Blogg

Bästa väderapparna för Apple Watch 2021

Väderappar spelar en oövervinnlig roll i vårt liv. Medan din iPhone, iPad och Mac har dedikerade widgets för det, kan det fortfarande vara lättare att ha ett mer praktiskt alternativ. Om jag blir ombedd tycker jag det är otäckt att ta ut min iPhone för att kolla väderprognosen. Med tanke på att inte alla appar stöder Apple Watch, drev detta mig så småningom att leta efter en väderapp för min Apple Watch. Tror du inte att det kommer att vara ett relativt praktiskt alternativ? Om ja, fortsätt rulla för att hitta några av de bästa väderapparna för Apple Watch.

 1. Väder - Väderkanalen
 2. AccuWeather
 3. WeatherBug - Väderprognos
 4. MyRadar Weather Radar
 5. Dark Sky Weather
 6. Stormsköld
 7. MÖRTVäder
 8. Surfline
 9. RadarScope

1. Väder - Väderkanalen

Det här är en annan app som toppar App Store-listan. Den levereras med Feels Like-funktion som låter dig få prognoser per timme / dag och regnvarningar i realtid. Du kan också smyga in i din lokala radar, vädervarningar i ditt område och prognoser under de närmaste 3 timmarna. Detta kan så småningom hjälpa dig att planera din dag utan att bli påverkad eller hindrad. Inte bara detta, appen skickar dig också en varning om jordbävningar och andra naturkatastrofer för att säkerställa att du och dina nära och kära alltid är säkra.

Pris : Gratis (köp i appen från 0,99 USD)

Ladda ner

2. AccuWeather: Väderradar

Appen har ett intuitivt gränssnitt som delar djupgående prognosnyheter, senaste uppdateringar, vädervarningar och mycket mer. Inte bara din plats; det håller dig uppdaterad med globala väderprognoser i realtid. Du kan också anpassa din upplevelse baserat på din plats och ha en prognos på 45 dagar i förväg.

Förutom detta får du tillgång till hyperlokaliserade kartlager, tropisk stormradar och temperaturkonturkarta med UV-index, nederbörd, allergi, luftkvalitetsindex, daggpunkt etc.

Pris: Gratis (köp i appen från 8,99 USD)

Ladda ner

3. WeatherBug - Väderprognos

Innan vi hoppar till den här appens funktioner vill jag meddela dig att den rankas som nummer 5 i App Stores väderkategori. Nu när det gäller förmånerna har den ett enkelt användargränssnitt som erbjuder realtidsmätningar i realtid, förbättrade interaktiva kartor, livsstilsprognoser, väderwidgets, varningar och mycket mer.

Det låter dig spåra alla förhållanden, inklusive gnistbelysningsvarningar, vinterväder, brandcenter, nordamerikansk dopplerradar, etc. Förutom dessa kan du ha alla NOAA- och NWS-klockor och varningar direkt på din Apple Watch.

Pris : Gratis (köp i appen från 3,99 USD)

Ladda ner

4. MyRadar Weather Radar

Med mer än 50 miljoner nedladdningar är appen bland de mest kraftfulla och lättanvända väderapparna för Apple Watch. Appen kan ge dig avancerade regnvarningar. Kanske är det en av de mest exakta förutsägelserna för att ge regn.

Det kan också skicka miljö- och vädervarningar, inklusive tornado- och vädervarningar från NWS. Med sin uppgraderade version kan du spåra orkaner i realtid och ha ytterligare data relaterade till andra väderuppdateringar.

Pris : Gratis (köp i appen från 0,99 USD)

Ladda ner

5. Dark Sky Weather

Rankad som nummer 1 i App Store, det här är den mest prisvärda och pålitliga väderappen. Det ger minut till minut prognoser baserat på din exakta plats. Den har ett engagerande gränssnitt som ger dig vädermeddelanden vackert genom animationer.

De avancerade aviseringssystemen bidrar också till upplevelsen genom att hålla dig uppdaterad i realtid. Dessutom låter tidsmaskinfunktionen dig utforska om det förflutna eller framtiden.

Pris : $ 3,99

Ladda ner

6. Storm Shield - Få Tornado-varningar i realtid

Appen har fått många utmärkelser för sina uppdateringar. En användare vid namn Robyn citerade: "Storm Shield varnade vår familj om den trasiga pilen, OK tornado, snabbare än TV och tornadosirener." Han är inte den enda; de har en lista över lojala användare som huvudsakligen förlitar sig på appfunktioner och tjänster. Med Storm Shield på Apple Watch får du en knackning på handleden när du har en varning så att du inte missar den.

Pris : Gratis (köp i appen från 0,99 USD)

Ladda ner

7. MÖRTVäder

CARROT Weather-appen rankas som nummer två i väderkategorin, och är en vinnare av Apples Editor's Choice-pris på Mac och har spelats i Good Morning America, The New York Times, Wired, CNN och mer.

Appen är utformad för att hålla dig uppdaterad med allt från en spöklik dimma till kraftiga regnskurar. Användare litar mest på dess radar. Du får också jaga över 60 gatuplatser, med en rad anpassningsalternativ.

Pris : $ 4,99

Ladda ner

8. Surfline - Surfing Companion

Som namnet antyder är appen designad för surfare på alla nivåer och är ett pålitligt namn inom marin väderprognos sedan 1985. Den ger dig tillgång till det största globala nätverket av surfrapporter i realtid, surfcams, väderprognoser, och långväga svällanalys. Förutom dessa, med ett abonnemang på premiumversionen, kan du få tillgång till mer än 600 live-streaming HD-surfkameror, annonsfria surfrapporter och mycket mer.

Pris : Gratis (köp i appen från 9,99 USD)

Ladda ner

9. RadarScope

Applikationen rankas som nummer 3 i App Stores väderkategori. Det visar allvarliga åskväder, tornados, översvämningar, snöskallvarningar och speciella marina varningar utfärdade av USA: s nationella vädertjänst.

Appens intuitiva gränssnitt låter dig klämma in och ut för att få mer transparent och korrekt information. Med detta sagt kan appen säkert ge dig en snabb varning om vädret och hjälpa dig att planera din dag eller vidta försiktiga åtgärder.

Pris : $ 9,99

Ladda ner

Här är våra topp 9 väderappar för din Apple Watch

Jag har använt AccuWeather länge; Men jag tänkte prova på en ny app. Därför bestämde jag mig för att installera CARROT Weather-appen. Inledningsvis känns appen bra, men jag ska försöka dela feedback efter en månads användning. Fram till dess, om du har upplevt appen, vänligen dela den i kommentarsektionen.

Du kan också kolla in relaterade inlägg:

 • Tips och tricks för Apple Watch
 • Bästa musikappar för Apple Watch
 • Bästa Apple Watch Alarm Apps
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found