Blogg

MultiTimer iPhone-app

De flesta av oss försöker vårt bästa för att vara antingen före tiderna eller aldrig låta det lämna oss. Men väldigt få kan matcha sina steg med de alltid ustoppbara tiderna. Medan de flesta aldrig lyckas hålla sig i takt med hektiska scheman, kommer vissa knappt ikapp med dem.

Är du den som är villig att finjustera ditt dagliga liv och kunna ligga steget före varje schema med optimal bekvämlighet? Jag skulle vilja rekommendera dig en smart timer-app som har utformats speciellt för att åtgärda komplexiteten i att hantera dina olika aktiviteter som, e-postkontroll, göra en daglig rapport, skriva en artikel och mer med mycket roligt. Ända sedan jag hade en interaktion med det blev det mitt utmärkta verktyg för att hantera olika aktiviteter med precision.

Villig att ta reda på hemligheten med att jag blir bättre på några rutinuppgifter? Här har du!

" MultiTimer " är det som kan hjälpa dig att ha en perfekt kontroll över ditt snabba liv. Den extremt avancerade timerappen för iPhone eller iPad kan skryta med några exklusiva funktioner som är utformade för att få fram den önskade komforten för att få tag på din tidtabell.

Ställ in flera timer samtidigt

Denna ultramoderna timer-app låter dig ställa in flera timers samtidigt och enkelt följa deras framsteg. Oavsett om du är författare, kock, ingenjör eller en fitnessfreak, skulle du gärna ställa in den, hålla reda på din uppgift och få ditt arbete gjort i tid.

Som till exempel vill jag ställa in tio timers relaterade till mina specifika arbetsytor, till exempel talplanering, skriva ett pressmeddelande eller laga min favoriträtt. Jag kommer att kunna anpassa varje timer enligt min arbetsyta, ge den respektive titel, märka efter önskemål och hålla reda på dem. Det är så coolt, eller hur? Jag uppskattar personligen dessa ganska användarvänliga funktioner.

Otroligt enkel funktionalitet

När det gäller funktionalitet är det ganska enkelt att använda. Oavsett om du vill starta nedräkningen eller pausa den, behöver du bara trycka på timern bara en gång. Om du vill återställa timern, tryck bara två gånger. För att öppna valfri timer, tryck länge på den. Wow, det tar bara två sekunder.

Massor av funktioner för att få ut det mesta av din tid

Det finns massor av funktioner som låter dig få de förväntade resultaten. Du kan gruppera tidtagarna med en gemensam titel; anpassa etikett, färg och ljud för varje timer.

Den stöder också gester för att låta dig ändra ordning eller zooma timer efter önskemål. Med Today Widget kan du spåra framstegen direkt. Appens ikonmärke låter dig veta de slutförda eller aktiva tidtagarna. Du kan också lägga till ikoner på timern och din favoritemoji på timeretiketten.

Det anpassade rutnätet med timers gör det riktigt roligt att spela. Om du har Apple Watch behöver du inte använda din iPhone för att hålla dig uppdaterad eller få ut det mesta av den här appen direkt från din handled (till stor del).

Eftersom den väger bara 20 MB skulle du inte bry dig mycket om utrymmet det tar på din iOS-enhet.

Tillgängligt gratis med köp i appar

Timer-appen (grundversion) är tillgänglig gratis i App Store. Pro-versionen av appen låter dig lägga till extra arbetsytor, där varje arbetsyta har ett anpassat rutnät med timers och sitt eget ljud.

Eftersom det också kommer med köp i appen kan du krydda det enligt dina önskemål. Den är kompatibel med iOS 7 eller senare och utvecklad för att fungera på iPhone, iPad och iPod touch.

Bäst bland partiet

MultiTimer är den absolut bästa appen du vill ställa in din tid så smidigt som du vill. Att vara anmärkningsvärt enkel när det gäller funktionalitet, det skryter av de egenskaper som stjäl ditt hjärta.

Med tanke på de rika egenskaperna, skulle du verkligen njuta av att prova precis som jag ..!

Kompatibilitet: iPhone, iPad och Apple Watch

Pris: Gratis [Erbjuder köp i appen]

Ladda ner MultiTimer

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found