Blogg

Bästa plattformsspel för iPhone och iPad 2021

Plattformsspel har alltid fascinerat mig. De med snabba action och spännande koncept är mitt val. Hur är det med dig? Hoppa direkt in för att ta en titt på de bästa plattformsspelen för iPhone och iPad! Med dessa bästa iPhone-plattformsspel får du fullständig frihet att visa upp din skicklighet. De erbjuder många anpassningsalternativ och belönar dig till och med för att vara enastående. Med många utmanande uppdrag ser de till att du aldrig kommer ut ur kroken så snabbt.

1. Sonic Dash

“Sonic Dash” har varit ett av mina favoritspel, främst tack vare det spännande konceptet. Du får spela som Sonic som är på ett oändligt löpande uppdrag för att skjuta ut ett antal olika utmaningar.

Du kommer att gilla att hoppa, snurra och gå på en fantastisk streck i de underbara 3D-miljöerna. Det låter dig också spela spelet som en av Sonics vänner som Tails, Shadow och Knuckles.

Bjud in dina vänner att tävla med dig och ge ditt bästa för att styra topplistorna. Dessutom kommer du att vinna massor av belöningar för att prestera bra.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Rayman Adventures

Rayman Adventures har ett fascinerande koncept. Forntida ägg har stulits och ställts inför enorma problem. Du måste hjälpa Rayman och hans vänner att rädda gamla ägg.

Spelet har över 55 spelbara karaktärer som Rayman, Barbara, Globox, Teensie och mer. Du har mer än 320 unika föremål att samla in. Med över 200 nivåer har du många alternativ att utforska.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Det är fullt av gnistor

Den här erbjuder en fantastisk plattformsupplevelse som tar dig genom livet av en smällare. Spelet har mer än 80 nivåer och var och en har skapats för att testa din skicklighet.

Spela smart för att byta färg, flyga, hoppa, klättra och till och med undvika. Det livliga soundtracket slår aldrig ner tempot. Dessutom kan du uppgradera detta spel ($ 2,99) för att få oändliga liv och spela det utan några annonser.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Lep's World

Finns det en topphoppningsplattform på din radar? Ge en chans till "Lep's World." Anledningen till att jag skulle rekommendera det här spelet till dig är att det erbjuder intressant spel. Koppla ihop detta med 160 genomtänkta nivåer, och du har en vinnare för en oändlig spelupplevelse.

Du måste möta nio kraftfulla fiender som är fullt utrustade för att testa din skicklighet som spelare. Och med flerspelarläget alltid på gång kan du gå emot dina vänner eller andra spelare för att visa din skicklighet och toppa chatten för att få massor av godsaker.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Tjuvens kung

En fantastisk blandning av arkad, plattform och multiplayer PVP, "King of Thieves" är en spen att spela. I det här spelet måste du stjäla så många ädelstenar som möjligt för att skapa kraftfulla fängelsehålsförsvar. Och när du väl är klar för kamp, ​​starta guildkriget för att decimera dina motståndare.

För att hålla dig före dina fiender, samla många unika pärlor från magiska sfärer och behärska trollformlerna. Få ut det mesta av det gamla totemet för att eliminera dina motståndare. Det är inte allt, det låter dig också anpassa din outfit så att den ser annorlunda ut.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Worm Run!

"Worm Run" är ganska enkelt att spela men det kan vara mycket beroendeframkallande. Allt du behöver göra är att bara skjuta ormen på ett smart sätt och undvika hindren. Du måste ta extra försiktighet och dra tillbaka i tid innan hindret träffar dig.

Du kan bjuda in dina vänner att slåss mot dig. Det låter dig också spela mot globala spelare. Så sätt din glänsande show för att komma på topplistorna.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Kattfågel!

"Cat Bird" är helt enkelt ett häftigt plattformsäventyr. Det lilla djuret är på en oändlig strävan efter att få tillbaka hemmet.

Du får en chans att våga dig genom olika världar och möta utmaningar. Belastad med över 40 utmanande nivåer, har det tillräckligt med tricks för att hålla dig uppslukad.

Det finns tre unika chefer att slåss mot. Dessutom har den också ett tidsförsöksläge som låter dig utmana dig själv lite strängare.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Dan The Man

Dan The Man är en actionplattform med retro-kontroller. Så om du är ute efter ett plattformsspel som kan ta dig under de härliga dagarna med arkadspel, kan det här vara rätt val.

Spelet har roligt spel med robo-bossar för att testa din spelförmåga. Dessutom finns det tre lägen som berättelsen, oändlig överlevnad och strid för att låta dig välja önskat läge att spela.

Dessutom har den en mängd olika vapen så att du kan välja rätt vapen baserat på preferens. Och med massor av anpassningar som erbjuds får du också friheten att lägga till lite personlig touch i mixen.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. MEGA MAN X

Med en actionfylld berättelse är "MEGA MAN X" det du ska spela för att få timmar av glädje. Spelet har tre nivåer: lätt, medium och hårt. Så om du inte är bra på att spela det snabba spelet kan du börja med den lättmediumnivån.

Du måste möta 80 utmaningar och alla är utformade för att testa din skicklighet. Spela spelet smart för att vinna striderna och stiga genom ledningarna för att hamna på topplistan.

Pris: $ 4,99

Ladda ner

10. Cally's Caves 3

Gillar du att slåss mot episka strider? "Cally's Caves 3" kan vara ett utmärkt val om din förkärlek för episka krig aldrig verkar få tillräckligt.

Herbert, skurken, försöker ha bestämd kontroll över grottan för att utföra sina onda experiment. Cally, huvudpersonen, vill inte att ondskan ska förstöra freden. Du måste hjälpa Cally att vinna kriget mot den mäktiga mäktiga Herbert.

Med 120 nivåer över 8 zoner har detta spel ett antal knep i ärmen för att vinna dig. Du måste kämpa mot 20 typer av onda fiender. Oroa dig inte, du kan dra nytta av 12 typer av vapen med 89 unika effekter för att decimera dina motståndare.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt, folkens!

Vad är ditt val?

Så det här är våra finaste plattformsspel för iOS. Förhoppningsvis har du gillat att titta närmare på vad de har att erbjuda. Vilken har du valt för ditt spel?

Du vill också titta på dessa spelupplägg:

  • Bästa livssimuleringsspel för iPhone och iPad
  • First Person Shooting Games för iPhone och iPad
  • Bästa ordspel för iPhone och iPad
  • Bästa actionspel för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found