Blogg

Bästa trådlösa laddningsfodral för iPhone 6 / 6s Plus år 2021

Livet ger otaliga utmaningar. En av dem är vår hjälplöshet att hitta ett uttag och en kontakt för att ladda våra kommunikationsenheter. Vårt dagliga liv exakt i ledningar som vi inte kan tänka på vår existens utan ledningar. Men vi måste möta några oväntade och olämpliga händelser där vi inte hittar något för att hålla våra smartphones och andra enheter laddade. Även om iPhones har bättre batterikapacitet än andra smartphones i kategorin, behöver de laddas med tanke på användningen av appar, Apple Music och videor. Tillbehörstillverkare har hittat sätt att hantera situationer med låg batterinivå. Två alternativ är tillgängliga för iPhone-användare: antingen har de skrymmande kraftbanker eller så får de trådlösa laddningsfodral för iPhone 6 Plus och iPhone 6s Plus.

1. BEZALEL

Vill du starta din iPhone medan du tar en kopp kaffe på Starbucks? Här finns ett snyggt men ändå elegant trådlöst laddningsfodral i väntan på dig. Detta smarta laddningsfodral från Bezalel kan vara en bra följeslagare för din enhet. Väskan verkar vara stark och lätt att bära.

Denna starka inbyggda blixtkabelkontakt gör att du kan ladda din enhet effektivt. Breddgraden passar enkelt din enhet precis som en handske och när du håller det här fodralet känns det bra. Bezalels trådlösa laddningsfodral finns i svartvitt.

USP: Säker laddning

Kolla in på Amazon

2. Antye

Antye erbjuder ett komplett paket för att ladda din iPhone 6 / 6s Plus trådlöst. Den levereras med en laddningsplatta och även ett fodral. Laddplattan har LED-lampor som släcks när du placerar din iPhone för laddning. Utöver det skyddar inbyggda säkerhetsfunktioner din iPhone från överladdning, överström och överhettning.

Fodralet har minimal design och är smalt och snyggt vilket ger ett elegant utseende. Slutligen finns det inga färgval för fodralet, medan det finns två färgalternativ tillgängliga för laddningsplattan.

USP: Sömnvänlig

Kolla in på Amazon

3. Gorilla-prylar

Gorilla Gadgets erbjuder en elegant trådlös laddningsmottagare för Qi trådlös laddningskompatibilitet. Beväpnad med tunn design, detta fodral ger din iPhone 6s plus skönhet.

Dessutom erbjuder fodralet ditt smartphone fullständigt skydd. Du kan ha snabbare laddningshastighet med högsta effektivitet. TPU-ram hjälper till att tåla stötar och ger också ett säkert grepp. Utöver skydd kan du välja detta fodral i tre färger som svart, silver och rosaguld.

USP: TPU-ram

Kolla in på Amazon

4. MobilePal

Detta snygga men ändå mycket skyddande MobilePal trådlösa laddningsfodral har kristallklar stötfångare, förstärkta hörn och upphöjda kanter. Detta fodral är utformat för att ge ultimat bekvämlighet och låter dig ladda din enhet snabbt med nödvändig säkerhet.

MobilePal laddningsfodral komplimangerar din iPhone. Den stöder både trådlös och trådbunden laddning; du får flexibilitet för att ladda din enhet. TI-chipset är integrerat för att göra detta fall helt kompatibelt med WPC Qi 1.0 / 1.1-standarder.

Slutligen finns MobilePal i två färger som svart och guld.

USP: Kristallklar stötfångare

Kolla in på Amazon

5. Nillkin

Utrustad med absorberande material på baksidan, Nillkin trådlösa laddningsfodral gör att du kan starta din iPhone snabbare. Det ger en utmärkt touch och låter dig komma åt alla knappar smidigt.

Nillkin-fodralet är ganska flexibelt eftersom du enkelt kan lossa blixtkontakten. Väskan finns i svart och guld.

USP: Inbyggda magneter

Kolla in på Amazon

6. Hanende

Hanende erbjuder också en laddningsplatta samt ett trådlöst laddningsfodral för iPhone 6 / 6s Plus. Med 2A-utgång kan den snabbt ladda din iPhone jämfört med andra trådlösa laddare. Förutom det kan den flexibla blixtkontakten enkelt lossas för att ladda din iPhone med en blixtkabel.

Laddplattan är gjord av slitstark akryl och dess utseende kommer att ge ditt skrivbord skönhet. Slutligen skyddar den också din enhet från vanliga elektriska problem som överström och överhettning.

USP: Tillverkad av ABS fast och akryl

Kolla in på Amazon

7. ANTYE

Under de första dagarna av nya iOS-versioner upplever många användare att batteriet tappas på iPhone 6 / 6s Plus. Lösningen är ANTYE trådlöst laddningsfodral. Sluta nu hitta plugin för att ladda din iPhone.

Denna trådlösa Qi-laddarsats är det mest futuristiska sättet att ladda din iPhone6 ​​/ 6s Plus; laddaren laddar snabbt din iPhone samtidigt som den skyddar enheten från repor och fall.

Titta på laddningsplattan som levereras med LED-indikator, som kommer att avge blått ljus när du laddar. Laddaren har 75% hög trådlös laddningseffektivitet.

USP: Kortslutningsskydd

Kolla in på Amazon

8. Angeliox

Angeliox trådlösa laddningsfodral för iPhone 6 / 6s Plus är perfekt för daglig användning. Det beror på att dess utseende liknar ett vanligt fall. Den har en smal kropp men samtidigt som den ger tillräckligt skydd mot vanliga fall och stötar. Förutom det behöver du inte ta bort fodralet om du någonsin vill ladda din iPhone med en kabel.

När det gäller säkerhetsfunktioner är detta fodral FCC-, CE- och ROHS-certifierat, vilket ger ett komplett skydd för din enhet. Slutligen finns det inga färgval förutom svart.

USP: FCC, CE, ROHS-certifierad

Kolla in på Amazon

9. Meewoo

Jag har hittat Meewoo ett anständigt trådlöst laddningsmottagarfodral för iPhone 6 Plus. Tack vare den smala formfaktorn är det en passande matchning med iPhone. Även om locket kanske inte ser hållbart ut, kan det motstå låg volympåverkan.

Den gummerade utsidan känns ganska bekväm och erbjuder också förbättrad grepp. Du kan enkelt installera och ta bort kåpan. Exakta utskärningar ger dig tillgång till portar, högtalare och hörlursuttag.

USP: Gummierat yttre

Kolla in på Amazon

10. Mophie

Ett trådlöst laddningsfodral från Mophie gör att du kan ladda din iPhone 6s plus snabbare. Väskan förhindrar också överladdning och överhettning. Den har magnetfästen som håller din iPhone stadigt.

Du kan också montera din enhet i olika vinklar för att få en bättre bild. Dess vadderade hörn ger din iPhone ett solidt skydd mot höga stötar. Genom att använda sitt 1,560 mAh-batterifodral kan du njuta av musik, titta på filmer, spela spel och utforska Internet i fred.

USP: Charge Force Wireless Technology

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Vad är din favorit?

Vilket av ovanstående fall kommer att kopplas ihop med din iPhone? Låt oss veta ditt val och de egenskaper som har lockat dig i det?

Missa inte:

  • Bästa iPhone 6 Plus / 6s Plus plånboksfodral
  • Bästa iPhone 6 Plus / 6s Plus Slim Cases
  • Lenmars Maven iPhone 6 batterifodral
  • Bästa iPhone 6 Plus / 6s Plus batterifodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found