Blogg

Bästa NFL-appar för iPhone och iPad 2021

Är du en stor fotbollsfan eller någon som älskar att hålla koll på allt som skakar National Football League? Vi har utdelat något ganska speciellt för dig. För att låta dig hålla dig överst på alla de senaste uppdateringarna och de viktigaste höjdpunkterna, kolla in den här fantastiska listan över de bästa gratis NFL-apparna för iPhone och iPad.

1. poängen

Den här appen är din slutdestination för alla större sporter inklusive MLB, NFL, NBA, NHL. Du kan få en inkluderande upplevelse av alla dina favoritsporter med online-poäng, nyheter, varningar, statistik.

Intressant kan du anpassa den här appen så att den perfekt uppfyller dina specifika behov. Som till exempel kommer du att skapa ett anpassat flöde för dina favoritlag, spelare och ligor och aldrig missa några viktiga nyheter eller nyckelspel.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. NFL

NFL är den perfekta blandningen av poäng, nyheter, lagspårning och mer för alla NFL-fans. Det är i grunden ett komplett paket. Du får anpassa större delen av appen så att du får den senaste scoop om dina favoritlag, spelare eller ligor direkt.

Även du kan ställa in anpassade teamvarningar, titta på videohöjdpunkter och så mycket mer med den här coola appen. Du kommer också att njuta av att läsa analytiska artiklar och intressanta historier om NFL.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Football Heroes PRO 2017

Football Heroes PRO 2017 är grundad för stora fotbollsfans. Det ger en underbar möjlighet att visa upp din skicklighet och vara tävlingsstjärnan. Du kan utarbeta dina favorit NFL-spelare hela tiden för att få det bästa fotbollslaget.

Du har mer än 2000 spelare att välja mellan. Det ger dig absolut frihet att växla mellan flera lag för att hitta den dödliga kombinationen. Ge ditt bästa för att vinna många myntbelöningar för att vara den ultimata starten på tävlingen.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. NFLNation

NFLNation är exakt vad du vill få tillgång till alla senaste poäng, höjdpunkter och nyheter relaterade till NFL. Den här appen ger full täckning av livescore och nyheter för att du inte ska missa några viktiga saker.

Du har möjlighet att aktivera push-meddelande för ditt favoritlag eller spelare för att enkelt ta reda på de specifika nyheterna. Genom samlade videor kan du titta på toppspel varje dag. Med det anpassade nyhetsflödet kommer du att hålla koll på allt du vill på det enklaste sättet.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. NFL Fantasy Football

Detta är en officiell NFL-fantasiapp designad för att ge dig en fantastisk spelupplevelse. Kom ihåg alla livescore med videohöjdpunkter. Utkast till ditt favoritlag för att bli världsslagaren.

Du kommer att gå med och skapa ligor med fullständig frihet. Följ enkelt dina lag och stjärnor. Viktigast av allt får du möjligheten att förbättra ditt lag genom affärer, droppar eller genom att lägga till några av de mest eftertraktade stjärnorna.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. NFL Rush Gameday

NFL Rush Gameday är ett måste för barn som har den enorma passionen för fotboll. Du kan spela det roliga spelet och till och med anpassa din avatar efter önskemål. Det finns gott om fantastiska videor som håller dig fast vid allt du gillar att titta på. Det finns också ett alternativ att låsa upp digitala redskap från dina favoritlag. Framför allt kommer du att slutföra några utmaningar per passering, sparka och springa för att finslipa din skicklighet.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. ESPN

ESPN är utan tvekan den bästa sportappen för alla användare. För att hålla dig uppdaterad med de senaste poängen och titta på livescore, ladda ner den här appen på din iPhone eller iPad och se flödena förändras dynamiskt baserat på vad du vill titta på.

Den här appen håller listan över dagens bästa spel så att du får se poäng från dina favoritlag och ligor.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. NFL HUDDLE

NFL HUDDLE är ett fantastiskt fotbollskortspel. Med den här appen kommer du att handla alla de bästa NFL-spelarna i massor av snygga kortdesigner. Vinn så många tävlingar som möjligt och byt kort för att få fler poäng att vara före loppet.

Den har några konststilar från otaliga serier att samla in. Ännu bättre, du kan gå med i det stora samhället av fotbollskortsamlare och kommunicera med andra toppspelare från hela världen.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. NFL söndagsbiljett

Med NFL Sunday Ticket kan du titta på alla NFL-spel varje söndag eftermiddag. Den direkta fantasyzonkanalen ger live-fantasyanalys och senaste statistik. Det låter dig hålla koll på dina fantasy-ligor. De direkta höjdpunkterna gör att du snabbt kan fånga alla spännande saker. Du kan lägga till spelare i dina exklusiva listor för att få snabba varningar när de lyser under spelet.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Pro fotbollsschema och poäng

Om du vill hålla koll på alla fotbollsscheman och poäng, skulle den här appen vara ett bra alternativ för att hålla dig perfekt synkroniserad. Det erbjuder schemainformation för säsongerna 1970-2016. Det finns också en möjlighet att uppgradera till 2017 års säsong.

Du kan ta reda på scheman för dina favoritlag och till och med kontrollera scheman per vecka. Dessutom ger denna app speluppdateringar, poängspridning för att säkerställa att du kan hålla dig i takt.

Pris: Gratis

Ladda ner

Avslutar

Tio mot en, du har gillat dessa NFL-appar, eller hur? Vilken har du valt för att ta din kärlek till fotboll till nästa nivå? Det skulle vara trevligt att känna till din favorit-NFL-app för iOS.

Du kanske också vill få en glimt av:

  • Bästa Cricket-appar
  • Tower Defense-spel
  • Bästa arkadspel
  • Bästa bilspel för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found