Blogg

Apple Watch-fodral från Spigen 2021

Kommunikationsenheter blir snabbt en del av vårt rutinliv. Om något går fel med vår smartphone eller en bärbar enhet känner man sig förlamad och bortkopplad från världen. Det är därför varumärken också lanserar tillbehör för att skydda dina kommunikationsenheter. För sent har Apple Watch skapat hoopla runt sin smartwatch, som är redo att släppa marknaden i slutet av april. Medan kunderna gör en riktlinje för denna Apple Watch är de lika angelägna om att äga Apple Watch-tillbehör som fodral, bälten, remmar, stötfångarfodral, skärmskydd och mer. Med tanke på detta behov har iGeeksBlog listat en supercool samling av Apple Watch-fodral från Spigen - ett ledande varumärke som säljer Apple-tillbehör.

1. Ultratunn

Vätskan för flytande luft till Apple Watch har kristallklar TPU, som är flexibel och hållbar. Det 0,8 mm tjocka fodralet passar perfekt på klockan och kan enkelt tas bort när du vill polera bort fodralet.

Den tunna konstruktionen av detta fodral ger lite vikt på din handled. Njut av det genomskinliga fodralet och skydda din Apple Watch.

Pris: $ 14,99 på Amazon

Kolla in på Amazon

2. Exakt passform

Detta tuffa fodral är tillverkat av polykarbonat av högsta kvalitet som ger ditt Apple Watch fullständigt skydd. Det tunnbyggda Apple Watch-fodralet är mejslat för att vara minimalistiskt. Dess noggranna passform och snygga skärm bevarar klockans ursprungliga form och förblir helt kompatibel med remmen för multitasking.

Väskan är utformad på ett smart sätt som exponerar knappar och bandinsatser för snabb och enkel åtkomst. Väskan kan matchas perfekt med Apple Watch.

Pris: $ 14,99 på Amazon

Kolla in på Amazon

3. Tuff rustning

Livet ger många utmaningar - fysiska och mentala. Som smart ägare av en Apple Watch kan du enkelt hantera mentalt tryck och för fysiska påfrestningar. Här är ett tufft rustningsfodral för din smartwatch.

Detta fodral är tillverkat av polykarbonat och TPU av överlägsen kvalitet som skyddar din Apple Watch mot repor, stötar och bucklor.

Väskan hämmar aldrig vanliga funktioner för knappar och rem; det ger ett aktivt, multi-tasking skydd för en hektisk livsstil.

Pris: $ 18,99 på Amazon

Kolla in på Amazon

4. Luftkudde

Luftdämpade hörn i detta Apple Watch-fodral ger fantastiskt utseende och perfekt skydd mot möjliga skador från blåmärken, stötar och repor. Det inre av fodralet är av TPU och det yttre har polykarbonat.

Väskan ger det bästa från båda världar eftersom den har en stark konstruktion och minimalistisk stil med kurviga kanter, vilket ger ett bekvämt grepp. För att ge extra skydd har tillverkare av detta fodral gjort det med en upphöjd läpp på 1,2 mm.

Pris: $ 19,99 (42 mm) | 17,99 USD (38 mm) på Amazon

Kolla in på Amazon

5. Resilient Robust Armor

Alla vanliga fall skulle inte klara tidens prövning. Om du letar efter en som kan slå kalendern, här är ett stenigt och robust Armor-fodral från Spigen. Gör dig nu redo att skydda din Apple Watch mot repor, bucklor, stötar och stötar.

Detta fodral har metalliserad knapp som ger dig en fantastisk känsla för beröring. Denna taktila känsla säkerställer en överlägsen upplevelse med din smartwatch. Skyddet har en stil som är oöverträffad.

Pris: $ 14,99 på Amazon

Kolla in på Amazon

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found