Blogg

Bästa iPhone 7 Folio-fodral 2021

Foliofall är älskade av många för att de är mycket användarvänliga. Trots att de är smala försöker de se till att alla dina behov är helt täckta. Med tanke på hur mycket de önskas har vi tvingats sammanställa den här exklusiva listan över de bästa iPhone 7 foliofodral. Så, vilka är de egenskaper som får dessa foliofall att slå sina rivaler? Oavsett om det är högkvalitativt material, enastående design eller möjligheten att vara en bra kostym för iPhone 7, är dessa fodral utrustade med eftertraktade funktioner. Låt oss väga ut dem!

# 1. SHIELDON

SHIELDON folioväska har huggits av äkta kohudläder. Den högkvalitativa konstruktionen gör den inte bara mer sofistikerad utan förlänger dess livslängd. Den vackra handfinishen ger den mer charm.

Foliofallet kan också enkelt fördubblas under din filmtid. Det finns tre kortplatser och ett stort fack där du kan spara lite pengar. Den kan motstå mindre påverkan. Detta foliofodral finns i två charmiga färgvarianter som svart och brunt.

Dessutom finns SHIELDON plånboksfodral i sju charmiga färgvarianter som svart, brun, mörkblå och mer.

USP: Snygg bokdesign

Kolla in på Amazon

# 2. Valkit

Jag är väldigt förtjust i stiliga läderöverdrag, jag är verkligen imponerad av Valkit. Omslaget ser raffinerat ut och har bedårande utförande. Det högkvalitativa lädret med den grippiga läderstrukturen gör det till ett bra proffs.

Tack vare den mjuka filtinteriören har din smartphone ett extra skydd mot repor. Och med flera kortplatser på gång, kanske du inte behöver ha en traditionell plånbok.

PC-höljet förstärker konstruktionen ytterligare för att motstå stötar. Plus, Valkit finns i flera märkbara färger inklusive brunt, svart och mörkbrunt.

Pris: Anmärkningsvärd vintage design

Kolla in på Amazon

# 3. Nouske

Nouske har skapat en bekväm kokong för din iPhone 7. Inuti detta foliofodral förblir din iPhone skyddad eftersom Nouske använder PU-läder och mjuk mikrofiber. Din iPhone är säker från repor och andra potentiella risker.

För att uppnå minimalism i design erbjuder Nouske bara en kortplats för att lagra ditt kredit- eller bankkort. Under kortplatsen finns en ficka för att lagra valutaräkningar. Folio kan användas som ett stativfodral när du fäller den i rätt riktning.

USP: Magnetisk förslutning

Kolla in på Amazon

# 4. OtterBox STRADA-SERIEN

Om du funderar på att gå till ett premiumfoliofall, tänk på OtterBox STRADA SERIES. Skyddet är utformat för att ge din smartphone fullständigt skydd utan att se skrymmande ut.

Det robusta inre skalet och det snyggt designade exteriören ger iPhone ett certifierat skydd. Därför kan enheten utan problem komma ut ur de flesta stötar.

Folio-fodralet har en lodrät plats där du bekvämt kan lagra ett kredit- eller ID-kort. Det är inte allt, STRADA SERIES finns i flera färger och levereras också med livstidsgaranti.

USP: Certifierat skydd mot stötar

Kolla in på Amazon

# 5. ZOVER

Låt oss uttrycka det rakt, det skulle ha varit ett misstag att hålla ZOVER borta från denna sammanställning. Så, vad gör detta foliofall till en bra affär?

Först och främst har omslaget ett toppkornigt läder och visar snyggt hantverk. Interiören har tre kortplatser och en stor ficka för kontanter. Med den magnetiska förslutningen som gör ett pålitligt jobb, kommer dina värdesaker att förbli säkert inne.

Stötfångardesignen gör det möjligt att absorbera stötar och kickstand-funktionen gör att du får ut det mesta av landskapet. Ännu bättre, du kommer att välja ZOVER folio plånboksfodral finns i fem snygga färger inklusive svart, brun, mörkbrun, marinblå och röd.

USP: Lyxig design

Kolla in på Amazon

# 6. Icarercase

Icarercase folio-fodral har en polerad design. Högkvalitativt kohudläder och handgjord yta förstärker dess livslängd. Med den böjda kanten passar den perfekt till din iPhone 7.

Eftersom den är extremt tunn behåller den din smarta profil på din smartphone. Exakta utskärningar ger problemfri tillgång till alla portar, knappar, högtalare och sensorer. Detta foliofall finns i två färger som svart och brunt.

USP: Äkta kohudläder

Kolla in på Amazon

# 7. FYY

Ett starkt modeuttalande, robust profil och bekvämt håll - det är FYYs foliofodral för din iPhone. FYY blandar alltid stil med styrka och skapar fantastiska fodral och andra tillbehör. Det här folio-fodralet har Radio Frequency Identification-teknik som skyddar ditt korts information från att stjäla med blockerande material från RFID-omslag.

Du kan njuta av flera funktioner i detta fall eftersom du kan konvertera det till en kickstand när du vill titta på filmer eller videor. Du kan också använda fodralet som ett fodral för att läsa böcker och ringa FaceTime-samtal.

USP: RFID-blockering

Kolla in på Amazon

# 8. iPulse

Berikat med premium italienskt läder, har iPulse folio-fodral ett klassiskt utseende. Den handgjorda designen gör att den inte bara ser mer urbana ut utan också stärker sitt liv.

Folio-fodralet kan säkert hålla åtminstone ett par kort och lite kontanter i pengarna. Standfunktionen har gjorts redo att underhålla din videotid. Det är fullt kompetent att tillhandahålla din enhet som behövs skydd mot stötar och repor. Du får tre färgalternativ som kolsvart, vintage svart och solbränt.

USP: Italiensk fullnarvskinn

Kolla in på Amazon

# 9. Nouske

Den här har en solid punch när det gäller att stå upp till dina förväntningar både vad gäller funktionalitet och pris du betalar för det. Förberedd med PU- och TPU-läder av hög kvalitet, har den kvaliteten att vara en snygg partner för din smartphone.

Det har kortplatserna för ett kort och ett fack för att förvara lite pengar. Kickstandsfunktionen är fantastisk för en smidig segling handsfree-upplevelse. Dessutom finns folio-fodralet i sju märkbara färgalternativ.

USP: Stötdämpande design

Kolla in på Amazon

# 10. URBAN ARMOR GEAR

URBAN ARMOUR GEAR ger innovation i sitt foliofall. Detta robusta fodral ger stil till din personlighet eftersom URBAN ARMOUR GEAR erbjuder en unik design. Tillsammans med smart design tillhandahåller UAG ett hårt skyddande fodral med kortlagring. Sätt minst ett kredit- eller bankkort i den dedikerade kortplatsen.

Vattentåligt halkfritt grepp är en anmärkningsvärd egenskap här. Även om du går under regnet får du ett starkt grepp om din iPhone. Detta lätta fodral har ett eget hårt yttre skal och en mjuk slagfast kärna för att skydda din iPhone från yttre och inre skador.

USP: Halkfritt grepp

Kolla in på Amazon

# 11. Gear Beast

Den här har utformats för att vara ett mycket funktionellt plånboksfodral som gör att du kan bära 4 kort. Skapat med högkvalitativt polyuretanskinn, det känns väldigt mjukt vid beröring och har kvaliteten att vara en långvarig följeslagare till din iPhone. TPU-materialet kan motstå repor och ger grundläggande skydd mot oavsiktliga stötar.

Den upphöjda läppen låter inte enhetens skärm vidröra marken när den placeras med framsidan nedåt. Du kan fälla fodralet till ett fodral för bekvämare medievisning. Gear Best foliofodral finns i tre färger - svart, svart smal och marinblå tunn.

USP: Flera kortplatser

Kolla in på Amazon

# 12. LONTECT

LONTECT foliofodral till iPhone 7 är ett utmärkt värde för pengarna. Om du letar efter en lättsam kan detta uppfylla dina önskemål med tillfredsställande resultat.

Den är gjord av det finaste TPU- och PU-lädermaterialet. Med fyrhörnskyddet ger det den nödvändiga skyddet för din enhet från stötar eller repor. Den har ett stort fack där du enkelt har kort och lite pengar. Det finns tre vackra färgalternativ att välja bland svart, guld och rosaguld.

USP: Folio Flipfodral i läder

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Sammanfatta

Baserat på kvalitet är dessa mina bästa foliofodral för iPhone 7. Förhoppningsvis har du kunnat välja rätt matchning för din smartphone från denna samling. Om jag har missat att inkludera något av dina favoritfoliofall, låt mig veta namnet i kommentarerna nedan.

Du bör inte missa:

  • Bästa iPhone 7 plånboksfodral
  • iPhone 7 kickstand fodral
  • Bästa iPhone 7 bältesklämfodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found