Blogg

Bästa iPhone SE-fodral 2021

En mindre iPhone förväntades länge från Apple, och varumärket uppfyllde människors förväntningar under Apple Event i mars 2016. Så snart Tim Cook tillkännagav iPhone SE började iPhone-entusiaster planera sin budget för att köpa denna underbara bit. Men innan du beställer dina favoritfodral för iPhone SE, bör du vara lika orolig för dess skydd mot eventuella skador.

1. Supacase

Supacase presenterar en robust profil av iPhone SE skal, som är utvecklad för tung användning. Väskan är speciellt gjord för användare som ofta träffar utomhus. Trots sin robusta natur tillåter skalet full kontroll till din iPhones portar, funktioner och känslighet. Uppskatta skyddet med dubbla lager som sparar din iPhone mot fall och stötar. Fodralet har också ett hölster för bältesklämma för att bära din iPhone SE bekvämt.

Pris: $ 17,78 på Amazon medan vi skriver detta.

Köp det från Amazon.com

2. OtterBox SYMMETRYSERIER

Ett mycket tåligt lock i en snygg formfaktor. OtterBox SYMMETRY SERIES är den typ av fall som fästs i de flesta lådor.

Det bästa med detta omslag är den ganska bra byggkvaliteten. Den har ett dubbelt lagerhölje och sportficka-vänlig design. Så locket kan smidigt glida in och ut ur din lilla ficka.

Det är inte allt, SYMMETRY SERIES-omslag finns också i några snygga färger som blå, röd, vit och den snygga svarta.

Pris:  $ 14,94 på Amazon när detta skrivs.

Köp det från Amazon.com

3. Maxboost

Skönhet ligger i enkelhet. Efter detta ordspråk skapade Maxboost ett enkelt men elegant iPhone SE-skal till dig. Fodralet erbjuder allroundskydd med täckta hörn och upphöjd kant som skyddar skärmen på din telefon. Även om du lägger din iPhone med ansiktet nedåt förblir skärmen skyddad. Skalets insida är gjord av mjukt tyg och detta förhindrar repor på din iPhone SE.

Pris: $ 29,99 [$ 13,99 på Amazon när detta skrivs.]

Köp det från Amazon.com

4. Caseology

Om du letar efter ett snyggt fodral med adekvat skydd, sluta söka. Vi har ett perfekt fodral för dig. Caseology har ett fantastiskt fodral med elegant utseende som ger en glasyr till iPhone SE: s skönhet. Det är en perfekt sammansmältning av läder och plast, som är snygg och slitstark. Du kan vara säker på säkerheten för din iPhone SE så länge den är i Caseologys hand.

Pris: $ 44,99 [$ 13,99 på Amazon medan vi skriver detta.]

Köp det från Amazon.com

5. Elago

Elago-fodralet kan fungera som en klassisk trasa för din iPhone SE. Finns i olika färger, det här fodralet kan vara ditt perfekta val; om du köper alla färger kan du lägga till en wow-faktor till varje fest du deltar i. Håll din iPhone SE ordentligt i händerna eftersom fodralet har en halkfri matt yta belagd med extra mjuk känsla. Få enkel åtkomst till alla portar, kortplatser och knappar på iPhone SE med perfekt utskuren öppning av Elago-fodralet.

Pris: $ 19,99 [$ 13,98 på Amazon när detta skrivs.]

Köp det från Amazon.com

Du kan också kolla här: Bästa iPhone SE vattentäta fodral.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found