Blogg

Hur man återställer borttagna WhatsApp-chattmeddelanden på iPhone

WhatsApp är utan tvekan den mest populära meddelandeprogrammet med över 800 miljoner användare runt om i världen. Möjligheten att låta användare enkelt chatta med sina vänner och nära och kära har gjort att den sticker ut. Bortsett från det finns det flera funktioner som, röstmeddelanden, samtal och mer som har hjälpt det oerhört att vinna över användare.

Jag tycker personligen mycket om att skicka meddelanden med mina vänner via WhatsApp. Även efter att jag är klar med konversationer älskar jag att kolla in chatthistoriken för att återuppleva några minnesvärda stunder. Tyvärr raderade jag av misstag en meddelandeshistorik när jag använde appen för några dagar tillbaka. Tanken på att förlora chatthistoriken för alltid fick mig att känna mig ledsen.

Men när jag försökte få tillbaka de borttagna meddelandena fick jag känna till några knep som gjorde att jag enkelt kunde återställa dem.

Hur man återställer borttagna WhatsApp-meddelanden på iPhone

WhatsApp lagrar inte din chatthistorik på sina servrar. Därför kan det inte återställa något borttaget meddelande. Ändå, om du har säkerhetskopierat din chatthistorik via iCloud eller iTunes kan du få tillbaka dem.

(WhatsApp → Inställningar → Chatt → Chattbackup → Säkerhetskopiera nu. Dessutom finns det ett alternativ för att aktivera automatiska eller schemalagda säkerhetskopior. Klicka helt enkelt på Auto Backup och välj alternativet efter önskemål. Om du också vill säkerhetskopiera videor, vrid helt enkelt på omkopplaren som kallas Inkludera videoklipp som ligger under automatisk säkerhetskopiering.)

Steg 1. För att återställa den raderade chatthistoriken måste du se till att iCloud-säkerhetskopiering finns. Gå enkelt till WhatsApp-inställningar → Chattar → Chattbackup och ta reda på när den senaste säkerhetskopieringen utfördes.

Steg 2. Ta bort WhatsApp från din iPhone. Tryck och håll på appikonen och tryck sedan på "X" som visas när appen börjar vicka. Tryck på Ta bort i popup-fönstret för att bekräfta.

Steg 3. Därefter startar du App Store. Sök i WhatsApp och installera det.

Steg 4. Aktivera Push-aviseringar och tryck på nästa skärm på Agree & Continue.

Steg 5. Du måste verifiera ditt telefonnummer som du använder för WhatsApp-kontot.

Steg 6. Tryck på Återställ chatthistorik.

Steg 7. Du får alla dina meddelanden när återställningsprocessen är klar.

Det är klart!

Återställ WhatsApp Chat från iPhone Backup

Om du har säkerhetskopierat din iPhone med iTunes eller iCloud kan du kanske återställa din chatthistorik.

Återställ via iTunes

Steg 1. Anslut iPhone till din Mac eller dator där du har lagrat din säkerhetskopia.

Steg 2. Starta iTunes och klicka på Filer → Enheter → Återställ från säkerhetskopia.

Steg 3. Kolla in datum och storlek på varje rygg. Klicka sedan på Återställ.

Återställ från iCloud Backup

Du måste först radera allt innehåll och alla inställningar eftersom du bara kan återställa från iCloud-säkerhetskopiering med hjälp av Set Up Assistant.

(Inställningar → Allmänt → Återställ → Radera allt innehåll och inställningar). Återställ nu din enhet med hjälp av Set Up Assistant.

Det är allt som finns!

Hur gillar du det här ämnet? Dela din feedback med oss ​​i en kommentar.

Du kan också läsa här:

  • iCareFone: Överför, säkerhetskopiera och återställ dina WhatsApp-data
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found