Blogg

Bästa iPhone 6 / 6s Plus kameralinser 2021

Redan innan iPhone anlände med den avundsvärda kameran var jag kär i att fånga varje övertygande ögonblick. Min fascination för extraordinära bilder går utöver de vanliga linjerna. Det är den främsta anledningen till att jag inte blir trött på att ta spektakulära bilder med hjälp av de fina iPhone 6 / 6s Plus-kameralinserna.

1. MACTREM

MACTREM presenterar ett komplett kameralinspaket, som inkluderar 20X teleobjektiv, 205-graders fisheye-objektiv, 0,5X ultravidvinkelobjektiv och andra viktiga tillbehör som ett universellt klipp, stativ, ögonmussla och EVA-väska. Detta 9-i-1-kameralinssats gör din iPhone snabbt till ett bärbart teleskop.

För dina familjefoton kan du använda 25X supermakroobjektiv, som kan förstora målet 25 gånger; detta ger dig fantastiska närbilder. Se världen runt på det roligaste sättet med en 205-graders fisheye-lins.

Kolla in på Amazon

2. Erligpowht

Erligpowhts iPhone-kameralinspaket tar hand om alla dina fotograferingsbehov. Med elva olika linser kan du skapa ett collage av minnen för att vårda för alltid. Starburst och kalejdoskoplins ger stjärnljuseffekt respektive överlappande bilder.

För att lägga till fler färger till dina fotografier erbjuder Erligpowht fyra olika linser: filterorange, filterröda, filtergröna och filterblå. 20X makrozoom för objektet närmare och du kan fånga det i alla detaljer.

Kolla in på Amazon

3. XENVO

XENVO har tillverkats med premium optiskt glas och massiv metall. Clarus 12,5x makrolins gör att du kan ta fantastiska närbilder. TruGrip Lens Clip ger den välbehövliga gripkraften för att fästa dina linser på din iPhone. Därför har du inga besvär när du tar fantastiska bilder.

Den levereras med LED-ljus med tre inställningar låg, medium och hög. Det uppladdningsbara LED-fyllda ljuset ansluts till telefonens hörlursuttag. Gripytan har gjorts med mjukt gummi som skyddar din enhet. XENVO kan vara en fantastisk affär om du inte vill kompromissa med kvalitet och klass.

Kolla in på Amazon

4. Amir

Amir är ett utmärkt 3-i-1 HD-kameralins som har uppnåtts för att utöka visningen med 4x. Med 140 ° vidvinkelobjektiv kan du ta flamboyanta bilder.

Makrolinsen är fantastisk för att fånga närbilder. Tillverkad med högkvalitativt glas, professionell HD-lins, tar bort glasflare och spökelser orsakade av oönskade reflektioner. Den här kameralinsen kan vara ett löpande val från första ögonkastet.

Kolla in på Amazon

5. TECHO

TECHO är en magnifik 2-i-1 kameralins designad för inte bara mobiltelefoner utan även digitalkameror. Med vidvinkeln kan den här universella, avtagbara HD-linsen ta otroligt slående foton.

Klippet kan fästa vilken som helst 37MM tråd Digital SLR Pro Lens på din iPhone. Därför kan du enkelt förvandla din smartphone till en lysande DSLR-kamera. HD-linsen blir av med glasflair såväl som spöken. Högkvalitativ aluminiumkonstruktion gör den mycket hållbar.

Kolla in på Amazon

6. VicTsing

VicTsing-kameralinsen är en absolut bedövning. Det här är en 3-i-1 kläm-på geléobjektiv som utmärker sig i att ta spektakulära bilder. Fiskögolinsen är utrustad för att fånga den breda, halvklotformiga bilden. Makrolinsen kan skryta med förmågan att ta fängslande närbilder av även små föremål.

Tillverkad med glas med hög klarhet, har den här linsen kunskapen att ta kristallklara bilder varje gång du rullar över den.

Kolla in på Amazon

7. NELOMO

NELOMOs linspaket för iPhone-kameran innehåller endast tre linser: fisheye, vidvinkel och makrolins. Om du inte letar efter något professionellt linspaket är det här ditt bästa val. För att skydda dina linser från eventuella yttre skador, ger NELOMO en väska, mikrofiberrengöringsduk och en mikrofiberpåse.

Du kan hålla dina linser i väskan och ta den vart du än går. Vidvinkelkameralinsen är perfekt för att ta gruppbilder. Du skulle också älska att fånga landskap på din iPhone i plusstorlek.

Kolla in på Amazon

8. CamKix

Beredd med professionellt optiskt glas och inneslutet i en högkvalitativ aluminiumfat kan CamKix vara ett perfekt skott för din kamera. Kameralinsen är utrustad för att ge 12x optisk förstoring.

Med sina förstoringsfunktioner är den begåvad att föra motiv långt och nära varandra i landskapsbilder. IPhone-kameralinsen fungerar elegant med alla dina foto- och videoappar. Du kan ställa in det snabbt. Den är lätt och lätt bärbar.

Kolla in på Amazon

9. OXOQO

Det som gör OXOQO-kameralinsen speciell är expertisen för att ta enastående fisköga-världsbild samt extrema detaljbilder med hög precision i närbild. Med vidvinkelobjektivet kan du ta fantastiska bilder.

Denna kameralins har en aluminiumram, anti-slagkiselgel. Det härdade glaset säkerställer skydd mot tappning, repor, dammintrång och vattenstänk. M17 basskruv möjliggör mycket lättare fokusering.

Kolla in på Amazon

10. JISUSU

JISUSU-kameralinsen är utsökt när det gäller att låta dig ta några av de minnesvärda bilderna. Oavsett om du vill ta en enorm folkmassa, landskap eller skyskrapor, ger den rätt stans med önskad effekt.

Denna högkvalitativa kameralins utökar betraktningsvinkeln med 40%. Med hjälp av fiskögolinsen kan du se bilden med ett intervall på 230 grader. 12.5X makrolinsen låter dig se alla element i ett objekt. Det finns också två färgalternativ tillgängliga.

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Vilken av dessa iPhone 6 / 6s Plus-kameralinser har kunnat charma dig? Dessutom, vilken är den kvalitet som du vill se i varje lins? Dela din feedback med oss ​​i kommentarsektionen.