Blogg

Bästa appar för offline-kartor för iPhone och iPad 2021

Kartappar har blivit en oumbärlig del av våra liv eftersom de gör det enkelt att upptäcka nya sevärdheter eller hitta den bästa vägen för vardagliga pendlingar och vägresor. De är praktiska när du besöker nya regioner i ditt eget land eller utomlands. Det är dock viktigt att ha offlineåtkomst till de kartor du behöver så att anslutningsproblem inte lämnar dig strandad. Välj bland de bästa offline-kartapparna för iPhone och iPad.

 1. Google kartor
 2. Sygic GPS-navigering och kartor
 3. Maps.me
 4. CityMaps2Go
 5. TrailLink
 6. HÄR WeGo City Navigation
 7. OsmAnd Maps
 8. Guru Kartor
 9. Pocket Earth-kartor
 10. Magic Earth Navigation och kartor

1. Google Maps

Google Maps är överlägset den mest populära navigationsappen i världen. Med de mest exakta uppgifterna hjälper det dig att navigera bekvämt var som helst i världen. Du kan se ETA i realtid och trafikförhållanden för att välja de bästa rutterna. Dessutom stöder det olika transportsätt, inklusive promenader, åktur och allmänna buss- och tågtjänster.

Dessutom kan du spara offline-kartor över vilken stad som helst för att komma runt utan internetanslutning. Google tillhandahåller korrekta kartor i över 220 länder och territorier. Det stöder också flera språk, inklusive engelska, arabiska, katalanska, kinesiska (Hong Kong), kroatiska, tjeckiska, danska, nederländska, finska, franska, tyska etc.

Pris:  Gratis

Ladda ner

2. Sygic GPS-navigering och kartor

Upplev en exceptionell navigationsupplevelse med denna offline GPS-kartapp. Den har ett lättanvänt gränssnitt och erbjuder funktioner som 3D offline-kartor, röstnavigering och CarPlay-anslutning för att hjälpa dig att nå din destination.

Det finns också vägbeskrivningar och turistattraktioner som hjälper resenärer. Vidare kan den övervaka hastighetsbegränsningar och närma sig hastighetskameror för att säkerställa att du håller dig inom lagen. Avancerade säkerhetsfunktioner säkerställer att du kan köra med förtroende även i okända områden.

Pris:  Gratis (köp i appen börjar från $ 2,99)

Ladda ner

3. Maps.me

Gå dit du vill med denna gratis offline-kartapp som är snabb, detaljerad och pålitlig av miljontals resenärer världen över. Det erbjuder helt offline körning, promenader och cykelnavigering över hela världen.

Samtidigt är det också en fantastisk reseapp eftersom den erbjuder djupgående information om hundratals destinationer runt om i världen. Detta hjälper dig att spara tid när du planerar dina resor och säkerställer att du aldrig missar att se en berömd syn.

Pris:  Gratis (borttagning av veckovisa annonser - $ 0,99)

Ladda ner

4. CityMaps2Go

Utomhusäventyrare kommer att älska den här appen eftersom den innehåller detaljerade kartor över avlägsna områden och nationalparker. Dessutom, till skillnad från andra liknande appar, innehåller CityMaps2Go foton samt restips för miljontals platser.

Du kan söka efter en plats, spara vägbeskrivningar, boka hotell med mera, allt från appen. Det stöder för närvarande mer än 150 länder, 60000 destinationer och 50 miljoner platser, så det är ett måste för alla resefreakar.

Pris:  Gratis (premiumfunktioner - $ 9,99)

Ladda ner

5. TrailLink

TrailLink är känd som den ultimata trail-finder-appen för iOS. Med mer än 30 000 mil med fleranvändningsstigar och tusentals spårbeskrivningar är appen en viktig tillgång för vandrare, cyklister och utomhusentusiaster.

Du kan läsa recensioner, visa foton och kolla in detaljerade kartor. Andra funktioner inkluderar att se din plats på leden, generera vägbeskrivningar och hitta bekvämligheter som träningsstationer, toaletter, tunnlar och dricksfontäner.

Pris:  Gratis (köp i appen börjar från $ 1,99)

Ladda ner

6. HÄR WeGo City Navigation

HÄR har WeGo specialiserat sig på att rekommendera allt hur du kan komma till din destination. Jämför de olika alternativen för att välja vad som är bäst för dig. Det låter dig också se priser och priser för kollektivtrafik och taxibilar.

Vidare kan du använda den för att hitta parkering nära dig och hålla dig informerad om eventuella trafikförseningar. Du kan också boka en taxi eller boka en framtida resa. Det är en omfattande app som erbjuder offline-kartor för över 100 länder.

Pris:  Gratis

Ladda ner

7. OsmAnd Maps

Få gratis världsomspännande högkvalitativa OpenStreetMap-data (OSM) med denna offline-iOS-app. All data kan lagras på din enhet så att du kan komma åt den utan en internetanslutning. Det finns också olika visningslägen för cyklister och fotgängare.

Du kan spara dina viktigaste platser som favoriter och visa olika intressanta platser runt dig. Dessutom är en intressant aspekt av denna app att du kan välja att visa platsnamn på engelska, lokal eller fonetisk stavning.

Pris : Gratis (köp i appen börjar från $ 1,99)

Ladda ner

8. Gurukartor

Här är en annan app med otroligt detaljerade kartor som täcker hela världen. Du kan ladda ner valfri karta och sedan komma åt den offline utan några begränsningar. Det erbjuder sväng-för-sväng-vägbeskrivning och röstinstruktioner på 9 populära språk.

Offline-sökningen fungerar snabbt och stöder flera språk samtidigt. Dessutom kan du spela in dina resor även när appen körs i bakgrunden. Övervaka din realtids hastighet, avstånd, restid och höjd för alla resor.

Pris:  Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

9. Pocket Earth-kartor

Gör din resa stressfri med Pocket Earth-appen. Det ger dig vackra och snabba interaktiva kartor av Retina-kvalitet för mer än 100 000 platser. Dessutom kan du anpassa kartorna för att visa den information du vill ha.

Resenärer kan ta reda på massor av sevärdheter och spara resvägar med flera stopp för offline röststyrd navigering. Viktigast är att det är den enda offline-appen som låter dig ladda ner kartor över stora områden, inklusive hela länder.

Pris:  Gratis (köp i appen börjar från $ 1,99)

Ladda ner

10. Magic Earth Navigation och kartor

Om sekretess är din prioritet spårar eller profilerar inte denna offline-navigationsapp för iOS dig alls. Det erbjuder 2D-, 3D- och satellitvyer för kartor över 233 länder och regioner. Ladda ner dem enkelt för snabb offlineåtkomst.

Dessutom kan du ansluta den till Apple CarPlay för att njuta av en sömlös navigationsupplevelse. Den gratis Head-up Display (HUD) -funktionen projicerar särskilt den viktigaste navigeringsinformationen på vindrutan på din bil för säkrare navigering.

Pris: Gratis

Ladda ner

Summering!

Om du älskar att vara ute och reser är vi säkra på att dessa offline-kartappar kommer att vara viktiga på din iPhone. Låt oss veta dina favoriter i kommentarerna nedan.

Du kanske vill ta en titt på:

 • MOS Blackpack: En perfekt resesällskap
 • Packing Pro iPhone & iPad App
 • Mät avstånd i Google Maps på iPhone och iPad
 • Släpp en nål i Google Maps på iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found