Blogg

Bästa iPhone SE-bältesfodral 2021

Vi har listat de bästa iPhone SE bältesklämhöljen som du kan stoppa i bältet. Din iPhone SE är säker i de robusta materialen i bältesklämhöljen; dessutom håller det magnetiska klämman din iPhone tätt även när du reser eller går genom trånga platser. Låt oss utforska listan!

# 1. Zizo Bolt-serien

Bolt Series-fodral från Zizo är väldigt skyddande. De har ett mycket robust hölje som enkelt kan överleva stötar.

Med den fasta bältesklämman kan du hålla enheten ordentligt fäst i din väska eller bälte. Och med det hopfällbara stativet kan locket också öka din medievisning. Dessutom har den inbyggda skärmen 9H hårdhet för att ge ett viktigt försvar för pekskärmen.

USP: Mycket skyddande konstruktion

Kolla in på Amazon

# 2. Kapslad SlimSHIELD

SlimSHIELD är ett av de mest bedårande tunga skalen för iPhone SE. Vad som gör det före kurvan är den solida PCR-konstruktionen som kan hålla din kompakta smartphone skyddad mot droppar.

Med det halkfria yttre skalet med ergonomisk design ger locket önskat bekvämt att hålla iphone. Således kommer din smartphone inte att falla ur dina händer.

Den främre läppen ökar säkerheten ytterligare genom att förhindra att ytan vidrör skärmen. Dessutom är bältesklämman avtagbar så att du kan bli av med den överflödiga massan för att hålla smarttelefonen bekvämare.

USP: Förbättrat grepp

Kolla in på Amazon

# 3. PTUNA

PTUNA är den typ av fodral som är fullt utformad för att erbjuda ett 360-graders försvar till iPhone. Kombinationen av hårdplastinredning och det mjuka silikonytan gör den stötsäker.

Du kan enkelt rotera bältesklämman för att hålla din smartphone säkert. Dessutom klär höfthölstret också rollen som ett användbart stativ så att du bekvämt kan titta på media i liggande läge.

Med det högkvalitativa skärmskyddet kan pekskärmen förhindra skav.

USP: Stötsäker design

Kolla in på Amazon

# 4. Debin

Debin har introducerat ett enkelt men ändå mycket användarvänligt hölsterfodral. Detta skal passar din iPhone SE med ett hållbart skal. Med det mjuka innerfodret tål det mindre stötar och håller även repor borta.

Den har ytterligare två öglor för förbättrad säkerhet. På grund av den starka magnetiska förslutningen ser fodralet till att din enhet förblir säkert inne.

USP: Bältesklämma med ytterligare två öglor

Kolla in på Amazon

# 5. WizGear

Om du vill ha ett bra tungt fodral till ett överkomligt pris (8,99 USD) skulle detta erbjudande från "WizGear" vara vägen att gå.

Väskan är gjord av robust polykarbonatplast som gör att den tål stötar. Och med gummibeläggningen erbjuder det ett ergonomiskt grepp.

Höfthöljet låter dig inte bara bära din iPhone bekvämt utan låter dig också använda din enhet handsfree. Dessutom kan du bältesklämma placera din enhet både i liggande och stående läge.

USP: Flera betraktningsvinklar

Kolla in på Amazon

Det var allt tills vidare!

Så vilken som du gillar mest? Dela ditt val med oss ​​i en kommentar.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found