Blogg

Bästa iPad-bilmonteringen 2021

Inte så överraskande finns det mycket färre alternativ när det gäller ett iPad-bilställ (jämfört med iPhone-bilfästen). Ändå kommer en iPad mycket bra för GPS, för musik och för en mängd andra saker som du kanske vill använda i bilen. När du använder din iPad i bilen, även om det bara är för riktning, behöver du en iPad-bilmontering. Medan Universal-bilfästen för surfplattor kan köpas till ett billigt pris är det lite svårare att hitta ett tillbehör av hög kvalitet. Vi har försökt att söka igenom tillgängliga alternativ här.

# 1. iOttie Easy Smart Tap 2

iOttie står precis ovanpå en liten sortiment av iPad-bilfästen. Men det är en av de finaste fästena du får. Den är designad för iPad Mini (och andra 7 ″ surfplattor). Sugkudden fäster vid mjuka ytor (instrumentbrädor och vindruta).

Du kanske måste ta bort fodralet på din iPad Mini (men specifikationen säger att du kan ta bort distanserna från botten för att passa en iPad mini med fodralet på). Ett monteringssystem med en knapptryckning har ett löfte om ett lättanvänt bilfäste.

Kompatibilitet: iPad Air / 4/3/2 iPad Mini

USP: One touch-monteringssystem

Kolla in på Amazon

# 2. Lamicall

Nackstödsfästet från Lamicall för din iPad Air är kompatibelt med nästan alla bilar på marknaden. Den kan fästas på nackstödet på någon av framsätena. Du kan också rotera din iPad 360 grader, så att du antingen kan ladda den som du vill eller göra något annat.

Vänster och höger sida av fästet har stora tomma hål, så att du kan passera kablar genom det. Slutligen finns det två färgval som passar din bilinteriör - svart och rött.

Kompatibilitet: iPad 2017 Pro 9.7, 10.5, Air mini 2 3 4

USP: 360-graders rotation

Kolla in på Amazon

# 3. APPS2Bil

"APPS2Car" har en beundransvärd 2-i-1-funktionalitet. Du kan använda den för både din smartphone och surfplatta. Skruvlåst basdesign gör att du enkelt kan installera den; utan att påverka uppspelningen av din CD-spelare.

Tack vare 360 ​​graders rotation ger bilfästet en bekvämare betraktningsvinkel. Därför har du en förbättrad handsfree-upplevelse på enheten. Inbyggd med gummikudde ger den extra grepp samtidigt som den håller repen i schack.

Kompatibilitet: Alla iPad utom iPad pro 12,9-tums

USP: Skruvlåst basdesign

Kolla in på Amazon

# 4. DigitlMobile

Om du är ute efter ett bilfäste för att få en bättre betraktningsvinkel skulle DigitlMobile vara ett av de bättre alternativen att överväga. Du kan enkelt montera denna surfplattahållare i ditt fordon. Det låter dig placera din iPad både vertikalt och horisontellt.

Med den säkra låsmekanismen håller hållaren surfplattan intakt. Solid konstruktion kan minska vägvibrationer. På grund av den lätta strukturen kan du enkelt bära den var som helst.

Kompatibilitet: Alla 7-12-tums iPads

USP: Fjädergreppsmekanism

Kolla in på Amazon

# 5. Cellet

Cellet har länge varit en av mina favoritbilsfästen. Vad som gör det så imponerande är den problemfria installationen, med tillstånd av den helt justerbara basen. Dessutom finns det också en frigöringsknapp som låter dig avinstallera din enhet utan smärta.

Den håller din iPad obefläckat så att du får en tilltalande handsfree-upplevelse. Du kan enkelt rotera surfplattan för att få en bättre betraktningsvinkel. Dessutom erbjuder den gummerade hållaren inte bara mycket bättre grepp utan tillåter inte repor att skada din enhet.

Kompatibilitet: iPads upp till 9,7 tum i bredd

USP: Justerbar bas

Kolla in på Amazon

Det är klart!

Vad är din favorit?

Så äntligen har du en perfekt hållare för din iPad. Jag skulle vara väldigt glad att veta ditt val och funktionerna som gör det så märkbart.

Missa inte:

  • Bästa iPad 2018 läderfodral
  • Skärmskydd för iPad 2018
  • Bästa iPad 2018-tangentbordsväskor
  • Bästa iPad 2018 Folio-fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found