Blogg

12 bästa sätten att återanvända din gamla iPhone

iPhones har lång hållbarhet och du gillar inte tanken på att sälja din gamla enhet. Men tekniken går vidare när företag introducerar innovativa smartphones. Denna ändring tvingar dig att köpa en ny iPhone. Så vad ska jag göra med din gamla iPhone? Det finns många återanvändningar av en gammal iPhone.

Den aktuella handledningen handlar om kreativa sätt att återanvända din gamla iPhone. Om du har bestämt dig för att sälja din begagnade iPhone måste du utföra vissa uppgifter på din enhet och du måste ha lite information om var du kan sälja den gamla iPhone.

12 smarta sätt att  återanvända din gamla iPhone

# 1. En present till dina barn

Istället för att köpa en dyr surfplatta eller någon annan pekskärmsenhet kan din gamla iPhone vara en bra present till dina barn. De skulle gärna använda iPhone på sina unika sätt. Låt dem utforska iOS-världen och komma med något innovativt. De kan spela spel eller använda pedagogiska appar för att lära sig något nytt.

# 2. Använd iPhone som CCTV-kamera för dina barn, husdjur och hem

Något för barn, eller hur? För deras säkerhet kan du använda din gamla iPhone som en säkerhetskamera för att hålla koll på dina barn och husdjur. Ladda ner en iPhone-app för rörelsesensor på din gamla enhet så kan du hålla ett vakande öga på dina barn och ditt hem.

Din begagnade iPhone kan vara en säkerhetsvakt för ditt hus. Du kan installera en Wi-Fi-webbkamera utomhus eller en smart dörrklocka. Därefter kan du använda din iPhone som en videomonitor placerad på ett nattduksbord eller matbord.

# 3. Spela musik och lyssna på ljudböcker och podcasts

Anslut din gamla iPhone med en Bluetooth-högtalare och spela ditt val av låtar. Din gamla iPhone kan fungera som en iPod för dig. Håll din iPhone ansluten till en docka 24 × 7 och spela låtar när du vill. Du kan använda en iPhone-dockningsstation av hög kvalitet med en högtalare för att eliminera behovet av en separat Bluetooth-högtalare.

För bokälskare kan de ladda ner ljudböcker från olika appar och lyssna på populära författare. Användare kan också använda den här gamla iPhone för att ladda ner podcaster för att hålla sig uppdaterad med det senaste i världen.

# 4. eboksläsare

Vill du ha något att tänka på? Läs dina favoritböcker på din gamla iPhone. Din gamla iPhone kan vara en eBook-läsare där du kan läsa flera böcker varje dag. Be dina barn bilda denna vana att läsa eftersom de har din gamla iPhone med sig.

# 5. Ställ in ditt dagliga alarm

Med tillkomsten av smartphones har många väckarklockor kommit in i papperskorgen. Även om du tillhör den gamla skolan och använder en traditionell väckarklocka kan du använda din gamla iPhone som en bekväm väckarklocka. Till skillnad från dina föråldrade väckarklockor är din iPhone ett smartare alternativ eftersom du kan ställa in flera larm för varje veckodag. Att ställa in en Apple Music-låt på din iPhone är en övertygande anledning till att du ska dike den gamla väckarklockan.

# 6. Lys upp din väg

När det är en mörkläggning i ditt område kan du använda den här extra iPhone som en fackla för att lysa upp dig (åtminstone kan du hitta var du har lagrat ljus i källaren). Observera att användning av blixt på din iPhone kan tömma batteriet; du borde antingen veta hur du sparar ditt iPhone-batteri eller ha en högkvalitativ kraftbank med dig.

# 7. Casta innehåll på Apple TV och använd iPhone som fjärrkontroll

Om din iPhone har tillräcklig lagringskapacitet kan du spara videor och filmer på enheten och sedan kasta samma innehåll på din Apple TV. Med strömmande krig som rasar bland populära tjänster behöver användarna lite utrymme på sin enhet för att lagra TV-program, videor och filmer. Din gamla iPhone kan vara användbar för att placera dessa data.

Du kan också använda din ytterligare iPhone som en TV-fjärrkontroll. Även om de flesta mediastreamingsenheter levereras med fjärrkontroll är det ett faktum accepterat av alla att människor tappar eller förlorar fjärrkontrollen. Istället för att köpa en ny fjärrkontroll kan du använda din gamla iPhone som fjärrkontroll. Du kan ladda ner mobilappen designad för den strömmande tjänsten och ansluta ditt konto för att använda din telefon som fjärrkontroll.

# 8. USB-minne

Har din nuvarande enhet slut på minne? Var inte orolig! Du kan överföra en del data från din befintliga enhet till din gamla iPhone med den här appen. Om din gamla iPhone har mycket lagringsutrymme kan du enkelt lagra dina data. Eftersom det är din gamla iPhone kan du radera all data och använda detta utrymme för att lagra bilder, dokument, filmer och musik.

# 9. En avancerad instrumentpanel i din gamla bil

Det här kan vara lite galet eftersom du måste fixa din iPhone permanent i bilens instrumentpanel. Därefter kan du använda enheten som GPS-navigator. Du behöver en pålitlig och högkvalitativ iPhone-bilmontering för att använda enheten som musikspelare.

# 10. Kamera

Dina barn skulle gärna klicka på foton på sin semester eller semester. Ge dem din gamla iPhone och se hur de skulle visa dig sina glada ansikten fångade i iPhone-kameraprogrammet. På så sätt kan du spara fickan från att tömmas för en DSLR- eller pek-och-skjut-kamera.

11. Spara GoPro-kostnaden

För att fånga din äventyrsresa ville du köpa en GoPro actionkamera. Vänta! Med din gamla iPhone kan du enkelt klicka på alla dina eskapader. För detta ändamål behöver du ett hållbart huvudbonad med ett fäste för att installera din iPhone. Velocity Clip erbjuder en av de bästa iPhone-fästena för din cykel, bröst och huvud.

12. Ditt VR-headset

Apple har länge arbetat med virtual reality-produkter, men inget konkret har kommit ut ur laboratoriet. Tills företaget introducerar sitt VR-headset kan du uppleva den virtuella romantiken med hjälp av ett headset, VR-appar och spel på din gamla iPhone.

Det är allt folk!

Summering…

Din gamla iPhone hittar ett nytt syfte om du kan använda på något av ovan nämnda sätt. Det sparar mycket av dina pengar; det kan hålla dina barn ockuperade; det kan ge dina barn, husdjur och hem trygghet; det kan underhålla dig på alla möjliga sätt.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found