Blogg

Så här synkroniserar du din iPhone med iTunes trådlöst via Wi-Fi

Apples iTunes är en allsidig lösning för synkronisering av dina iOS-enheter. Bortsett från det tjänar det också syftet med säkerhetskopiering och återställning. Dessutom, när du har trasslat med din enhet, kommer iTunes till undsättning genom att låta dig starta i återställningsläge och få tillbaka din iPhone eller iPad till liv.

Traditionellt använder vi alla USB-blixtkablar för att synkronisera vår iPhone eller iPad med iTunes. Det finns ett annat sätt att synkronisera och det är genom att använda Wi-Fi-anslutning. Om du har tappat blixtkabeln eller om den är trasig kan du använda Wi-Fi för att synkronisera din iOS-enhet med iTunes. Nedan är guiden som förklarar processen, ta en titt på den.

Så här synkroniserar du iPhone med iTunes via Wifi utan kabel

Steg 1. För en engångsinställning måste du ansluta din iPhone eller iPad med iTunes med USB-blixtkabel.

Steg 2. Öppna iTunes → klicka på ikonen “ iPhone ”.

Steg 3. Klicka på “ Sammanfattning ” till vänster i sidofältet .

Steg 4. Ta markören till höger på skärmen där Sammanfattning visas.

Steg 5. Bläddra ner till avsnittet " Alternativ " och markera " Synkronisera med den här iPhone via Wi-Fi ".

Steg 6. Tillämpa ändringarna genom att klicka på knappen " Apply " längst ned till höger på skärmen. Detta börjar synkroniseringsprocessen via USB-kabel.

Steg 7. När synkroniseringsprocessen är klar kan du ta bort din iPhone eller iPad USB-anslutning.

Steg 8. Starta nu Inställningar- appen på din iOS-enhet Tryck på Allmänt .

Steg 9. Tryck på iTunes Wi-Fi Sync .

Steg # 10. Du bör nu se ditt PC- eller Mac-namn i listan.

Steg # 12. Tryck på namnet på din PC eller Mac och tryck sedan på " Synkronisera nu " för att börja synkronisera via Wi-Fi.

Obs! Du måste hålla din iOS-enhet laddad medan du synkroniserar via Wi-Fi. En sak till bör du kontrollera är att din PC / Mac och iOS-enhet ska vara i samma Wi-Fi-nätverk.

Det är allt; du har nu framgångsrikt konfigurerat synkroniseringsprocessen via Wi-Fi. Från och med nu behöver du inte oroa dig för en trasslig USB-anslutning för att synkronisera din iPhone eller iPad med iTunes.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found