Blogg

Bästa iPhone 5s batterifodral 2021

För turister och resenärer är iPhone SE, 5 eller iPhone 5s batterifodral en välsignelse. Dessa fall fördubblar standby- och samtalstiden för din iPhone, vilket är mycket användbart när du är borta från en laddningsport. Vi har skrivit om iPhone 5s batterifodral tidigare. Medan mophie- och Belkin-fodral fortfarande är några av de mest populära iPhone-batteripackarna finns det fler alternativ att välja mellan. Här är listan.

1. OtterBox återuppkomst

OtterBoxs Resurgence batterifodral för iPhone SE / 5s är lätt en av de bästa i branschen. Den har en kompakt design som smyger sig runt på smarttelefonen.

För alla är så snygga, erbjuder den militärt skydd för enheten. Drivs av 2 000 mAh-batteri och ger massor av extra batteritid till din iPhone.

LED säkerställer att du enkelt kan hålla reda på strömstatusen. Slutligen finns den i flera färger som svart, vit / grå, vatten / vit och skiffer / rosa.

USP: Militärt skydd

Kolla in på Amazon

2. Maxboost Atomic S

Vill du ha ett mer funktionellt batterifodral till din iPhone 5s eller iPhone SE? Maxboost Atomic S är värt att tänka på allvar.

Väskan har en snygg design. Du kan dock lita på att den ska försvara din smartphone mot oavsiktliga droppar och skrapa.

Utrustad med ett robust 2, 400 mAh batteri, ger det upp till 120% extra batterilivslängd. Det betyder att du får 12 timmars samtalstid eller upp till 15 timmars surfningstid.

Det bästa med detta batterifodral är det inbyggda kickstandet som förbättrar din handsfree medievisning. Dessutom finns Atomic S i två färgkombinationer: vit / rosa och vit / silver.

USP: Inbyggt kickstand

Kolla in på Amazon

3. FNSON

Här är ett batterifodral som har fantastisk synkroniseringsteknik som låter dig ladda ditt batterifodral och iPhone 5 / 5S / SE samtidigt. Dessutom är 3,5 mm hörlursuttaget utformat så att du kan njuta av musik medan du laddar din telefon.

4000 mAh kapacitet uppladdningsbart inbyggt litiumpolymer batterifodral ger extra 150% + effekt som ger extra 8+ timmars samtalstid eller 12+ timmars online-surfningstid. Och fyra LED-lampor visar hur mycket ström du har kvar när som helst.

USP: Multifunktionell

Kolla in på Amazon

4. UNU AERO

UNU AERO är exceptionellt effektiv. Det har ett stabilt 2000mAh-batteri som ger mer än 100% juice till din smartphone. För att vara mer exakt får du cirka 12 timmars samtalstid.

Det är Apple MFi-certifierat och erbjuder den säkerhet som behövs för iPhone. Tack vare den hållbara uppbyggnaden kan den tåla oavsiktliga fall och också skydda din enhet från grunden.

Dessutom fungerar den upphöjda kanten som det pålitliga skyddet mot repor. Därför förblir din pekskärm skyddad från repor när den placeras platt på en yta.

USP: Effektiv laddning

Kolla in på Amazon

5. AUYOO

AUYOO har profilen som ett snyggt batterifodral för din iPhone SE. Kåpan har en tunn men hållbar design som tål stötar. Dessutom ger 4000 mAh-batteriet upp till 18 timmars extra samtalstid.

När det gäller skydd har AUYOO fått CE- och RoHS-certifiering. Med det smarta chipet kan det avvärja faror som överladdning och överström. Dessutom kommer AUYOO med 12 månaders garanti.

USP: Upp till 18 timmar extra samtalstid

Kolla in på Amazon

Det är det, folkens!

Ditt val?

Förutsatt att du har valt ett smart iPhone 5s batterifodral till din smartphone. Vilken är det och vilka egenskaper har charmat dig?

Du vill utforska:

  • Bästa iPhone 5s plånboksfodral
  • Bästa iPhone 5s-fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found