Blogg

Bästa iPad-appar för författare 2021

Tack vare tekniken och, i synnerhet Steve Jobs, har konsten att skriva också blivit hipp! Det finns denna sak som heter en iPad som du säkert har hört talas om ett par miljoner gånger redan (om du inte är från Mars) som har några fantastiska appar för spirande författare. Det är ganska naturligt att bli biten av skrivfelet, speciellt om skrivning inte bara är din passion utan också en självuttrycksmetod som du inte kan kanalisera för att du fastnar någonstans eller den andra. Så här är en lista som hjälper dig igenom. Vi har sammanställt några bästa iPad-appar för författare som hjälper dig att skriva och se till att du skriver på rätt sätt!

1. Björn

För en mer förenklad skrivupplevelse är "Bear" ett perfekt val. Appen är packad i flera praktiska redigeringsverktyg som hjälper dig att skriva med fullständig sinnesro. Det finns också många imponerande teman som låter dig få in några coola anpassningar i mixen.

Med enkel formatering med ett tryck och möjligheten att exportera din berättelse i flera format som HTML, PDF, DOCX, MD, JPG och EPUB ger dig mer flexibilitet. Bortsett från att vara ett användbart skrivverktyg är Bear också en elegant tillgång till anteckningar. Dessutom är den utformad för att fungera sömlöst med Apple Pencil så att du kan rita bilder och skissa din fantasi.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Författare

Vad som gör den här appen till ett så användbart verktyg är möjligheten att hjälpa dig att skapa anteckningar och berättelser mycket enklare. Dessutom kan du göra inspelningen medan du skriver för att hålla reda på dina framsteg. Det låter dig också snabbt ta bilder och lägga till dina favoritbilder i berättelsen för att göra den mer levande.

Eftersom berättelserna är färgkodade kommer du att kunna hitta dem och ändra färg - om det behövs. Ännu bättre, det finns också ett alternativ att ställa in framtida varningspåminnelser på specifika anteckningar för att komma ihåg viktiga saker.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Werdsmith

"Werdsmith" motiverar dig att ge din 100% och så småningom får ut det bästa av dig - författaren. Den har fem fascinerande teman för att hålla din uppgift helt uppmuntrad. Med många formateringsalternativ har du den frihet som behövs för att utforma berättelsen efter eget hjärta.

För att få det önskade resultatet, ställ in reglerna och ordmålen du vill följa religiöst och håll en flik över hur du gör jobbet varje dag. Det hjälper till att förbättra din skicklighet. Ditt arbete säkerhetskopieras automatiskt i molnet och förblir skyddat av ditt Touch ID.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. iA Writer

Vill du förbättra din skrivupplevelse och göra din uppgift enklare? Du behöver “iA Writer” för att stärka både ditt skrivande och produktivitet med den effektivitet som krävs.

Det anpassningsbara tangentbordet accelererar din skrivning vilket gör det enklare. Du kan bygga flera manuskript från ett antal kapitel och bädda in källkodfiler som kodblock och häckar textfiler i varandra.

Pris: $ 8,99

Ladda ner

5. Listor för författare

”Listor för författare” är utformad för att vara en mycket hjälpsam verktygslåda. Med flera listor med uppmaningar, plotlinjer, karaktärsdrag, spelförändrande idéer, yrke och mer tar det inte bara bort många bördor utan ger också din berättelse rätt vinkel. Mest intressant kan det passa perfekt in i begreppet alla typer av berättelser som fiktion, nationell romanskrivning, kreativt skrivande, en novell eller en uppsatsuppgift.

Tack vare ordboksstödet behöver du inte lämna appen för att ta reda på innebörden av några komplicerade ord. Det finns en anteckningsfunktion som låter dig samla en tankeväckande lista med objekt och redigera dem på ett mer bekvämt sätt.

Pris: $ 2,99

Ladda ner

6. TeX Writer

Finns det lite obekvämt att skriva och kompilera TeX-filer? Du måste ha "TeX Writer" för att påskynda ditt skrivande och göra uppgiften okomplicerad.

Den har stöd från både vanlig TeX och LaTeX. Använd smarta kommandon, syntaxmarkering och snabbt textval för att helt enkelt redigera LaTeX. Med det anpassningsbara assistenttangentbordet kan du enkelt infoga specialtecken. Synkronisera din fil med Dropbox för att hålla den säkert.

Pris: $ 14,99

Ladda ner

7. Byword

Du kan absolut inte göra utan en textredigerare, kära författare! Här är Byword, en fantastisk enkel, ren textredigerare. För $ 6 är det inte heller en dålig affär.

Du kan svepa eller växla mellan ordräkningar, bädda in verktyg som länkar och bilder och skiljetecken. Byword åberopar Markdown-syntax som använder tecken i vanlig text för att beteckna formatering. Du kan exportera Markdown-dokument till PDF- och HTML-dokument. Använd ett mörkt tema i svagt upplysta förhållanden för att ge dina ögon lite komfort. Funktioner som Split View, Multitasking och 3D Touch-genväg på kompatibel iPhone gör det ganska imponerande. Publicera dina toppartiklar på WordPress, Tumblr, Blogger och Evernote.

Pris: $ 5,99

Ladda ner

8. Story Dice: Idéer för författare

Det är out-of-the-box-idéer som gör alla berättelser intressanta. "Story Dice" är ett fantastiskt verktyg för kreativ skrivning som ger idéer för karaktär, plot och inställning. Ännu bättre, du kan använda dessa idéer inte bara för att skriva utan också för muntlig berättande.

Med högupplöst grafik har den en imponerande design. Den innehåller mer än 200 piktogram i ordboken, många stillbilder och tärningsljud för att göra din uppgift att skriva något mycket speciellt lite lätt.

Pris: $ 1,99

Ladda ner

9. P-skrivning

"P-skrivning" är en enkel skrivapp som ska göra ditt arbete effektivt. Du får alla verktyg som krävs för att skriva artiklar och designa dem i önskat format. Med 12 olika typsnitt har du tillräckligt med frihet för att ge en bättre titt på texten.

Välj mellan olika papperstyper och stäng av vattenstämpeln enligt dina behov. Du kan också ställa in copyright för att skydda ditt innehåll. Dessutom finns det också ett alternativ att ställa in huvudbakgrunden.

När du har skrivit berättelsen kan du dela dina artiklar via flera sociala appar som Facebook, Twitter, Tumblr och mer.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Chambers Dictionary

Du kommer aldrig att gå vilse för ord igen med den här appen! Den 13: e upplagan består av 260 000 ord, fraser, föreningar och härledda former. Nya ord har förklarats på ett bättre sätt så att du lätt kan förstå dem.

Den nya användningen av gamla ord och deras uppdaterade uttal kan avsevärt stärka ditt ordförråd. Viktigast av allt, du kan filtrera sökresultat och till och med anpassa sökalternativ. Garanterad att hjälpa dig att skriva bättre!

Pris: $ 9,99

Ladda ner

Det är allt, kompis!

Avslutar!

Dessa appar kan hjälpa dig att ge din berättelse den önskade vinkeln och göra den mer intressant för läsarna. Med tillstånd av den användbara verktygslådan och de låter dig enkelt plotta din historia. Så, dra största möjliga nytta av dessa bästa skrivappar för iPhone och förbättra din skicklighet.

Som författare skulle du gärna utforska dessa speciella listor inklusive:

  • Bästa språkinlärningsapparna för iPhone
  • Språköversättning iPhone-appar
  • Bästa Encyclopedia-appar för iPhone och iPad

Har jag missat att inkludera någon av dina favoritskrivappar i den här listan? Låt oss veta det i kommentarfältet.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found