Blogg

Bästa iPhone 8-fodral 2021

Tack vare glasets baksida stöder iPhone 8 trådlös laddning. Dessutom erbjuder det också ett förbättrat grepp som gör att du kan hålla din smartphone bekvämare. Det finns dock en nackdel med glaspanelen. Det är mer brytbart än metall, som användes i tidigare enheter som iPhone 7. Det betyder att du måste ge lite extra skydd till din smartphone så att den överlever oönskade slag lite mer modigt. Ta en titt på dessa bästa iPhone 8-fodral för att presentera din enhet med ett mer tillförlitligt skydd!

1. Rokform Rugged Series

Välj Rokform Rugged Series-fodral om du inte vill ge någon chans till oavsiktliga fall för att skada din smartphone. Med den stötsäkra designen ger det här robusta fodralet skydd för din smartphone. Den har hård PC-exteriör och mjuk gummerad inredning. Det finns också extra skärmskydd med den upphöjda ramen.

Med de inbyggda magneterna fungerar den med magnetisk bilmontering så att du kan använda enheten handsfree på enheten. Slutligen kan du välja mellan två färgvarianter - svart och klart.

USP: Inbyggd magnet

Kolla in på Amazon

2. X-Doria Defense Shield Series

Välj det här pansarfodralet från X-Doria Defense Shield-serien för att hjälpa din smartphone att komma ur otäcka stötar oskadd. Tillverkad av anodiserad aluminium, TPU och polykarbonat, den är mycket slitstark.

Den tydliga designen säkerställer att din iPhone 8 kan lysa igenom utan mycket hinder. Innerfoder i mjukt gummi håller bort skrapan, medan halkskydd ger bättre grepp. Exakta utskärningar och taktila knappar gör att du enkelt kan använda din enhet. Dessutom kan du välja den i tre färger: svart, rött och rosaguld.

USP: Mjukt gummiinredning

Kolla in på Amazon

3. Caseology Skyfall-serien

Vill du inte dölja din smarttelefons design? Välj Caseology Skyfall Series-fodral för att inte bara skydda enheten utan också prata med aplomb.

Med den tydliga designen säkerställer detta fodral att iPhone har friheten att fånga all uppmärksamhet. Tillverkad av reptålig akryl och stötdämpande dator, den erbjuder militärskyddet för din smartphone. Med den upphöjda kanten försvarar den också kameran och skärmen. Responsiva knappar och exakta utskärningar ger problemfri åtkomst till alla funktioner på din smartphone.

USP: Tydlig design

Kolla in på Amazon

4. Zizo

Detta fall är specifikt för personer som ofta släpper sin iPhone från konstiga platser och höjder. Zizos fall av militär kvalitet för iPhone 8 har klarat ett strikt dropptest, vilket bevisar dess seghet. Dessutom skyddar de upphöjda kanterna skärmen och kameran perfekt.

Den har också en kickstand på baksidan av fodralet som gör att du kan vara lat och titta på filmer i handsfree-läge. Slutligen finns det tre ljusa färgalternativ tillgängliga.

USP: Rigorous drop testing

Kolla in på Amazon

5. X-Doria Defense Clear Series

Den främsta anledningen till att jag har valt det här X-Doria-fodralet från Defense Clear Series är att det är extremt skyddande men ändå ganska smal. Drivs av dubbla lager av skydd, det släpper aldrig din smartphone; speciellt när det verkligen behöver hjälp för att överleva otäcka stötar.

Medan den hårda datorn slår ner stötar, släpper den flexibla TPU-chocken. Gummerade sidor ger bättre grepp och förhindrar därmed droppar. Främre höljesläpp tillåter inte att skrapan skadar pekskärmen. Fickvänlig gör att den smidigt glider in och ut ur fickan. Dessutom har du två färger att välja mellan: svart och vitt.

USP: Tydlig design

Kolla in på Amazon

6. Caseology Parallax Series

Vad som sätter detta fall från Caseology Parallax-serien i gott skick är den bedårande kombinationen av skydd och tunnhet. Det betyder att din enhet fortsätter att se elegant ut med det här fodralet trots att det har hela kroppsskyddet.

Tvådelad design (PC och TPU) är mycket tålig och snäpper på sömlöst på iPhone. Det strukturerade geometriska mönstret ger förbättrat grepp så att det passar bekvämt i din handflata. Responsiva knappar ger taktil feedback, medan exakta utskärningar ger dig åtkomst till alla funktioner på din enhet. Förbi funktionerna, kommer detta imponerande fodral i militärklass i sex färger: burgundy, mintgrön, matt svart, marinblå, marinblå, svart / röd.

USP: Texturerat geometriskt mönster

Kolla in på Amazon

7. Speck CandyShell

Förmågan att ge militärskydd (MIL-STD-810G droppteststandarder) trots att den har en tunn profil gör Speck CandyShell till en seriös utmanare för ditt val.

Förberedd med mjukt akrylskikt och robust PC, det är utformat för att ge din enhet en pålitlig skydd. Medan det slitstarka gör det möjligt att sprida stötar, gör det extremt släta inre skalet det motverkande chock.

Gummiöverdrag ger den flexibilitet som behövs för att hålla enheten bekvämt. Pekskärmen har ytterligare skydd i form av framläppen. Dessutom finns CandyShell i tre färgkombinationer: svart / skiffergrå, kolgrå / gul och lila / orange.

USP: Mjukt akrylskikt

Kolla in på Amazon

8. Spigen Slim Armor - iPhone 8 fodral i militär kvalitet

Spigens Slim Armor-fodral är utformade för att inte bara vara mycket skyddande utan också mycket praktiska. De robusta dubbla lagerbyggnaderna är pansrade med högkvalitativt polykarbonat och TPU-material. Luftdämpningsteknik har gjort det möjligt för alla fyra hörnen att motstå stötar.

Inbyggt kickstand säkerställer att din tid med Netflix-filmer förblir en smidig seglingsupplevelse. Eftersom fodralet stöder trådlös laddning behöver du inte ta bort den för att ladda din iPhone 8 med trådlösa laddare. Dessutom kommer Slim Armor i nio färgvarianter som rosaguld, gunmetal, svart, etc.

USP: 3D-kurvor för bättre grepp

Kolla in på Amazon

9. SUPCASE Unicorn Beetle PRO-serien

Om du inte har något emot att lägga till lite extra till din smartphone till förmån för pålitligt försvar mot droppar kan det här fallet från SUPCASE Unicorn Beetle PRO-serien vara värt ett försök. Den hårda datorn och den flexibla TPU-enheten har kombinerats för att ge den ett extremt robust utseende. Medan det robusta yttre skalet motverkar stötar, håller det mjuka inre skalet bort repor genom att absorbera stötar.

Alla hörn har ytterligare sköld för att sprida slag. Främre hölje har upphöjd kant för att förhindra att skärmen glider på ytan. Dessutom kommer detta tunga fodral i fem färgkombinationer som blå / svart, grön / grå.

USP: Helkroppsskydd

Kolla in på Amazon

10. OtterBox DEFENDER SERIES

OtterBoxs DEFENDER SERIES-fodral är kända för att vara extremt hållbara och robusta. Och den här har alla ingredienser för att vara en kraftfull försvarare av din smartphone. Stärkt av tre lager av skydd, utmärker den sig i att motstå stötar och stötar. De släta interiörerna och ytterligare hörnskydd ger mer styrka till armouren.

Bältesklämhöljet levereras med den säkra låsmekanismen så att du kan bära din enhet med önskad bekvämlighet. Hölstret spelar också rollen som en kickstand perfekt under din mediatid. Kameran och skärmen har ett pålitligt skydd i form av den upphöjda ramen. Slutligen finns detta skyddshölje i åtta färger och levereras med livstidsgaranti.

USP: Bältesklämhölster

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Vilket av dessa iPhone 8-fodral har du valt för din smartphone? Jag antar att det är den som är mycket skyddande men ändå ser ganska cool ut på enheten. Det skulle vara riktigt bra att veta namnet och även de kvaliteter du föredrar att se i ett hållbart fodral.

Du kanske vill komma ikapp med dessa inlägg också:

  • Bästa iPhone 8 Clear-fodral
  • Bästa iPhone 8 Slim Cases
  • Läderfodral till iPhone 8
  • Bästa plånboksfodral för iPhone 8

Obs: Priserna som anges här nämns på affiliate-portaler när du skriver den här artikeln.