Blogg

Bästa iPad Air 2-fodral 2021

Den sjätte generationens iPad från Apple är äntligen ute efter dig och är en gadgetfreak. Du måste faktiskt ha tagit med dig den dyra prylen som tillhör den populära luftserien för dig på nolltid. Tja, men nu måste du ta hand om ditt dyra köp också, och vad är bättre än att få det bästa iPad Air 2-fodralet att slappna av mot repor eller oavsiktliga droppar?

Det finns redan många fodral som nu finns på marknaden, och det är bäst att välja den som du tror kommer att se snygg ut för din iPad Air 2. Fodralet som du valt måste tjäna ditt syfte för att skydda den rep-benägna aluminiumkarossen perfekt. Så här presenterar vi de bästa iPad Air 2-fodral som finns tillgängliga till överkomlig prissättning.

1. Poetiskt iPad Air 2-fodral

Poetic iPad Air 2-fodralet som tillhör SlimBook-serien består av PU-läder och är därmed vattentätt och erbjuder en vacker, jämn yta precis som naturläder. Dess mjuka interiör byggd av Microfiber-material ger en rep-och dammskyddande miljö till din känsliga iPad.

Det tunna iPad Air 2-fodralet är speciellt utformat för Apple iPad Air 2 och finns i en mängd olika färger inklusive tryckta mönster som zebra och leopard.

USP: Skyddande skal av polykarbonat

Kolla in på Amazon

2. MoKo Shell Stand iPad Air 2-fodral

MoKo Shell Stand-fodralet har premium PU-läder på utsidan för ett elegant utseende och mikrofiber i interiören för en mjuk dämpning för din dyra pärla. Utan fälg runt skärmen kan du enkelt svepa skärmen för att hålla den dammfri.

Det smarta fodralet med ett hårt skal säkerställer skydd mot oavsiktliga droppar och passar som en handske på din iPad. Det ger också enkel åtkomst till alla portar och erbjuder en bekväm arbetsmiljö.

USP: Snygg design

Kolla in på Amazon

3. Fintie iPad Air 2-fodral

Om du alltid är på språng och vill ha ett fodral till din avancerade enhet som garanterar fullständigt skydd till den mest prisvärda prissättningen, är Fintie iPad Air 2-fodral det bästa valet. Väskan har en unik snap-n-roll-design och har perfekta spår för att erbjuda önskvärd stabilitet när du arbetar på både landskap och porträttläge. Fodralet har ett dubbelt lager hårt interiör för att skydda din enhet.

Premium läder exteriör ger en rik känsla och utseende. Väskan finns också i en mängd solida färger och iögonfallande tryckta mönster som blommor, prickar, kartdesign etc.

USP: 360 graders roterande stativ

Kolla in på Amazon

4. Poetiskt iPad Air 2-fodral (Revolution Series)

Om att ge kompromisslöst skydd till din iPad Air är din huvudprioritet, kan den poetiska revolutionen vara ett ganska bra alternativ. Den har en robust profil som enkelt tål stötar.

Alla hörn av väskan har förstärkts för att absorbera chock. Integrationen av mjuk TPU och hård PC har gjort den extremt hållbar.

Uttalade knappar är lätta att klicka och erbjuder taktil feedback. Slutligen kan du välja detta långvariga fodral i tre färger som svart, vitt och blått.

USP: Stötdämpande design

Kolla in på Amazon

5. KAVAJ iPad Air 2-fodral

Det eleganta designfodralet från Kavaj är en riktigt omhuldad besittning för din iPad Air 2 på grund av dess smala profil, högkvalitativa finish och högsta skydd. Fodralet består av äkta läder och finns i två klassiska färger - svart och cognacbrun.

Väskan erbjuder också stand up-funktion för att göra det enkelt att arbeta i både stående och liggande position.

USP: Äkta läder

Kolla in på Amazon

BONUS:

Soweiek

Om den klassiska designen är din grej bör du inte missa Soweiek. Väskan är vackert utformad och passar snyggt runt iPad. Den har ett syntetiskt läder exteriör som känns ganska snyggt att röra vid.

Med den mjuka mikrofiberinredningen ger den surfplattan den nödvändiga vården. Magnetband spelar en bra roll för att förlänga batteriets livslängd.

Det finns också en pennahållare som låter dig hålla din digitala penna säkert. Dessutom kan du välja detta fall i flera färgvarianter.

USP: Klassisk design

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Din favorit?

Vilket av ovanstående fall kommer att kopplas ihop med din iPad Air 2? Är det den som har en snygg design eller den som erbjuder fullständigt skydd? Låt oss något om ditt val.

Missa inte:

  • Bästa 9,7-tums iPad Pro-tangentbordsväskor
  • 9,7-tums iPad Pro Folio-fodral
  • Bästa 10,5-tums iPad Pro-tangentbordsväskor
  • Bästa 10,9-tums iPad Air-fodral (2020)

Obs: Priserna som anges här nämns på affiliate-portaler när du skriver den här artikeln.