Blogg

Så här vidarekopplar du samtal på iPhone

Vidarekoppling är en av de mest underskattade funktionerna på iPhone. Den operatörsspecifika funktionen kan användas för att vidarekoppla / vidarekoppla samtal till ett tredje nummer medan du är upptagen eller om telefonnumret inte kan nås. Så småningom ser du till att du inte missar det viktiga samtalet från din vän, familj eller ditt kontor. Om du någonsin undrat hur det fungerar, låt mig visa dig hur du vidarekopplar samtal på iPhone.

 • Så här vidarekopplar du samtal på iPhone med AT&T, T-Mobile eller andra GSM-operatörer
 • Så här vidarekopplar du samtal på iPhone med Verizon, Sprint och andra CDMA-bärare

Så här vidarekopplar du samtal på iPhone med AT&T, T-Mobile eller andra GSM-operatörer

Om du bor i USA och du är AT&T, T-Mobile eller någon annan GSM-användare kan du aktivera vidarekoppling från själva Inställningar-appen. Det beror på att deras operatörer använder olika nätverksteknik jämfört med andra operatörer.

 1. Öppna appen Inställningar på din iPhone.
 2. Rulla ner och gå till Telefoninställningar.
 3. Välj Vidarekoppling.
 4. På nästa sida, slå på växeln för vidarekoppling.
 5. Tryck och gå till  Forward To.
 6. På nästa skärm - skriv det cellnummer du vill vidarekoppla samtal till.

Skriv bara numret och gå tillbaka till sidan för vidarekoppling. Alla samtal på din iPhone kommer nu att vidarebefordras till nämnda nummer. När som helst vill du stänga av vidarekoppling, bara inaktivera växeln och du kan börja ta samtal igen.

Så här vidarekopplar du samtal på iPhone med Verizon, Sprint och andra CDMA-bärare

Till skillnad från de ovan nämnda använder Verizon och Sprint en distinkt teknik som kallas CDMA. Om du använder deras tjänster kommer vidarekopplingsprocessen att vara annorlunda. Med detta sagt kan det inte göras direkt från din iPhones inställningar som GSM-operatör.

Här är stegen du behöver följa för att vara en Sprint, Verizon eller någon annan CDMA-tjänstanvändare.

 1. Öppna Phone app på din iPhone.
 2. Tryck på knappsatsikonen längst ner på skärmen.
 3. Skriv * 72 följt av numret du vill vidarekoppla samtal till.
 4. Tryck på Ring- knappen för att starta vidarekoppling av samtal.

När du ringer numret vidarebefordras alla samtal på din iPhone till det numret. För att stänga av vidarekoppling av nummer ändras numret.

Både Verizon och Sprint erbjuder olika nummer när det gäller att stänga av vidarekoppling. Verizon-användare kan ringa * 73 följt av telefonnumret för att inaktivera vidarekoppling. Sprint- och Boost Mobile-användare måste ringa * 720 följt av numret för att börja återta telefonsamtal.

Loggar ut…

Eftersom vidarekopplingsprocessen varierar från varje operatörsnätverk kan användarupplevelsen i uppringarens ände variera. Du skulle också vara glad att veta att du kan anpassa vidarekoppling på din iPhone. Så här kan du använda vidarekopplad vidarekoppling på iPhone.

När allt kommer omkring, om du står inför någon form av samtalsproblem eller knappt får tid att delta i samtal, är våra snabbguider alltid mycket hjälp!

 • Samtal misslyckades på iPhone? 10 sätt att lösa problemet
 • Hur man använder "Stör ej under körning" på iPhone
 • 10 iPhone-hemliga koder du kan prova nu!
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found