Blogg

Bästa iPad Air 3 Folio-fodral 2021

Ett foliofall tjänar många syften. Jag menar att du kan använda den för att ge din iPad en fullständig skydd, hålla din digitala penna perfekt på plats och till och med bära dina kort. Naturligtvis är de flesta folioöverdrag lite skrymmande och tenderar att ta bort enhetens elegans. Det finns dock några fall som erbjuder det bästa från båda världar - önskad elegans och skyddskudde - med några mindre avvägningar. I det här inlägget har jag valt några av de bästa fallen för iPad Air 3: e generationen, vilket säkerställer att ditt behov av ett komplett omslag har den välplanerade provningen. Ta reda på vilken som förtjänar att para ihop med din surfplatta!

1. MoKo

Om du letar efter ett rimligt bra iPad Air-fodral under $ 10 kommer MoKo att vara ett av de bättre alternativen.

Kåpan har 600D-tygs exteriör och har en enkel design för att ge enheten ett professionellt utseende. För att förhindra repor från att skada surfplattan kommer den med ett mjukt foder.

Du kan använda stativfunktionaliteten för att stärka din handsfree-medievisning på din iPad. Huvudsakligen på grund av utskärningarna på plats är det enkelt att komma åt kameran, knapparna och portarna. Dessutom erbjuder MoKo detta foliofall i sju färger.

USP: Slagfast hölje

Kolla in på Amazon

2. DTTO Gentle Series

Det som sätter detta fall i framkant är det tredubbla stativet. Om du inte vill kompromissa med de bekvämare betraktningsvinklarna, ge det en chans.

En annan kvalitet som gör den till en mycket användbar tillgång för din enhet är värmeavledningsdesignen. Därför är det mindre chans att din iPad blir varm.

När det gäller hållbarhet har locket en stötsäker TPU-rygg. Således kommer din enhet att kunna ta bort utmaningarna från droppar med låg volym.

USP: Mycket förbättrad tittarupplevelse

Kolla in på Amazon

3. Antbox

Folioskyddet ”Antbox” har en verkställande design som gör att din iPad Air ser auktoritär ut. Tack vare PU-läder av högsta kvalitet känns utsidan bekvämare att ta på.

Tillverkaren har använt TPU-hölje för att förstärka konstruktionen. Dessutom har fodralet också en ganska mjuk interiör för att avvärja alla skav och absorbera stötar.

Om du använder Apple Pencil kan du hålla pennan i den säkra öglan så att den förblir säker. Och ja, den magnetiska förslutningen fungerar också pålitligt för att minska onödig strömförbrukning.

USP: Inbyggd Apple Pencil-hållare

Kolla in på Amazon

4. Wopin

När jag beundrar den eleganta designen har wopins erbjudande imponerat mig mycket. Vad som gör det till ett av de bästa fodral är högkvalitativt syntetiskt läder i kombination med det raffinerade utförandet.

Dessutom finns det också halkspår så att din iPad förblir intakt. Den har en stor ficka för att säkerställa att dina kort har en säker plats.

Den inbyggda handremmen gör att du bekvämt kan använda din iPad med bara en hand. Ännu bättre, wopin ger detta fall i några riktigt bedårande färger inklusive svart, brun, sjöblå och grå.

USP: Inbyggd handrem

Kolla in på Amazon

5. ProCase

Jag värderar detta fall mycket högt. Det bästa med det är den estetiska designen, som lätt kan fånga din uppmärksamhet om du föredrar formellt utseende.

Hövlig kompositläder och närvaron av mjukt interiörfoder, det har det motstånd som krävs för att hålla din iPad helt skyddad från alla möjliga skador. Funktioner som de elastiska Apple Pencil-hållarna och flera spår gör det till ett komplett paket.

Ännu bättre, ProCase kostar bara 9,09 dollar, vilket verkar vara en stjäl jämfört med andra liknande omslag.

USP: Prisvärd men ändå mycket imponerande

Kolla in på Amazon

6. JUQITECH

"JUQITECH" ser bra ut för din iPad. Det som har gjort att jag vill ha det här skyddet är den slagfasta byggda kvaliteten. Blandningen av TPU, mjukt interiör och PU-läder exteriör har gett den önskad styrka att klara även otäcka stötar.

Omslaget erbjuder pålitlig stativfunktionalitet för att förbättra din handsfree-filmupplevelse. Dessutom kan du förvara din Apple Pencil i en användbar hållare så att den inte går vilse.

USP: Slagfast design

Kolla in på Amazon

7. Veco

”Veco” levereras med design av värmeavledande bikakor för att hålla din iPad sval. Således, även efter en lång period av spel eller media tittar, blir din enhet inte varm.

Den andra kvaliteten som fångat mina ögon i detta lock är det slagtåliga TPU-höljet. Det betyder att din surfplatta har lite mer försvar för att vara säker. Dessutom gillar jag dess raffinerade yta och de exakta utskärningarna som ger enkel åtkomst till alla funktioner.

USP: Honeycomb värmeavledningsdesign

Kolla in på Amazon

8. Fintie

Oavsett om du föredrar en vintagedesign eller gillar att prata med en livlig profil, har Fintie fått dig helt täckt. Tillverkaren tillhandahåller iPad Air 2019-fodral i flera färger så att du kan få en bra matchning för din enhet enligt din smak.

När vi pratar om den inbyggda kvaliteten är det blandningen av PU-läder och mjuk mikrofiber. Medan utsidan spelar en stor roll när det gäller att ge bättre grepp och även motstår stötar, avvärjer det inre skalet av skräp.

Dessutom har den en robust magnetlist för att stänga perfekt och också spara batteri. För det mesta är det förmodligen det billigaste iPad Air 10,5-fodralet på marknaden för 3,99 dollar.

USP: Finns i en mängd olika design

Kolla in på Amazon

9. ProCase

Jag vet att det här är ännu ett omslag från ProCase i denna lineup. Det är dock väldigt annorlunda än det som nämns ovan.

Omslaget har en genomskinlig bakpanel, vilket ger lite lyx till din iPad att skina. Och med den matta ytan ger den också bättre håll. Dessutom kan frontluckan vikas enkelt för att ge bättre skriv- och tittarupplevelse. Ännu bättre, detta minimalistiska folioomslag finns i 12 färgalternativ.

USP: Flera betraktningsvinklar

Kolla in på Amazon

10. Ztotop

Ztotop lovar att ge 360 ​​graders skydd till din iPad Air 3. Efter att ha gett detta läderöverdrag en bra snurr kan jag säga att det kan leva upp till sitt krav riktigt bra.

Medan syntetiskt läder ger det en professionell touch, ger den släta mikrofibern innerskalet. Tider när du vill använda din enhet med bara en hand; den elastiska remmen skulle komma i spel effektivt.

Du kan också stoppa några av dina väsentliga kort i fickan. Dessutom låter Ztotop dig välja detta vintageomslag i många attraktiva färgvarianter.

USP: 360 graders skydd

Kolla in på Amazon

Varsågod! Detta sammanfattar vårt sortiment av folioomslag för den nya iPad Air.

Din bästa satsning?

Jag känner mig väldigt glad att ha hjälpt dig att hitta en märkbar följeslagare till din iPad. Vill du ge din feedback om den som kommer att pryda din surfplatta?

Kolla även in dessa inlägg:

  • Bästa 10,5-tums iPad Air-fodral
  • 10,5-tums iPad Air-tangentbordsväskor
  • Bästa 10,5-tums iPad Air Läderfodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found