Blogg

Bästa Apple Watch Sports Apps 2021

Att vara en sportälskande person, jag gillar att hålla koll på de senaste poängen och alla de stora ögonblicken i mina favoritspel. När Apple Watch nästan alltid sitter runt min handled är det ganska enkelt att komma ikapp med livescore och statistik.

När det gäller mina favoritsportappar för Apple Watch är jag ett stort fan av ESPN eftersom det är kraftfullt. Med de senaste nyheterna och snabba meddelanden i tid håller det mig alltid på laddningen. Så jag missar aldrig några fantastiska stunder.

Det finns dock en hel del andra appar som är lika imponerande. Gå in i följande sortiment för att utforska de mest populära sportapparna för watchOS!

1. ESPN

ESPN sitter bekvämt högst upp i toppen. Och den förtjänar verkligen numero-uno-positionen tack vare möjligheten att ge varningar i realtid och alla de viktigaste höjdpunkterna. Dessutom låter det dig också live stream-spel.

Det bästa med den här appen är att den finjusterar ditt flöde baserat på ditt intresse. Därför är allt du vill läsa eller följa lättillgängligt. Dessutom väljer ESPN också dagens bästa spel för att hjälpa dig att enkelt spåra NBA-slutspelet och de hetaste rivaliteterna.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. NCAA March Madness Live

För att fånga alla de största basketmomenten måste du hålla den här appen till ditt förfogande. Det ger dig live-look-ins tillsammans med kommentaren i realtid.

Kom ihåg alla 67 spel i CBS, TBS, TNT och truTV. Håll också ett öga på fästets ställning medan du tittar på livespel. Missade du ett spännande spel? Du kan välja att spela upp höjdpunkter från tidigare spel.

Och ja, det ger också djupgående analyser, incidenter bakom kulisserna och intervjuer med sportstjärnor.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. theScore

theScore har länge varit ett av de mest populära sportspelen för iOS. Och dess Apple Watch-följeslagare ser fullt utrustad ut för att tillgodose dina behov.

theScore är utformad för att vara en one-stop-plattform för NFL, NBA, NCAA, MLB, NHL, English Premier League Soccer, La Liga Soccer, Champions League Soccer och alla de berömda ligorna. Det ger poänguppdateringar i realtid och de senaste nyheterna så att du kan hålla dig synkroniserad.

Den har också ett personligt flöde så att du enkelt kan komma åt alla nyheter och uppdateringar om dina favoritlag. Dessutom ger appen också önskad anpassning så att du ordnar om sport och källor efter ditt bästa önskemål och också håller de värdelösa borta.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Bleacher-rapport

"Bleacher Report" kan vara en perfekt app om du vill hålla koll på alla de senaste nyheterna relaterade till de lag du följer. Baserat på ditt intresse kan du anpassa appen för att enkelt få tillgång till de senaste uppdateringarna om dina favoritlag.

Följ direktspel och håll koll på poängen. Med realtidsvarningar säkerställer denna sportapp att du håller dig uppdaterad med alla viktiga saker. Se de största höjdpunkterna i matchen och ta reda på vem som stal hela showen. Utöver allt, kolla in de exklusiva berättelserna för att få bättre inblick i spelen.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. 365 poäng

Jag har älskat att använda 365Scores av flera skäl. Först och främst har den ett riktigt väldesignat och snyggt gränssnitt som gör det enkelt att navigera och anpassa.

Och den andra ger den full täckning av tio stora sporter som fotboll, basket, baseboll, hockey, fotboll, tennis, cricket, handboll, rugby och volleyboll. Utöver det erbjuder den också omfattande täckning av över 2000 tävlingar inklusive NFL, NBA, NHL, MLB, NCAA, MLS, Wimbledon, US Open, French Open, Australian Open och mer.

Ännu viktigare är att 365Scores också låter dig välja dina favoritlag och ligor så att det är bekvämare för dig att hålla dig synkroniserad med de spelförändrande ögonblicken.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Sportvarningar

När du vill hålla kontakten med vad som händer inom fältet kan "Sports Alerts" vara till nytta för att hjälpa dig att få realtidsstatistik och poäng för MLB, NFL, NBA, NHL, CFL, fotboll, tennis, golf, och mer.

Tack vare de dynamiska komplikationerna på klockans ansikte kommer du att kunna ta reda på spelets verkliga status med största lätthet. Det levererar också höjdpunkter efter spelet så att det inte finns någon chans att några stora vändningar går ut ur din radar.

Dessutom låter den här appen dig visa hela lagscheman, ta reda på ligaledarna, säsong och spelstatistik för dina favoritstjärnor.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. MLB At Bat

Om du är en basebollfan, missa inte MLB At Bat. Med den här appen kan du kolla scheman och få de senaste nyheterna för att aldrig missa en viktig uppdatering relaterad till dina favoritlag. Ta också en titt på spelarstatistik, batting, pitching och fältstatistik för att förbli synkroniserad med spelet.

Baserat på ditt intresse kommer du att kunna anpassa appen perfekt för att enkelt spåra de lag du följer. Om du någonsin missar hela spelet kommer den korta videon med alla de stora ögonblicken alltid att finnas där för att hålla dig på laddningen.

Slutligen kan du uppgradera till Bat Premium (för $ 2,99 per månad eller $ 19,99 per år) för att använda alla funktionerna utan några begränsningar.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. FotMob

Om du gillar All-Things-Soccer, skulle jag rekommendera dig att ge ett skott till FotMob. Den främsta anledningen till att jag tycker att den här appen är riktigt het är att du får alla poäng, statistik och berättelser. Dessutom levererar den också personliga nyheter och meddelanden så att allt som uppmuntrar dig är bara en blick bort.

Ta en titt på de bekräftade överföringsuppdateringarna. Och dra nytta av aviseringarna för att dina favoritklubbar och spelare ska vara synkroniserade. Dessutom ger den också ljudkommentarer så att du kommer att kunna komma ikapp fotbollen utan problem när som helst och var som helst.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Baltimore Ravens Mobile

Skaffa den officiella appen från Baltimore Ravens för att hålla koll på allt-Ravens! Den här appen har alltid överklagat på grund av dess förhandsgranskningar av spel och kommentarer efter spelet. Och åh, jag har också funnit dess djupgående analys värd beröm.

Förutom att tillhandahålla live-streamingevenemang, låter den här appen dig också titta på on-demand-klipp från presskonferenser, coach- och spelarintervjuer. Dessutom är segmenten bakom kulisserna och Ravens TV-program något som du aldrig vill missa.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Golfskott

Vill du ha ett golfspel? Golfshot har alla ingredienser för att krydda din golftid.

Få en 360-gradersvy av varje hål och det finns också ett alternativ att visa varje stiftplats på mer än 500 000 genom att dra nytta av förstärkt verklighet med Golfscape AR. Appen låter dig visualisera och planera din runda perfekt så att du elegant spelar med 3D-videoförhandsgranskningar. Dessutom kan du aktivera Siri för att hitta avståndet till greenen.

Ännu bättre, Golfshot ger insiktsfull statistik enligt din spelhistorik så att du enkelt gissar vad som är uppradat för dig!

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt!

Vad är din favorit?

Så håll enkelt en flik över de senaste poängen, kolla in de trendiga nyheterna och lägg tillbaka ditt favoritlag för att dominera turneringen. Har du någon feedback? Dela det i kommentarerna nedan.

Kom också ihåg dessa inlägg:

  • Cricket-appar för iPhone
  • Bästa fotbollsappar
  • Bästa Endless Runner-spel för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found