Blogg

Kerf iPhone 6 / 6s Plus rena träfodral 2021

Du kanske har märkt att vi är ett stort fan av iPhone-fodral. Vi har granskat många vackra fall och gjort också ett antal samlingar i olika kategorier. Av alla listor och recensioner vi gör är en av våra favoritkategorier träväskor. Anledningen till att vi brukar granska trälådan är att den är unik, hållbar och det viktigaste är att de är unika. Vi får aldrig se samma fall med någon annan i världen. Idag är vi tillbaka med ett fantastiskt träfodral för iPhone och det heter KerfCase.

Kerf träfodral för iPhone 6 och 6s Plus

Ben Saks grundade KerfCase 2013, sedan dess har företaget fokuserat på finaste hantverk av träfodral för iPhone. Träet som används i fall erhålls lokalt från träden som är på väg att dö, vilket annars hamnar som mulch. Vi har granskat ärendena med minutdetaljer och gett ett detaljerat resultat nedan.

  • 100% trä

Varje fodral från KerfCase är tillverkat av finaste träkedjor. Träfodralet inkluderar Bocote-trä, Kanarieöarna, Cherry-träet, Bubinga-träet och många andra typer som vi kanske inte ens har hört talas om. Alla dessa fall går igenom en noggrann tillverkningsprocess.

  • Design

Varje ärende från KerfCase är unikt på sitt eget sätt. Som nämnts tidigare är dessa fodral gjorda av trä och därmed hittar du aldrig samma fodral någonsin. Om du gillar något av de ärenden som anges på KerfCases webbplats bör du agera snabbt och göra ditt köp. Till skillnad från konkurrenterna ger KerfCases träväskor dig en ren träkänsla när du håller dem i dina händer.

  • Skydd

Trä är hållbart av naturen och du kan lita på det. Väskorna är gjorda med största möjliga perfektion för att ge ett snyggt utseende tillsammans med komplett skydd. Alla fyra hörn på din iPhone 6 Plus och 6s Plus är ordentligt täckta och lämnar inget utrymme för att skada dem. Även om den helt täcker din enhet ser den inte skrymmande eller svår att hålla i händerna.

  • Tillgänglighet

Trä är inte lika flexibelt som plast eller annat material som används för att göra iPhone-fodral. Även då kommer du knappast att känna något obehag när du öppnar portar eller funktioner på iPhone 6 / 6s Plus. De exakta skärningarna för kameran, hörlursuttaget och blixtporten känns nästan som att du inte har något fall alls. Fodralet är enkelt att installera, bara skjut din iPhone på den och tryck lätt. Din dyrbara iPhone hålls försiktigt med friktion och låter inte den glida ut.

  • Produktsortiment

KerfCase erbjuder ett brett utbud av mönster utformade med olika typer av trä. Företaget har ett ärende för alla. Designen passar alla oavsett profil. Oavsett om du är student eller Hollywood-kändis kommer du säkert att sticka ut ur mängden med dessa träväskor.

  • Prissättning

Om du har råd att köpa en iPhone 6 / 6s Plus, har du definitivt råd att köpa dessa fodral. KerfCase är inte billiga, men om du är den som bedömer kvaliteten, vet du värdet av dessa fall. Det finns olika fall med olika prislappar. Området börjar från $ 99 och går upp till $ 329.

Slutsats

KerfCases fodral är verkligen skrymmande på dina plånböcker, men kvaliteten och hantverket är värt vartenda öre. Fodralet är förstklassigt och kommer att påverka det genom sin elegans i design och känsla.

Prisklass: 99 $ - 329 $

Köp det från KerfCase.com

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found