Blogg

Bästa iPhone 6s Plus-armband 2021

iPhone 6s Plus har en 5,5 ″ skärm, vilket gör det lite huvudvärk att bära under träningspass. Oavsett om du är en äventyrare som klättrar på berg eller en hardcore-cyklist, behöver du säkert ett armband för att hålla din iPhone 6 Plus trygg och sund. Vi har valt de 10 bästa armbanden för iPhone 6s Plus från ett brett utbud av alternativ.

1. SUPCASE

SUPCASE är ett av de mest favoritmärkena i armbandskategorin. Armstorlekarna passar armstorlekarna med 9-21 omkrets. Bortsett från det kommer du att ha problemfri tillgång till alla funktioner på din enhet. Armbandet kan också användas som ett oberoende fodral eftersom bandet är lätt att ta bort.

Mjuk silikonhud skyddar din enhet från grunden. Om du letar efter två-i-ett-typ av armband. UPCASE är ett smart alternativ att överväga. Svart och rosa är de enda två färgalternativen som finns med detta armband.

USP: Mjukt stretchigt kardborreband

Kolla in på Amazon

2. PORTOLISK

PORTHOLIC ger ett extra stort armbandsfodral till dina iPhones i plusstorlek. Du kan infoga din iPhone täckt med OtterBox Defender och LifeProof-fodral. Det betyder att du inte ska ta bort fodralet innan du börjar träna på morgonen. Till skillnad från andra armband gör PORTHOLIC dig att registrera ditt fingeravtryck för att låsa upp din enhet.

Detta armband gör ditt liv bekvämare med två påsar på varje sida för att förvara ditt headset och din nyckel. Den reflekterande remsan lyser i mörkret för att hålla dig synlig och säker tidigt på morgonen eller sent på kvällarna.

USP: Upplåsningsfunktion för fingeravtryck

Kolla in på Amazon

3. Gear Beast

Kalla det en plånbok, påse eller ett armband, och det räcker för att tjäna många syften. Gear Beast sportarmband kan ta upp till tre kort, lite kontanter och andra små saker i sin påse-plånbok. Precis som andra band har Gear Beast-armbandet gjorts av ultramjukt neoprenmaterial vilket gör det svett- och smutsresistent.

Detta armband kan enkelt passa armstorleken upp till 20 ″ med hjälp av armbandförlängaren som redan ingår i lådan. Den har också en reflekterande remsa som garanterar säkerhet i svagt ljus.

USP: Super comfy design

Kolla in på Amazon

4. Gear Beast Sports Armband

Detta armband från "Gear Beast" har ett sportigt utseende. Den passar din iPhone även med ett robust fodral. Så du behöver inte ta bort kåpan från enheten innan installationen.

Du kan komma åt alla funktioner på din enhet utan hinder. Den elastiska remmen är helt justerbar så att du kan hålla din iPhone perfekt på plats.

Reflekterande remsa säkerställer att din jogging fortsätter att segla jämnt även i mörkret. Dessutom finns det också en intern ficka som låter dig lagra kortet.

USP: Elastiskt band

Kolla in på Amazon

5. Trianium ArmTrek Pro

Från alla vinklar är Trianiums "ArmTrek Pro" ett armband av högsta kvalitet för löpning. Den är gjord av mjukt material och har väskvänlig design. Således passar det bekvämt iPhone i de flesta fall.

Du kan använda kardborrebandet med flera spår för att hålla iPhone säkert på plats. Den responsiva pekskärmen låter dig använda din enhet utan besvär. Dessutom kommer ArmTrek Pro i sju vackra färger och stöder livstidsgaranti.

USP: Fallvänlig design

Kolla in på Amazon

6. VUP

"VUP" är pragmatiskt utformad och har alla funktioner du vill ha från ett armband av hög kvalitet. Användningen av Lycra och neoprenmaterial gör det hudvänligt. Det andningsbara materialet gör att du känner dig bekväm när du bär den.

Det finns ett extra tygskikt för att motstå svett. Du kan rotera enheten upp till 180 grader för att få en bättre betraktningsvinkel. Med det helt justerbara bandet och det elastiska kardborrebandet har du den flexibilitet som behövs för att hålla iPhone säkert på plats.

USP: Svettbeständigt material

Kolla in på Amazon

7. Newild

Newild har designat ett armband som passar ditt djur liksom andra små iPhones. Dess justerbara rem kan passera genom två hål; även om du har skrymmande biceps kan du bära detta armband bekvämt. På baksidan av detta band hittar du nycklar och kortinnehavare för att lagra dina husnycklar och kredit- / betalkort.

En anmärkningsvärd egenskap hos detta armband är beröringskänsligt skydd. Du kan ta samtal och byta musik utan att ta bort bandet. Lycra och neoprenmaterial skyddar din iPhone mot vatten och svett; du kan fortsätta dina träningspass under lång tid även om det regnar.

USP: Beröringskänslig

Kolla in på Amazon

8. Stam AB66

Om du kan få fyra stjärnor av mer än 3 500 kundrecensioner förtjänar du att vara en av de finaste armbanden. Tribe AB66 har en snygg design som kanske inte fångar ögonbollar, men det är upp till märket när det gäller att leverera varorna.

Det ganska mjuka materialet är hemligheten bakom att det är så elastiskt och töjbart. Det är bekvämt sträckt men blir inte ur form.

Kardborrbandet ger dig väsentlig frihet att justera armbandet beroende på din komfortnivå. Dessutom kan du välja Tribe AB66 i åtta charmiga färger inklusive rött, mörkblått och grått.

USP: Sträckbart material

Kolla in på Amazon

9. iMangoo

iMangoo-armbandsportfodral ger den nödvändiga komforten för att hålla din smartphone säkert på plats. Tillverkad av högkvalitativt nylonmaterial, det är väldigt mjukt. Du kan fästa den säkert på armen. Det finns också en plats där du kommer att behålla nycklar, kort och andra små saker.

Dessutom kommer detta armband i tre attraktiva färgvarianter inklusive rosa, röda och svarta.

USP: Premium nylonmaterial

Kolla in på Amazon

10. LOVPHONE

"LOVPHONE" presenterar ett mer pragmatiskt armband för iPhone 6s Plus. Det jag gillar mest med det är att det har försökt ta itu med alla löpares bekymmer och har lyckats erbjuda en bättre lösning i de flesta aspekter.

Det vattenbeständiga materialet ger den skydd du behöver för din iPhone. Och PVC-skärmskydd erbjuder inte bara bättre visning utan skyddar även skärmen från repor.

Den har hörlursfack och nyckelfickan så att du kan hålla dina värdesaker säkert. Plus, den inkluderade reflekterande remsan hindrar mörker från att bli ett hinder under din löpning.

USP: PVC skärmskydd

Kolla in på Amazon

Loggar ut

Vilket armband har du valt för att öka din sporttid? Låt oss veta namnet på det band som har charmat dig. Om listan har missat ett av dina favoritarmband, låt oss också veta dess namn. Funktioner som flexibelt material och möjligheten att hålla iPhone 6s Plus fast intakt gör dessa armband mycket funktionella. Dessutom är de mycket hållbara och har enkel åtkomst till din enhet.

Du kanske vill kolla in:

  • Bästa plånboksfodral för iPhone 6s
  • Bästa iPhone 6s Plus Folio-fodral
  • iPhone 6s Plus Kickstand Fodral
  • Bästa iPhone 6s Plus Bumperfodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found