Blogg

Bästa brädspel för iPhone och iPad 2021

De flesta av oss älskar brädspel eftersom de erbjuder både mycket roligt och gott att tänka på. Ursprungligen kanske de inte tilltalar dig, men när du väl har gått igenom den inledande fasen skulle du vara helt hakad. Med tanke på deras enorma popularitet har vi valt de bästa brädspelen för iPhone och iPad . Låt oss kolla upp det!

 1. Sudoku iPhone och iPad brädspel
 2. Schack - Spela och lär dig brädspel för iPhone och iPad
 3. Dominos iPhone och iPad brädspel
 4. Two Dots Board Game för iOS
 5. Board Kings iOS-spel
 6. Chamy - Color by Number Board Game för iPhone och iPad
 7. Flödesfritt brädspel för iPhone och iPad
 8. Avblockera mig om iOS-brädspel
 9. Game of Life brädspel för iOS
 10. Boggle With Friends iPhone och iPad Board Game
 11. 2048 - Pusselbrädspel
 12. Dots and Boxes iOS-brädspel
 13. Catan Universe Board Game för iOS
 14. Fyra i rad brädspel för iPhone och iPad
 15. Tic Tac Toe brädspel för iPhone och iPad

# 1. Sudoku iPhone och iPad brädspel

När du pratar om klassiska spel är Sudoku den som kommer att tänka på direkt.

Detta spel har ett ganska intressant poängsystem och stöder också Game Center. Därför kan du utmana dina kompisar att tävla med dig och sätta upp din toppshow för att få massor av eftertraktade prestationer. Dessutom finns det en chans att gå direkt på topplistan genom att leverera konsekvent prestanda.

När det gäller anpassning kan du välja mellan frodig kakel och klassisk brädestil. Dessutom ger det också viktiga tips så att du kan lösa även hårda nivåer.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 2. Schack - Spela och lär dig brädspel för iPhone och iPad

Den här har över 16 miljoner användare, och den här är den bästa schackappen för iOS. Efter att ha gett en lång snurrning på vad den har att erbjuda kan jag gå med påståendet.

För att komma igång, kan du utmana dina vänner för dueller eller gå mot willy-motståndaren. Den är fylld med över 65 000 pussel för att hålla dig uppslukad av spel.

Appen kommer med massor av bedårande teman så att du kan ta med lite anpassning i mixen. Utöver allt kan du också titta på handledningsvideorna för att bemästra trick och bli den obestridda schackmästaren.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 3. Dominos iPhone och iPad brädspel

"Dominos" har varit ett bra resultat för älskare av brädspel. Du har tre versioner att välja mellan: All Fives, Draw Dominoes och Block Dominoes. Alla är spännande och erbjuder många utmaningar att möta.

Spelet erbjuder så många som 28 dominos (en rektangel med två fyrkantiga ändar). Och varje ände har flera pips från 0 till 6. Så, hur spelar du det? Tja, allt du behöver göra är att matcha samma antal pips i båda ändarna av en bricka.

Även om Dominos verkar vara ganska enkelt, kräver det mycket logik att bemästra.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 4. Two Dots Board Game för iOS

Belastad med 1435 intressanta nivåer, har Two Dots mycket att pussla och ge dig mycket att tänka på! Gå emot alla odds för att ansluta två punkter. Eftersom det inte finns någon tidsgräns kan du spela spelet i din egen takt.

Bjud in dina Facebook-vänner att tävla med dig och ge ditt bästa slå dem. Ta en massa prestationer för att hålla dig före dina rivaler. Och misslyckas inte med att skryta om din framgång på sociala medier!

Pris: Gratis

Ladda ner

# 5. Board Kings iOS-spel

Board Kings har länge varit ett av mina toppval. Det jag gillar mest i det här spelet är möjligheten att samla mynt och bygga landmärken för att pryda brädstaden. Och på vägen erbjuder det också en chans att vinna extra priser.

Spelet kräver att du samlar alla roliga klistermärken för att komma till roten till historien. Ah, du måste också spela modigt för att försvara ditt dyrbara bräda mot andra rivaliserande spelare. Slutligen, genom köp i appen, kan du låsa upp spännande buntar som en stapel rullar och fantastiska buntar och mer.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 6. Chamy - Color by Number Board Game för iPhone och iPad

Det finns väldigt få brädspel som är lika roliga som Chamy! Om du har en fascination för färgläggning måste den här vara din bästa insats.

Den här appen erbjuder många bilder att färglägga och har ett brett utbud av konstverk som Mandalas, djur, fåglar, blommor, platser, mat och mer. Eftersom den uppdaterar konstsamlingen regelbundet har du alltid många alternativ att experimentera med.

Dessutom ger Chamy också den ledtråd som behövs för att enkelt hitta den saknade cellen.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 7. Flödesfritt brädspel för iPhone och iPad

Flow Free har alla ingredienser som ska läggas till i din favoritsamling brädspel för iOS. För att skapa ett flöde är allt du behöver göra att skapa matchande färger med röret. Då måste du para ihop färgerna och täcka hela brädet för att knäcka pusslet! Se bara till att rören inte korsar eller överlappar varandra.

Den fria versionen av appen har över 2000 nivåer som sträcker sig från enkla till utmanande. Dessutom finns det också en funktion som låter dig hålla koll på dina framsteg.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 8. Avblockera mig om iOS-brädspel

Håll “Unblock Me” borta från din främsta samling brädspel på egen risk! Anledningen till att jag är så hausse över detta spel är att det är ganska spännande att spela.

För mig är det bästa med detta spel det massiva biblioteket med över 18 000 pussel som kan ge både dina problemlösning och kognitiva färdigheter. Dessutom har du fyra imponerande lägen att välja mellan Challenge, Multiplayer, Relax och Daily. Så baserat på ditt humör kan du välja det spel som kan tända ditt spel.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 9. Game of Life brädspel för iOS

Efter att ha fått fyra och en halv stjärnor av över 3,5 000 betyg rankas The Game of Life med rätta som världens främsta brädspel. Det finns så mycket att prata om det här spännande spelet, som du kommer att älska att spela oändligt.

Vad som gör det här spelet så spännande är flerspelarläget som tar det bästa ut ur dig. Matchningstävlingen online är så spännande att spela.

Den har också ett snabbt läge för att testa din hastighet och skicklighet. Dessutom har den en mängd olika minispel för att hålla dig helt uppslukad för mer!

Pris: $ 2,99

Ladda ner

# 10. Boggle With Friends iPhone och iPad Board Game

Kärna din hjärna med slumpmässiga tecken för att skapa ett meningsfullt ord. Om du söker en adrenalinhastighet har Boggle ett "Race to win" -läge för att tävla mot tiden. Du kan antingen utmana dina vänner via e-post eller ta det ensam. Blanda bara 3D-karaktärer genom att skaka på din iPhone, tryck lätt på och dra för att skapa ordet.

Spela den favoritmusiken på iTunes medan du Boggle. Spelaren belönas baserat på förbrukad tid och ordets längd. Om du någonsin tycker att du är begränsad kan du använda köp i appen för att låsa upp fler funktioner. Happy Boggling!

Pris: Gratis

Ladda ner

# 11. 2048 - Pusselbrädspel

Dags att prova några riktigt coola pusselspel! 2048 kommer med massor av spännande pusselspel som du skulle vilja spela under din fritid för avkoppling.

När du pratar om spelet måste du svepa för att flytta brickorna. Och om de två brickorna av samma antal kommer över, blir de till en.

Ge ditt bästa för att komma på toppen av 2048-brickan. Starta också utmaningsläget för att samla specifika brickor på bara några få drag.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 12. Dots and Boxes iOS-brädspel

Dots and Boxes är ett klassiskt brädspel med ett spännande koncept. Den har tre svårighetslägen för att utmana din intelligens. Du kan spela det här spelet ensam eller bjuda in din vän att låsa horn med dig.

Hoppa in i online-flerspelarläget för att visa upp din skicklighet i en tuff kamp. Spela snyggt för att samla så många prestationer som spelcentret som möjligt. Och krossa alla dina motståndare för att få högsta poäng.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 13. Catan Universe Board Game för iOS

Gillar du att vara härskare och leda vägen framåt? Om ja, skulle du gärna spela Catan Universe. För att vara miljonens herre måste du bygga vägar, städer och också försöka alla medel och sätt för en smidig seglingsförhandling om några spärrar kommer i vägen.

Spelet ger dig en chans att duellera mot toppspelare från hela världen. Det finns också anpassade matchningslägen som låter dig spela spel med dina vänner och AI. Behöver du lite inspiration? Du kommer också att kunna chatta med andra spelare. Dessutom kan du designa din avatar så att den ser ut som enastående.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 14. Fyra i rad brädspel för iPhone och iPad

Fyra och en halv stjärnor av 40K-betyg gör det tydligt att spelare älskar “Four In A Row” mycket. Du måste ansluta fyra delar av din färg i en linje före rival. Spelet har ett tvåspelarläge så att du kan tävla med dina vänner.

Och bara om du vill njuta av lite mer action, aktivera flerspelarläget för att spela med flera toppspelare från hela världen. Det finns tre svårighetsgrader med många utmaningar för att hålla dig uppslukad. Så gör allt för att göra maximalt och härska ledartavlorna!

Pris: Gratis

Ladda ner

# 15. Tic Tac Toe brädspel för iPhone och iPad

Tic Tac Toe är den typ av spel som aldrig verkar åldras med tiden och inte heller verkar tråkigt. Ja, jag pratar om Tic Tac Toe aka Noughts and Crosses. Spelet har både solo- och tvåspelarspel. Således kan du gå ensam eller bjuda in din nära kompis att låsa horn med dig i flerspelarspel.

En annan funktion som gör Tic Tac Toe värt att ta en titt är de tre svårighetsgraderna. Det betyder att du kan välja en nivå enligt din skicklighet. Med poängspårning håller det dig i ögonen om var du står i spelet. Inte bara det, det finns också en automatisk spara så att oväntade avbrott inte hämmar ditt spel.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt folk!

Nu är det din tur

Har några av dessa spel fångat dina ögon? Jag skulle gärna veta namnet och de saker du gillade med det. Dela med oss ​​i kommentaren.

Missa inte:

 • Bästa pusselspel för iPhone / iPad
 • 10 bästa strategispel för iPad
 • Bästa schackspel för iPhone / iPad
 • Bästa interaktiva berättelsesspel för iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found