Blogg

Bästa VPN för iPhone och iPad 2021

Ett VPN (Virtual Private Network) är oerhört hjälpsamt för att skydda din integritet när du surfar på Internet. Det krypterar dina data säkert så att tredje part inte kan spionera på dig eller spåra dina aktiviteter. Det är också användbart när du vill komma åt regionbegränsade webbplatser. Det finns många VPN-appar du kan gå till, men det är viktigt att få en med adekvata funktioner, hastighet och tillförlitlighet för att hålla upp din produktivitet. Så välj bland dessa bästa VPN för iPhone och iPad.

 1. VPN Super Unlimited Proxy
 2. X VPN
 3. Nord VPN
 4. Ivacy VPN
 5. Surfshark
 6. Express VPN
 7. Privat Internetanslutning
 8. TunnelBear
 9. SurfEasy
 10. Cyber ​​Ghost VPN

1. VPN Super Unlimited Proxy

Detta är en av de mest enkla och lättanvända VPN-apparna som inte kräver någon registrering eller inloggning. Det erbjuder obegränsad tid, obegränsad data och obegränsad bandbredd. Detta gör det till ett perfekt sätt att säkert och effektivt surfa på nätet.

Det låter dig upprätta en säker anslutning till ett annat nätverk via Internet med en enkel knapptryckningsprocess. Flera protokoll garanterar skydd och anonyma globala servrar garanterar din integritet.

Pris: Gratis (I $ 11,99 per månad

Ladda ner

2. X VPN

Privat och säkert surfa på nätet utan begränsningar med den här VPN-appen för iPhone och iPad. Du kan skydda din integritet online med en blixtsnabb och stabil anslutning. Den stöder upp till 5 enheter och erbjuder nio protokoll att välja mellan.

Vad mer är att det har över 8000 servrar över 50+ globala platser, även om den fria versionen är begränsad. Och den väljer automatiskt den snabbaste för dig för att säkerställa en effektiv surfupplevelse. Att surfa anonymt med den här appen ger din integritet online det mest robusta skyddet.

Pris: $ 7,99 per månad

Ladda ner

3. Nord VPN

Detta är en av de mest populära VPN-tjänsterna som erbjuder en lönsam lösning för att hålla hackare borta och ansluta till offentlig WiFi med nödvändiga skyddsåtgärder. Den har mer än 700 servrar spridda över 50 länder.

Därför kan du direkt ansluta till ditt föredragna nätverk för att välja bästa tillgängliga server. Det låter dig kolla in alla tillgängliga servrar i ett visst land. Användarmenyn låter dig omedelbart kolla in din kontoinformation och hantera anpassade inställningar efter behov.

Pris: $ 11,99 per månad

Ladda ner

4. Ivacy VPN

Här är en funktionsrik, effektiv och prisvärd VPN med 1000+ servrar över 100+ platser. Du kan njuta av obegränsad bandbredd och tillfredsställande hastigheter för uppladdningar, nedladdningar och streaming.

Vidare behåller den inga loggar över dina data, vilket är anmärkningsvärt ur sekretesssynpunkt. Du kan få en hel del om du väljer två- eller femårsplanen. Det har också 24/7 kundsupport via supportbiljett, e-post och livechatt. Du kan kolla in vår fullständiga recension för mer information.

Pris: $ 1,16 per månad

Ladda ner

5. Surfshark

Surfshark har nyligen gått in på den blomstrande marknaden för virtuella privata nätverk. Med sina utmärkta funktioner och tjänster vinner Surfshark mark bland unga användare som vill behålla sin integritet intakt. Surfshark torkar effektivt ut dina digitala fotavtryck och fördunkar dig från hackare.

Surfshark finns i mer än 50 länder med över 800 servrar. De två anmärkningsvärda funktionerna i denna VPN-tjänst är MultiHop och Camouflage Mode. Med de två kan du snabbt dölja och hoppa från ett virtuellt nätverk till ett annat. Här är den detaljerade granskningen.

Pris: $ 2,49 / månad

Ladda ner

6. Express VPN

Här är en annan topprankad VPN-app för iPhone och iPad. Det är ett bekvämt alternativ för att surfa på Internet med den nödvändiga integriteten och säkerheten. Dessutom erbjuder den 130 anslutningsplatser i 87 länder för din bekvämlighet. Det ger kryptering med UDP-, TCP- och IPsec-protokoll.

Eftersom det inte finns någon gräns för serverväxlar kan du byta plats med fullständig frihet. 24-timmars kundsupport säkerställer att alla dina frågor besvaras utan dröjsmål.

Pris: - 12,99 USD per månad

Ladda ner

7. Privat Internetanslutning

Denna app ger flera lager av säkerhet mot snoopers och hackare för att förhindra att de spårar dig. Lägg till integritet och säkerhet i alla nätverk som du kommer åt både hemma och på offentliga platser.

Några av de attraktiva funktionerna inkluderar höga hastigheter, obegränsad bandbredd, support för upp till 10 enheter samtidigt och mycket professionell kundsupport dygnet runt.

Pris: $ 6,99 per månad

Ladda ner

8. TunnelBear

Få åtkomst till dina favoritwebbplatser och appar och säkra din anslutning på offentliga WiFi-hotspots med den här bästa VPN-appen för iPhone och iPad. Det är bekvämt att surfa var som helst med sinnesfrid att veta att din online-aktivitet är privat och konfidentiellt.

Det är den första VPN-tjänsten i världen som oberoende granskas av en tredje part för att säkerställa att dina data verkligen är säkra. Dessutom är det enkelt att använda med en knapptryckning för att ansluta till servrar i över 22 länder.

Pris: Från $ 6,99

Ladda ner

9. SurfEasy

Med över 350 miljoner användare och mer än 20 års värdefull erfarenhet är “SurfEasy” en av de finaste VPN-apparna i världen. Appen döljer din IP-adress, skyddar din integritet och blockerar all trafik på din iPhone.

SurfEasy VPN hindrar andra från att veta vad du gör online och låter dig surfa säkert utan att spåras. Dessutom håller det aldrig på dina inloggningsuppgifter och maskerar din IP-adress.

Pris: $ 1,99 per månad

Ladda ner

10. Cyber ​​Ghost VPN

Med mer än 2500 snabba servrar i över 60 länder har CyberGhost dig helt täckt. Appen fungerar sömlöst och låter dig surfa på Internet med de väsentliga skyddsåtgärderna.

Eftersom det inte lämnar några loggar kvar förblir din webbhistorik privat. Ännu bättre, det matchar snabbt den säkrare och snabbaste VPN-anslutningen baserat på din plats så att du kan

Pris: $ 2,75 / månad

Ladda ner

Summering 

Föredrar du att använda VPN-appar på din iPhone och iPad? Låt oss veta vilken som fungerar bäst för dig i kommentarerna nedan. Du bör också kolla in de bästa apparna för WiFi-analyserare för att få insikt i ditt nätverk.

Du kanske också vill läsa dessa:

 • Säkerhetsappar för iPhone och iPad
 • 12 tips för att säkra iPhone och iPad
 • Fjärrskrivbordsappar för iPad och iPhone
 • Vad är ett VPN och hur man använder det på iPhone?
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found