Blogg

Bästa appar för iPhone 11 och iPhone 11 Pro 2021

IPhone 11 och iPhone 11 Pro är utan tvekan ledande inom smarttelefonspelet. Med avancerade bioniska A13-processorer och de bästa kamerorna är de perfekta för spel, media och allt annat du kan tänka dig. Det finns en mängd applikationer som kan ta din premiumenhet till nästa nivå så att du kan få ännu mer ut av det. Så släpp loss och njut av enhetens avancerade funktioner med dessa bästa iPhone 11, 11 Pro och 11 Pro Max-appar.

Bästa foto- och videoappar för iPhone 11-serien

 1. snapchat
 2. TouchRetouch
 3. Halide-kamera
 4. Adobe Lightroom Photo Editor
 5. VSCO
 6. FiLMiC Pro - Videokamera
 7. Clash Royale
 8. Call of Duty Mobile
 9. Mario Kart Tour
 10. Angry Birds 2
 11. Asfalt 9: legender
 12. Apollo för Reddit
 13. Spark Mail - E-post från Readdle
 14. Dashlane Password Manager
 15. Feedly - Smart News Reader
 16. iA Writer
 17. Prova Apple Arcade - Spel
 18. Google kartor
 19. Google Drive
 20. TickTick: Att göra-lista och uppgifter

1. Snapchat

Du har förmodligen redan känt till den här sociala medieappen men vet du om det exklusiva 3D-kameraläget som låter dig tillämpa 3D-effekter och filter på dina foton? Detta lägger till ett unikt element i dina foton och mottagarna kan flytta sin telefon för att ändra fotoets perspektiv.

Vidare innehåller Snapchat naturligtvis massor av andra funktioner och roliga filter som gör kommunikationen med dina vänner och anhängare till en unik upplevelse. Den här innovativa appen har varit inspiration för populära funktioner på andra plattformar som Stories på Instagram och Facebook.

Pris: Gratis (Geofilter - 5,99 USD)

Ladda ner

2. TouchRetouch

Din iPhone 11 eller 11 Pro kan ta fantastiska foton, men vissa oönskade element kan ofta ta sig in i ramen och förstöra en annars perfekt bild. TouchRetouch erbjuder ett av de enklaste sätten att lösa detta problem och eliminera påträngande objekt i alla foton.

Allt du behöver göra är att dra ett finger över de oönskade bitarna och trycka på en knapp för att se dem magiskt försvinna som om de aldrig var där. Ingen kommer att kunna berätta att bilden har manipulerats, och för det förtjänar denna app definitivt en utmärkt plats på din enhet.

Pris:  $ 1,99

Ladda ner

3. Halidkamera

För mer avancerade eller professionella fotografer är denna kameraapp ett måste. Den har en intuitiv linsbytare, stöder Deep Fusion och låter dig ta RAW-bilder.

Dessutom har den många professionella fotograferingsverktyg som ger dig fullständig kontroll över dina bilder, precis som en manuell kamera, direkt på din smartphone. Det vackra användargränssnittet förbättrar upplevelsen ytterligare och är ett steg bortom standardkamera på din enhet.

Pris: $ 8,99

Ladda ner

4. Adobe Lightroom Photo Editor

Förbättra dina bilder som ett proffs med den här fotoredigeringsappen som har en rad verktyg och filter. Det är otroligt intuitivt att använda och är ett utmärkt sätt att blåsa liv i alla dina bilder och få dem att sticka ut.

Några av de saker du kan göra är att justera perspektivet för att skapa superrena bilder och experimentera med bildversioner för att jämföra olika ändringar utan att förlora originalfotot.

Pris: Gratis (Premium - 4,99 USD)

Ladda ner

5. VSCO

Här är en utmärkt allt-i-ett-funktionsfull app för dina foto- och videobehov. Du kan enkelt förbättra dina bilder med tio förinställningar. Importera och redigera dina RAW-bilder med olika verktyg och effekter.

Om du vill ha ännu mer funktionalitet, bli en betald medlem för att få tillgång till ett omfattande bibliotek med 200+ förinställningar. VSCO fungerar också som en videoredigerare med många effekter och filter som kan hjälpa dig att skapa ett unikt utseende eller estetik.

Pris: Gratis (årligt VSCO-medlemskap - 19,99 USD)

Ladda ner

6. FiLMiC Pro - Videokamera 

Om du gör mycket mobilvideografi vill du ha den här manuella filmappen för fullständig kontroll över alla dina bilder. Det har varit känt i många högprofilerade projekt av prisbelönta regissörer, så du vet att det verkligen är värt det.

Det erbjuder dubbla bågreglage för att justera fokus och exponering. Dessutom finns det en live-analyssvit, vågformsmonitor, vitbalansjusteringsmatris etc. Detta gör det till ett måste för filmskapare, vloggers, musiker och alla som älskar videografi.

Pris: $ 14,99

Ladda ner

Bästa spel

7. Clash Royale

Testa dina strategiska färdigheter med detta populära multiplayer-spel i realtid. Ditt mål är att tvinga fiendens kung och prinsessor ur sina torn och besegra dina motståndare.

Du har en chans att vinna troféer, kronor och ära i arenan. Fördjupa dig i att bygga en stridsgemenskap och bilda en episk klan för att leda till seger.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

8. Call of Duty Mobile

Den mobila versionen av detta kultklassiska spel var på gång i över två år. Det skjuter gränserna för mobilspel med skarpt detaljerade miljöer och flammande snabb action.

Du kommer att ha det bra med att slåss med vänner eller andra spelare från hela världen. Grafiken drar full nytta av A13 Bionic-chipet för att leverera rikare färger och djupare kontrast som kommer att blåsa bort dig.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

9. Mario Kart Tour

För ett roligt racingäventyr, gå med Mario och hans vänner när de surfar runt banor inspirerade av verkliga platser. Du kan glida och styra med bara ett finger och njuta av skräddarsydda flerspelarlopp.

Det är möjligt att tävla mot upp till åtta spelare, och du kan komma åt en arsenal av kraftfulla föremål som kan blanda upp saker för att öka värmen på banan! En av de bästa delarna är Frenxy Mode som gör dig oövervinnlig under en kort tid.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 1,99)

Ladda ner

10. Angry Birds 2

Din iPhone 11 och 11 Pro höga prestanda gör det klassiska spelet ännu roligare och beroendeframkallande. Det har fängslande grafik och flerstegsnivåer att utforska i timmar i rad.

Naturligtvis är målet att använda slanghotet för att slänga fåglar mot grisarnas torn och få dem att smula ner. Det är otroligt tillfredsställande och en konstig typ av stress-buster!

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

11. Asfalt 9: Legender

Om du är ett fan av fantastisk grafik är detta högoktana racingspel en av de bästa apparna för din iPhone 11 och 11 Pro. Upplev enhetens fulla kapacitet genom att gå på en virtuell snurrning i drömhyperbilar från sådana som Lamborghini, Ferrari och Porsche.

Ditt uppdrag är att ta sig an världens mest orädda förare och zooma dig för att bli en legend av banan! Upplev spektakulära globala platser och samla och anpassa dina favorithastighetsmaskiner. Gå ensam eller tävla mot andra i det spännande flerspelarläget.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

Bästa produktivitetsapparna

12. Apollo för Reddit 

Om du är en Reddit-missbrukare kommer du att älska den här praktiska appen som är byggd för snabb navigering och har massor av användbara funktioner. Till exempel kan anpassningsbara gester, ett hoppfält för att hoppa mellan subreddits och en superladdad medievisare förbättra din surfupplevelse.

Sedan finns det en innovativ och kraftfull Markdown-kompositör som hjälper dig att skriva kommentarer och inlägg. Det har också ett mörkt läge för de sena nätterna som rullar genom Reddit.

Pris: Gratis (Apollo Ultra Monthly - $ 0,99)

Ladda ner

13. Spark Mail - E-post från Readdle

Om du hanterar din e-post blir du galen, prova den här livsförändrande e-postappen på din iPhone 11 eller 11 Pro. Det är snabbt, intuitivt och samarbete, med fokus på att visa dig vad som är viktigast och filtrera resten.

Det erbjuder en verkligt personlig upplevelse med automatisering och anpassning som kommer att förändra din relation till dina inkorgar. Den har också ett mörkt läge och ett riktigt svart läge som är utformat för att hjälpa dig att arbeta bättre på natten.

Pris: Gratis

Ladda ner

14. Dashlane Password Manager

Vi kan alla göra lite hjälp med att hantera flera lösenord vi behöver komma ihåg varje dag i våra digitala liv. Dashlane är en utmärkt app för din iPhone och iPad eftersom den hanterar dina lösenord snabbt, smart och säkert.

Dessutom sparar och fyller alla dina betalnings- och personuppgifter var du än behöver dem, på nätet, på vilken enhet som helst. Detta gör det enkelt att vara online samtidigt som du är säker.

Pris: Gratis (Dashlane Premium varje månad - 5,99 USD)

Ladda ner

15. Feedly - Smart News Reader

Håll dig uppdaterad med den här nyhetsläsar-appen som samlar flera informationskällor. Oavsett om det är ledande tidningar eller sociala medier som Twitter, YouTubers eller bloggare - du kan hålla koll på allt du är intresserad av på ett bekvämt ställe.

Den innehåller Leo, din AI-nyhetsassistent som du kan träna för att ge dig vad du vill läsa. Han kommer att spara massor av tid och ansträngning genom att prioritera ämnen, trender och händelser som är viktiga för dig.

Pris: Gratis (Feedly Pro varje månad - $ 7,99)

Ladda ner

16. iA Writer

Om du skriver mycket på din telefon, här är en app som underlättar processen. Det låter dig skriva utan distraktion och erbjuder ett praktiskt anpassningsbart tangentbord.

Du kan till och med dra nytta av selektiv textmarkering, iCloud-synkronisering och andra funktioner. Vidare kan du helt enkelt svepa åt vänster för att förhandsgranska ett dokument och svepa åt höger för att komma åt ditt bibliotek. Det är intuitivt, snabbt och enkelt!

Pris: $ 29,99

Ladda ner

Bonus

17. Prova Apple Arcade - Spel

Apple Arcade är en relativt ny funktion i App Store, och det är väl värt ett försök om du är en spelentusiast. Det ger dig tillgång till över 50 spel med fler som läggs konsekvent till en fast månadsavgift.

Dessutom är den första månaden gratis och du kan gå till Arcade-fliken i App Store för att börja din testversion. Du hittar allt från pusselspel till beroendeframkallande rollspel äventyr och racing extravaganzas.

Pris: $ 4,99 per månad

Besök Apple Arcade

18. Google Maps

Gå på äventyr och gå aldrig vilse med din denna viktiga app för din iPhone 11 Pro och 11 Pro Max. Navigera och ladda ner offline-kartor för över 220 länder och territorier.

Få vidare korrekt information om transittider och trafik för att planera din dag bättre. Du kan också få tillgång till den senaste informationen för butiker, kontor, monument och andra platser.

Pris: Gratis

Ladda ner

19. Google Drive

Du behöver ett säkert utrymme för att lagra och säkerhetskopiera alla dina viktiga dokument och rullarna med foton och videor du kommer att fånga på din premiumenhet. Google Drive är en idealisk lösning full av användbara funktioner.

Du kan sömlöst komma åt dina saker från vilken enhet som helst och njuta av snabb synkronisering. Dessutom finns det många samarbetsalternativ som gör det enkelt att dela saker med andra på ett säkert sätt.

Pris: Gratis (100 GB - 1,99 USD per månad)

Ladda ner

20. TickTick: Att göra-lista och uppgifter

Förbättra din produktivitet med den här kraftfulla att göra-listan och uppgiftshanteringsappen som erbjuder sömlös molnsynkronisering på alla dina enheter. Det är utmärkt för att schemalägga, göra anteckningar, bygga nya vanor och mer.

Den integreras med din kalenderapp och erbjuder flexibla kalendervyer, så att du alltid är på topp. Du kan även dela uppgiftslistor för effektivt samarbete med andra.

Pris: Gratis (månadsvis TickTick Premium - $ 2,99)

Ladda ner

Summering 

Vilka av dessa bästa appar för iPhone 11 och iPhone 11 Pro har du på din enhet? Låt oss veta vilka som är dina favoriter och alla som vi missade.

Du kanske också vill läsa:

 • Lösenordshanterare iPhone-appar
 • iPhone-appar för att skapa fantastiska videor
 • Två spelarspel för iPhone
 • iPhone-appar för att göra ditt liv enklare
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found