Blogg

Bästa Halloween-appar för iPhone

Jippie! Halloween är nästan här; det är dags att klä på sig, göra trick eller behandla, delta i eller hålla fester och komma in i det läskiga, spöklika & funky spåret. Och med hjälp av din iOS-enhet kan du göra saker ännu roligare. Så, utan vidare, kolla in dessa fantastiska och bästa Halloween-appar för iPhone för att ge gnistan till dina fester.

 1. Plants vs. Zombies 2
 2. Creepypasta
 3. Bakgrundsbilder Central
 4. Bra pumpa, Charlie Brown
 5. myNoise
 6. PicCollage
 7. Bitmoji
 8. PicMonkey
 9. Gratulationskort & önskningar
 10. Spotify: musik och poddsändningar

1. Plants vs. Zombies 2 - Det bästa Halloween-spelet

Med över 200 miljoner nedladdningar sedan lanseringen har det prisbelönta strategiäventyrsspelet varit ett häftigt spel för alla zombieälskare. Och vilken bättre tid att träffa, hälsa och besegra legioner av roliga zombier än Halloween.

Försvara din trädgård, aka territorium, genom att bygga en armé med fantastiska växter. Komplettera dem med Plant Food och strategiskt strategiskt för att skydda dina hjärnor från de häftiga zombierna.

PS: Om du gillar att spela spel, kolla in vår speciella lista för att hitta några fantastiska Halloween-spel.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

2. Creepypasta - beroendeframkallande skräckhistorier

Det finns inget skrämmande än en välskriven skräckhistoria. Och du kan lita på Creepypasta för att kyla och gåshud som lyfter berättelser. Appen har över 14500 handplockade berättelser och några fantastiska hjälpsamma funktioner.

Du kan ta vilken historia som helst offline och läsa dem eller höra röstberättelser på din fritid. Dessutom kommer appen ihåg var du lämnade historien, markerar dem som lästa och stöder en smidig sökordssökning.

Pris: Gratis (Creepypasta Story Pack # 2 - $ 1,99)

Ladda ner

3. Bakgrundsbilder Central - Läskiga bakgrundsbilder till hands

Oavsett om du vill ha en skrämmande bakgrundsbild för din iPhone eller Apple Watch eller vill döda den med en levande bakgrundsbild, är den här appen till hands. Halloween-upplagan är redan klar, och lita på mig, den är rätt blandning av läskigt och roligt.

En annan fördel med att ladda ner just denna tapetapp är att den uppdaterar bakgrundsbilder regelbundet. Dessutom är appen ganska snabb med att presentera Apples standard tapeter och händelseinspirerade konstverk.

Pris: Gratis (Basic - $ 4,49)

Ladda ner

4. Stor pumpa, Charlie Brown - Halloween-upplevelse för barn

Vår kära Charlie Brown har gjort Halloween bättre i över 50 år nu. Appen illustrerar den älskade tv-specialen i en interaktiv, barnvänlig grafisk bok.

När du trycker på en sida blir ögonblicken livliga med animering och tar dig steg för steg genom historien. Halloween-upplevelsen innehåller också kostymutskärningar och en pumpasnideri.

Pris: $ 4,99

Ladda ner

5. myNoise - För den perfekta bakgrundsmusiken

Oavsett om du anordnar en fest, går ut för trick or treat eller förbereder en härlig måltid, kan rätt musik ange tonen. Och medan myNoise är en avkopplande, sömnframkallande app, packar den några Halloween-låtar.

Tack vare de inbyggda ljudeffektgeneratorerna som Poltergeist kan du spela olika läskiga ljud från läskiga skrik, avlägsna dundrar till fängelsehålan i bakgrunden.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

6. PicCollage - Skapa roliga och spöklika collage

Ge dina bilder lite skrämmande med massor av Halloween-inspirerade fotorutor, exklusiva klistermärken och festliga bakgrundsmönster. Oavsett för sociala medier eller personligt bruk, den här är bland de bästa appar som gör collage.

Och även om du har massor av mallar att leka med, har appen också ett freestyle-läge som ger en öppen mark för din inre artist. Dessutom kan du också dela konstverket med världen med bara ett klick.

Pris: Gratis (Ta bort vattenstämpel och annonser - $ 1,99)

Ladda ner

7. Bitmoji - Säg det med en "Scarymoji"

Klistermärken är ett bra sätt att uttrycka ditt humör, och vilket bättre sätt att säga Happy Halloween med en Bitmoji med lämpligt tema. Bland de mest populära Emoji-apparna kan du skapa en uttrycksfull tecknad avatar.

Klä din avatar med så mycket spookiness som du vill och skicka den till valfri grupp eller personligt meddelande över olika plattformar. Och om du vill gå ännu längre kan du trycka Bitmoji som en klistermärke, på en t-shirt, anteckningsbok eller ett telefonfodral.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. PicMonkey - Förbered dina Halloween-inlägg

PicMonkey är en ganska lättanvänd bildredigeringsapp som innehåller massor av grundläggande mallar, filter, klistermärken, bakgrunder och collagegaller. Appen välkomnar Halloween med öppna armar varje år.

Så du behöver inte söka efter lämpliga bakgrunder, klistermärken eller filter för att få en spöklik, läskig eller söt Halloween-inspirerad känsla i dina foton. Oavsett om Pinterest, Facebook, YouTube eller Instagram har appen mallar för alla.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 1,99)

Ladda ner

9. Hälsningskort & önskningar - Säg det med ett kort

Oavsett hur gammal vi blir, att få ett personligt gratulationskort kommer alltid att vara en speciell känsla. Och med över 40 000 kort på tallriken har den här appen e-kort för alla tillfällen, inklusive Halloween.

Allt från att välja rätt design till redigering och skicka den till den berörda personen är en super enkel och lättanvänd process. Det tar inte mycket tid men gör att mottagaren känns super speciell.

Pris: Gratis (årligt PRO-prenumeration - $ 2,99)

Ladda ner

Bonus

10. Spotify: musik och poddsändningar

När du håller en fest i sista minuten, finns det ingen tid att ordna en fantastisk Halloween-inspirerad spellista. Men varför oroa dig, för genom att ladda ner bara en app kan allt lösas.

Spotify-användare skapar ofta bra spellistor och delar dem fritt på plattformen. Sök bara efter Halloween eller en läskig tema, radera eller lägg till låtarna enligt dina önskemål, och Tadda, din festspellista är klar.

Pris: Gratis (Spotify Premium börjar vid $ 3,99)

Ladda ner

GLAD HALLOWEEN

Med hösten som ger sin skönhet och vinterluften börjar nypa lite är Halloween ett fantastiskt sätt att kickstart den kommande semesterperioden. Jag hoppas att du har en minnesvärd Halloween och resten av året framöver.

Du kanske vill ta en titt på:

 • Live Wallpaper-appar för iPhone
 • Musikströmningsappar för iPhone och iPad
 • Videoredigeringsappar för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found