Blogg

Bästa spelkontroller för iPad Pro 2021

Förpackad med robusta specifikationer är "iPad Pro" ett absolut djur. Bortsett från att vara en förstklassig gadget för mediekonsumtion, utmärker surfplattan också en fantastisk spelupplevelse. Vissa actionfyllda spel kräver mer responsiva och taktila kontroller än de som erbjuds av pekskärmen. Och det är här de bästa spelkontrollerna för iPad Pro kommer in i bilden. Dessa spelkontroller har tryckkänsliga knappar så att du kan matcha den onda hastigheten på din superbil eller skjuta ut terrorister med mer precision. Dyk direkt in för att upptäcka vad de mer har att erbjuda!

1. SteelSeries Nimbus

SteelSeries ”Nimbus” är den bästa spelkontrollen för iPad Pro. Det bästa med det är den ergonomiska designen som gör det bekvämare att hålla fullständig kontroll när du spelar actionfyllda spel.

Med de tryckkänsliga knapparna kan du enkelt styra dina spel. Det finns också en super praktisk menyknapp som gör navigering ganska lätt.

Tack vare över 40 timmars batteritid säkerställer det att ditt intensiva spel förblir i toppklass länge. Dessutom kan du använda Nimbus Companion-appen för att få diagram över de bästa gratis och betalda kontrolleraktiverade spelen.

USP: Ergonomisk design med tryckkänsliga knappar

Kolla in på Amazon

2. Mad Catz Micro CTRLi

Jag är ett stort fan av "Mad Catz Micro CTRLi" Denna spelkontroll ser modig ut och har exceptionellt lyhörda knappar. Dessutom gör de mjuka strukturerade sidorna det bekvämare att hålla.

Det ger bättre kontroller och erbjuder stöd för multiplayer. Det betyder att upp till fyra Micro CTRLi-kontroller kan anslutas sömlöst till samma iPad.

Således kommer du att spela spel som Skylanders: Trap Team, FIFA 15, Real Racing 3 med dina vänner.

Ännu bättre, den levereras med AAA-batterier med hög kapacitet som kan köras upp till 40 timmar på en enda laddning.

USP: Stöd för flera spelare

Kolla in på Amazon

3. GameSir M2

Vad som sticker ut för "GameSir M2" är den snygga designen. Den metalliska designen i kombination med den halksäkra strukturen ger den en fin look.

Denna MFi-certifierade gamepad har granulärt gummi på vardera sidan, vilket gör den halksäker. Dessutom har den tryckkänsliga knappar som ger mer responsiv feedback.

Med tillstånd av LED-knapparna; du kommer inte ha några problem att komma på toppen av dina spel även på natten. Slutligen kommer denna joypad med ett solidt 800 mAh uppladdningsbart litiumbatteri som ger förlängd speltid.

USP: Elegant profil med halkskydd

Kolla in på Amazon

4. KINGAR

Enkelt uttryckt är "KINGAR" en prisvärd ($ 42,99) spelkontroll. Den har en enkel design och har lyhörda knappar, så att du kan spela alla kraftpaket obefläckat.

De halksäkra sidorna säkerställer att din tumme tycker att det är bekvämt att hålla joysticken. Eftersom spelkontrollen är lätt kan du enkelt bära den var som helst.

Tack vare det högkvalitativa Li-batteriet är KINGAR fullt utrustad för att ge upp till 20 timmars speltid. I de flesta fall kan 20 timmars batteritid bara vara tillräckligt bra.

USP: Prisvärd men ändå ganska bra alternativ

Kolla in på Amazon

5. Vanpower

Om du letar efter en billig men ändå anständig gamepad för din iPad Pro, försök "Vanpower".

Den har en snygg design med klickbara knappar. På grund av det strukturerade gummit kommer du att känna dig bekväm att hålla det. Således kan du påskynda dina hyperbilar eller eliminera monster med önskad känsla.

Den enastående egenskapen hos denna prisvärda joypad är 400 mAh-batteriet som ger upp till 40 timmars speltid.

USP: 40 timmars speltid

Kolla in på Amazon

6. HANDRENA

När det gäller att lysa upp din spelshow är "HANDRENA" upp till uppgiften. Det som har fått ögonen på denna joypad är den kompakta designen med halksäkra sidor. Med tillstånd av de mycket lyhörda knapparna; det ger exakt kontroll över dina spel.

HANDRENA gamepad levereras med ett högkvalitativt 450 mAh batteri som ger upp till 12 timmars kontinuerlig speltid. Jämförbart verkar batteriets livslängd vara lite mindre. Slutligen stöder denna gamepad-kontroller både iOS- och Android-enheter.

USP: Mycket lyhörda knappar

Kolla in på Amazon

7. TNP PXN

“TNP PXN” verkar vara en solid spelkontroll och lovar att leverera en spelupplevelse på konsolnivå. MFi-certifieringen gör det fullt kompatibelt att arbeta med din iPad. Den har en lätt design och sportiga släta sidor för att förhindra halka.

De känsliga knapparna ger förbättrad respons, så det är mycket enkelt för dig att styra spel som stöds av gamepad. Dra nytta av dubbla analoga pinnar, analoga utlösare och färgkodade actionknappar för att få önskad kontroll över dina spel.

USP: Färgkodade åtgärdsknappar

Kolla in på Amazon

8. SEMSA

"SEMSA" är fullt utrustad för att krydda din spelupplevelse med hög oktan. Höjdpunkten i denna gamepad är de högsta kvalitetsknapparna som låter dig få ut det mesta av dina spel.

Styrplattan är välbyggd och kan enkelt klara stötar. Med de antislipande sidorna känner du dig mer bekväm när du håller spelkontrollen. Ännu bättre, den är packad i ett anständigt 450 mAh uppladdningsbart litiumpolymerbatteri som låter dig spela spel i upp till 12 timmar.

USP: Välbyggd design

Kolla in på Amazon

Det är ganska mycket det! Förutsatt att du hittade mina favoritspelkontroller upp till märket.

Vad är din bästa insats?

Nu när du har en superhändig kontroller för att fortsätta och ta dina rivaler hårt. Och fortsätt smart genom toppen av topplistan. Längs vägen kan du också delta i speciella evenemang och slutföra alla uppdrag för att få massor av eftertraktade belöningar!

Du vill också ta en titt på dessa inlägg:

  • Bästa spelkontroller för Mac
  • Kameradroner: fånga skönheten från himlen
  • Bästa Bluetooth-tangentbord för Apple TV
  • Bästa 12,9-tums iPad Pro 2018-tangentbord
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found