för Mac
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found