Blogg

Bästa anteckningsappar för iPad Pro och Apple Pencil 2021

Notera App på iPhone och iPad har använts i stor utsträckning sedan den introducerades, och den ger nästan allt vi behöver. Men det betyder inte att vi inte ska flytta ut ur komfortzonen och prova något annat. Det spelar ingen roll om du är student eller professionell; att anteckna är något alla gör.

Många Notes-appalternativ kan passa dina krav. I stället för att titta här och där, varför inte få en lista över de bästa anteckningsapparna för iPad Pro och Apple Pencil? Det är precis det som får mig att hoppa till App Store och hitta några ädelstenar. Listan över anteckningsappar var enorm, så jag var tvungen att begränsa den genom att prova många av dem manuellt. Låt oss kolla upp det!

Bästa appar för iPad Pro och Apple Pencil Note 2021

Fästis: "Apple Notes" har förbättrats avsevärt för att vara en utmärkt anteckningsapp. Eftersom det är en lagerapp har vi inte inkluderat den i följande sortiment. För att utforska den här appen eller få ut det mesta, kolla in dessa 16 tips.

1. Notabilitet

Det finns mycket att tycka om i Notability! Ärligt talat; detta har varit en av mina favoriter för både anteckningar och PDF-redigering. Trots att den är en så kraftfull app är den ganska enkel att använda. Och det är det som gör det så märkbart.

Appen fungerar perfekt med Apple Pencil (både första och andra generationen). Så du kan designa dina anteckningar och skriva med önskad känsla.

Du kommer också att konvertera dina handskrivna anteckningar till text, göra checklistor och imponerande textrutor. Med super praktiska anteckningsverktyg i början kan du pryda dina bilder, bilder och agenda. Slutligen tillåter Notability dig att dela dina filer via AirDrop, e-post, Dropbox, Google Drive, Box och OneDrive.

Pris: $ 9,99

Ladda ner

2. GoodNotes 5

Om du gillar handskrivna anteckningar kan "GoodNotes 5" vara ett utmärkt val för dig. Med flera lättanvända verktyg till förfogande skapar du anteckningar skickligt. Du kan rita former, infoga bilder och till och med infoga PDF i din anteckning.

GoodNotes är också en effektiv PDF-kommentator och fungerar med Microsoft Word och PowerPoint. Det erbjuder ett brett utbud av omslag och papper så att du kan designa dina anteckningar. Dessutom lägger du till din egen mall för mer personalisering.

Den säkerhetskopierar automatiskt dina data till Box, Dropbox, Google Drive och OneDrive. Dessutom är GoodNotes 5 kompatibel med många språk inklusive engelska, nederländska, franska, tyska, italienska, japanska och mer.

Pris: $ 7,99

Ladda ner

3. MyScript Nebo

Som en av de mest eftertraktade anteckningsapparna har “MyScript Nebo” mycket att erbjuda. Och om du gillar att använda Apple Pencil för att notera dina tankar eller skapa detaljerade diagram, är chansen att du aldrig blir trött med den här fullt utrustade appen.

Det gör det enkelt att formatera text, så att du kan ge ditt projekt ett professionellt utseende genom att inkludera punktlistorna och lägga till en lämplig titel. Du får också möjlighet att lägga till insiktsfulla diagram för att lägga fram forskade data på ett tydligt sätt.

En annan mycket märkbar funktion i denna app är möjligheten att låta dig lösa beräkningar och kopiera dem till LaTeX eller som bilder. När du väl har skapat din berättelse kommer du att kunna dela den i flera format inklusive PDF, word och HTML.

Pris: $ 7,99

Ladda ner

4. Microsoft OneNote

Microsoft OneNote är fylld med alla funktioner du kan förvänta dig av en toppnoteringsapp. Du kan använda den här appen för att snabbt spela in dina idéer, anteckna tankar och hålla alla dina anteckningar helt organiserade enligt ditt arbetsflöde.

Appen låter dig också skapa checklistor så att du inte glömmer att utföra viktiga saker. Och med fästfunktionen kan du enkelt hitta listan som ofta används.

OneNote erbjuder en sömlös samarbetsupplevelse så att du kan arbeta med ditt team. Om du vill lägga till ett extra skydd i dina anteckningar, använd ett lösenord för att förhindra att någon kommer in i dem. Dessutom synkroniseras dina data till OneDrive för förbättrad säkerhet och universell tillgänglighet.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Anteckningsbok

Jag har alltid betygsatt Zoho Corporations “Notebook” mycket högt. Tre saker gör det värt att prova.

För det första, trots att den är helt gratis, har appen nästan alla viktiga funktioner för att ge en lång sikt till många premiumappar.

Den andra; funktioner som att skanna visitkort, skissa bilder och ta handskrivna anteckningar gör det ganska användbart. En anmärkningsvärd egenskap hos den här appen är att den automatiskt formaterar ditt innehåll till olika kort som recept, video, länk och mer.

Och det tredje erbjuder appen några coola anpassningsalternativ. Du kan till exempel justera färgen på dina anteckningar, ändra omslaget och skapa ett fint omslag för mer personalisering. Dessutom har den ett mörkt tema nattläge för att skydda dina ögon.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Evernote

Om jag bara skulle välja en app för att hantera mina uppgifter, ta snabba anteckningar och hålla mig synkroniserad med de kommande händelserna, skulle jag alltid gå med Evernote. ”Mångsidig” skulle vara rätt ord för att sammanfatta det.

Först och främst låter appen dig fånga dina tankar i flera format som text, webbklipp, ljud, skärmdump och mer. Så det spelar ingen roll om du är i ett möte eller på resande fot, du kommer att kunna spela in dina tankar med lätthet.

Gör personliga checklistor, anteckna dokument och skriv även anteckningar för omedelbar rapportering. Du kan också använda några grundläggande verktyg för att skapa presentationer. Glöm inte heller att ställa in påminnelser om att aldrig låta brådskande uppgifter missa deadline.

Evernote fungerar också med Apple Watch. Därför kan du diktera dina tankar och appen kommer omedelbart att transkribera dem till anteckningar.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. StickMe-anteckningar

Om du tycker att anteckningar är en tråkig övning, ge en chans till "StickMe Notes" för att göra det till en rolig upplevelse.

Med den här appen kommer du att göra anteckningar i vackra färger. Lägg till ett foto, spela in ljud, rita snygga bilder så att dina berättelser sticker ut. Och åh, du kan också ställa in din anteckning som bakgrund.

Det fungerar också effektivt som en praktisk uppgiftshanterare så att du kan hantera dina uppgifter med önskad känsla. Tack vare det inbyggda larmet glömmer du inte att avsluta något arbete i tid.

StickMe Notes erbjuder en sju dagars gratis provperiod. Därefter måste du uppgradera till en $ 15,99, halvårsvis $ 8,99 eller $ 1,99 per månad för att fortsätta.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Björn

För imponerande skrivning och snabb anteckning är ”Bear” det rätta verktyget. Appen har ett antal skrivverktyg och erbjuder önskad frihet att skriva fritt. Så oavsett om du är bloggare, lärare eller student, kommer du att tycka att det är oerhört hjälpsamt.

Tack vare det anpassade genvägsfältet kan du enkelt formatera text. Välj mellan flera teman för att ge din artikel ett perfekt utseende.

Du kan använda din Apple Pencil för att rita bilder och skissa varje tanke elegant. Lägg till anteckningar för att se till att ingenting går ur din radar.

Med flera exportalternativ som HTML, PDF, DOCX, MD, JPG och EPUB har Bear dig helt täckt.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. LiquidText

Det finns flera sätt som "LiquidText" kan uppdatera din anteckningsupplevelse. En av mina favoritfunktioner i den här appen är utbudet av organisationsverktyg som säkerställer att alla dina dokument håller sig vackert organiserade. Och mer betydelsefullt finns det mindre risk för röran.

LiquidText kan få dig att bli kär i anteckningar. Verkligen. Förutom att du kan rita bilder och markera text, låter den här appen dig också lägga två sidor sida vid sida så att du kan kolla vad som saknas och vad som behöver läggas till. Perfekt, om du inte gillar att hoppa från en sida till en annan för ofta!

Utöver annotering låter du dig importera flera dokument i dina projekt och låta dig visa upp till tre anteckningar samtidigt. Således kommer hantering av dina saker att vara ganska enkelt och också tidsbesparande.

Slutligen låter den gratis versionen av appen inte testa alla godsaker, och du måste uppgradera till LiquidText Pro för att lägga händerna på alla funktioner.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. UpWord

"UpWord" är exceptionellt i sig. Appen skapar och hanterar anteckningar döda enkla artiga svepningsgester. Och med upprepade påminnelser säkerställer det att du inte behöver lägga extra ansträngningar för att hålla kontrollen över allt.

Mapparna och genvägarna spelar en viktig roll för att hålla alla uppgifter organiserade. Du kan sortera dina filer i kronologisk eller alfabetisk ordning.

Det ger flera teckenstorlekar så att du kan finjustera dina projekt baserat på ditt behov. Med ångra / göra om flera nivåer har du mer frihet att experimentera. Dessutom kan du också spara dina berättelser i Evernote.

Pris: Gratis

Ladda ner

11. Google Keep

När det finns ett lopp för att hitta en smart anteckningsapp som kan göra det mesta obefläckat, skulle det inte vara klokt att ge "Google Keep" en miss.

En av höjdpunkterna i den här appen är att den låter dig ta dina tankar i flera format. Så det spelar ingen roll vad du gör; du kommer att kunna få ditt jobb gjort utan krångel.

Spela in ett röstmemo och transkribera det direkt. Använd lämpliga etiketter och matchande färger för att lägga allt i äppelkakan.

De användbara förslagen gör det möjligt för dig att göra inköpslistor i ett ögonblick. Missa inte att ställa in en tidsbaserad påminnelse så att inget blir kvar!

Pris: Gratis

Ladda ner

12. Whink

Whink är en allt-i-ett-app för att anteckna med din Apple Pencil. Den har inbyggd olika gelpennor med obegränsade färger. Du kan kommentera PDF-filer med olika färger för att göra dem mer synliga och effektfulla. Bortsett från det kan du också skapa röstinspelning med appen.

Med iCloud-stöd sparas alla dina anteckningar säkert över molnet. Du behöver inte oroa dig för att förlora dem när du uppgraderar din iPad eller iPhone. Slutligen är appen inte gratis, men funktioner är definitivt värt priset.

Pris: $ 4,99

Ladda ner

Bonus

PDF-expert av Readdle

Bli inte förvånad över att se "PDF Expert" i denna serie. Även om den här appen främst är en PDF-redigerare kan den också fungera effektivt som en anteckningsapp.

Den har en rad annoteringsverktyg som låter dig finjustera dina PDF-filer baserat på professionell efterfrågan. Det erbjuder färdiga stämplar som godkända, inte godkända, konfidentiella etc. som gör att du kan uttrycka dina tankar levande.

Dessutom kan du använda former för att skapa diagram och scheman för att visa analysdata för vad som helst. Dra nytta av e-signaturer för att underteckna dokument och använd ett lösenord för att skydda dem.

Dessutom kan du också skapa snabba anteckningar och lägga till kommentarer. Tack vare redact-funktionen; du kommer också att kunna dölja den personliga informationen.

Pris: $ 9,99

Ladda ner

Det är allt, folkens! Har du gillat dessa anteckningsappar? Vilken ser ut att vara dina favoriter?

Loggar ut…

Jag tror inte att din sökning efter den mest bedårande anteckningsappen är på. Jag skulle gärna ha dina tankar nere i kommentarerna.

Ta också en titt på artiklarna nedan:

  • Bästa kalenderappar för iPhone och iPad
  • Project Management Apps för iPhone och iPad
  • Bästa presentationsappar för iPad
  • Top Notes-appar för Apple Watch
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found