Blogg

Bästa iPad Pro-tangentbordsfodral 2021

Trots att 12,9-tums iPad Pro kanske inte är en bärbar datormördare än så är surfplattan tillräckligt bra för att leverera varorna. Så bara om du inte vill gå till Apples lite dyra Smart Keyboard och är villig att utforska några av de bästa iPad Pro Bluetooth-tangentbordsväskor från tredje part, har vi dig helt täckt. Vi har också listat några av de mest känsliga trådlösa tangentborden för iPad Pro som direkt kopplas ihop med din surfplatta för att ge naturlig skrivning.

1. IVSO

Ett fullt utrustat tangentbordsväska från IVSO ger dig bekvämheten att skriva på iPad Pro. Skuren med PU-läder av hög kvalitet, det är ett mycket skyddande skydd. Det finns en mjuk mikrofiberinredning som skyddar din surfplatta från grunden.

Det inbyggda uppladdningsbara batteriet ger upp till tre timmars batteritid på en enda laddning. De exakta utskärningarna ger enkel åtkomst till alla portar, högtalare och sensorer på din surfplatta. Detta klassiska tangentbordsväska finns i sex livfulla färger.

USP: Improviserad typupplevelse

Kolla in på Amazon

2. Valkit

Valkit presenterar ett mer praktiskt tangentbordsfodral för iPad Pro 12,9-tums. Folio-fodralet har en robust design som ger iPad ett väsentligt skydd.

Kombinationen av robust PC och mjuk TPU har gjort det möjligt för locket att absorbera stötar. Eftersom tangentbordet är löstagbart kan du minska volymen för att bära din surfplatta lite bekvämare.

När vi pratar om tangenterna är de ganska taktila och gör skrivningen smidig. Den långa batteritiden (90 dagars standby) och det solida stativet gör det till en komplett tillgång för din 12,9-tums iPad Pro.

USP: Robust konstruktion

Kolla in på Amazon

3. ProCase

När du täcker din iPad med det här fodralet kan ingen gissa att det är din iPad. Det blir en mapp som lätt kan hanteras. Du kan enkelt sätta din iPad i din resväska när du har installerat ProCase på din enhet.

Bluetooth-tangentbordet med rymliga chiclet-tangenter möjliggör snabb och exakt skrivning. Dessutom känns den smala profilen knappast skrymmande när den bärs i händerna. Slutligen finns det inga tillgängliga färgval.

USP: Rymligt chiclet-tangentbord

Kolla in på Amazon

4. Brydge

Det smala tangentbordet från Brydge hjälper dig att subtilt stilisera ditt skrivbord. Faktum är att tangentbordet kommer att ändra din iPad Pro till en snygg bärbar dator. Detta tangentbord har tre nivåer bakgrundsbelysta tangenter, och det gör skillnaden för alla användare.

Bortsett från bakgrundsbelysta tangenter skyddar fodralet din enhet effektivt från damm, smuts och mindre stötar. Tillverkad med högkvalitativt aluminium, den är lätt och ser ut som MacBook. Slutligen finns den i tre färgalternativ.

USP: Genomskinligt tangentbord

Kolla in på Amazon

5. Logitech CREATE

Logitech CREATE tangentbordsväska är ett mästerverk. Det bästa med det här avancerade tangentbordet är att det ansluts direkt till din surfplatta med iPad Pro Smart Connector. Den anodiserade aluminiumkonstruktionen ger den inte bara en imponerande profil utan gör den också robust nog att motstå stötar.

Den har en ytterligare rad med genvägar så att du snabbt kan komma åt vanliga funktioner. Tangentbordet har bakgrundsbelyst vilket gör det lättare att skriva in svagt ljus. Med automatisk viloläge / väckningsfunktion sparar den batteriet. Två betraktningsvinklar uppfyller idealiskt både dina behov för att skriva och titta på media.

USP: Omedelbar anslutning

Kolla in på Amazon

6. Zagg smal bok

ZAGG Slim Book är verkligen ett av de finaste tangentbordslådorna. Det är den ultratunna profilen som omedelbart fångar ögonen. Med östilsnycklarna ger den en naturlig typupplevelse. Den andra mycket viktiga funktionen är det mycket användarvänliga gångjärnet som erbjuder 135 graders betraktningsvinklar.

Beroende på ditt behov kan du ta bort fodralet för att ge mer bekvämlighet i spelet. Dessutom kommer den med bakgrundsbelysta knappar för att ge det ljus som behövs när du skriver i svagt upplysta miljöer.

USP: Island-tangenter

Kolla in på Amazon

7. Lenrich

Med fyra stjärnor av mer än 250 kundrecensioner är Lenrich-tangentbordsväska ett av de finaste på marknaden. Jag gillar dess smala och estetiska design som passar bra in i yrkeslivet.

Vad som har krävt min uppmärksamhet i detta tangentbordshölje är 360 graders rotation som ger mer flexibilitet. Tillverkaren har använt ABS-material av högsta kvalitet för att göra folioskyddet stötdämpande.

När det gäller nycklarna är de ganska taktila och lyhörda. På grund av de perfekta utskärningarna blir åtkomst till portar, knappar och högtalare en smidig upplevelse.

USP: 360-graders roterande stativ

Kolla in på Amazon

8. Vivefox

Till skillnad från andra tangentbordsfodral ger Vivefox en funktion som är mycket funktionell: automatisk sömn / vakna-funktion. Detta låter dig sätta din iPad Pro i viloläge när du stänger fodralets lock. När du öppnar locket vaknar din iPad Pro-skärm.

Tangentbordet är löstagbart och därför kan du enkelt ta bort din iPad Pro när du inte behöver skriva någonting. Eftersom Bluetooth-tangentbordsväskan kan lösgöras kan den användas som ett skyddskåpa på din iPad.

USP: Funktion för automatisk väckning / sömn

Kolla in på Amazon

9. POWERADD

Det finns två uppenbara funktioner i Poweradd-tangentbordsväskan för iPad Pro. För det första är det ett läderöverdrag som ger fullt skydd för enheten. För det andra är tangentbordet avtagbart från läderöverdraget. När du inte vill täcka över din iPad kan du helt enkelt ta bort Bluetooth-tangentbordet och ansluta det till en annan Apple-produkt.

Du kommer att bli imponerad av 14 högpresterande optimerade tangenter och trådlöst avstånd på 33 fot för bekväm skrivupplevelse.

USP: 33 fot trådlöst avstånd

Kolla in på Amazon

10. Snugg

Vänd inte bara din iPad Pro i en riktning; rotera den 360 grader för att tillfredsställa din visuella hunger. Detta tangentbordsväska från Snugg förvandlar din iPad till en 360-graders roterande bärbar dator. Till skillnad från de flesta tangentbordshöljen har den här ett litet tjockt tangentbord, vilket ger dig den traditionella skrivkänslan.

Byggkvaliteten är hållbar och skyddande utan att förlora skönheten i iPad Pro. Tangentbordet använder ett Bluetooth-gränssnitt för anslutning och har en lång batteritid. Slutligen finns det tre livfulla färgalternativ tillgängliga.

USP: 360-graders roterande funktion

Kolla in på Amazon

Förhoppningsvis måste tangentbordet som nämns ovan falla upp till uppgiften i ditt test. Om du letar efter ett fullt utrustat trådlöst tangentbord för din iPad Pro, kolla in dessa värdiga tävlande. De är supertunna och gör skrivningen en smidig upplevelse. Dessutom är dessa Bluetooth-tangentbord mycket slitstarka och har en låg profil design.

iPad Pro Bluetooth-tangentbord

11. SPARIN

SPARIN-tangentbordet är välsignat med den ergonomiska designen som erbjuder magnifik skrivupplevelse. QWERTY-layouten tillsammans med funktionstangenterna gör att du kan skriva naturligt med det flöde som behövs. Den levereras med PÅ / AV-omkopplare för att spara ström. Eftersom den är väldigt smal och lätt kan du enkelt bära den. Den kommer bara i vitt.

USP: Smal design

Kolla in på Amazon

12. OMOTON

OMOTON Bluetooth-tangentbord är exakt vad du bör använda för att förbättra skrivningen. Den lågprofilerade designen i kombination med mjuka tangenter är de största höjdpunkterna på detta tangentbord. QWERTY-layout tillsammans med snabbtangenter gör att du inte bara kan skriva mycket snabbare utan också enkelt styra några av de vanliga funktionerna. Den långa batteritiden (upp till 30 dagars kontinuerlig användning) gör den väldigt praktisk.

USP: Längre batteritid

Kolla in på Amazon

13. Arteck

Arteck är absolut klass. Det här rostfria Bluetooth-tangentbordet kan göra din skrivning betydligt högre. Den kompakta designen gör detta trådlösa tangentbord ultraportabelt. Framför allt ger det uppladdningsbara litiumbatteriet upp till 6 månader på en enda laddning. Om du vill ha ett snyggt och hållbart trådlöst tangentbord för din iPad skulle det här vara en säker satsning.

USP: Rostfritt stålkonstruktion

Kolla in på Amazon

14. Anker

Vad som gör Anker Bluetooth-tangentbord till ett förstklassigt val är en lätt design. Eftersom den är 30% mindre än andra traditionella tangentbord, är den gjord för att vara ultraportabel. Den kopplas direkt med din enhet för smidig skrivning.

Det andra viktiga inslaget i detta trådlösa tangentbord är lågprofilstangenterna som är mycket känsliga för beröring. Den har genvägar och är kompatibel med iOS, Android och Windows.

USP: Ultra-Portable

Kolla in på Amazon

15. Nulaxy

Nulaxy presenterar ett Bluetooth-tangentbord som inte bara är kompatibelt med din iPad utan även med din iPhone och andra Android / Windows-telefoner. Detta tangentbord är extremt tunt och bärbart så att du kan bära tangentbordet i din resväska vart du än går.

När du skriver in ditt sovrum kommer din make aldrig att bli störd eftersom det här tangentbordet erbjuder bekväma tangenter som gör att du kan skriva tyst. Om du lämnar tangentbordet orört i femton minuter går det i viloläge och sparar energi.

USP: Går automatiskt till viloläge

Kolla in på Amazon

Loggar ut

Så vilket Bluetooth-tangentbordsväska eller tangentbord har du valt för din iPad Pro? Låt oss veta vilken kvalitet som har fångat dina ögon i den. Jag gillar alla dessa trådlösa tangentbordsfodral för den extremt stora surfplattan: den ultratunna designen och de taktila knapparna som ger en snabb och förbättrad skrivupplevelse. Dessutom erbjuder de optimala betraktningsvinklar och är mycket skyddande. När det gäller Bluetooth-tangentbord är de utmärkta för smidig segling.

Du kanske vill titta på:

  • Bästa iPad Pro-fodral
  • Läderfodral för iPad Pro
  • Bästa iPad Pro Folio-fodral
  • Zagg Rugged Book Go - Keyboardfodral till iPad Pro
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found