Blogg

Bästa iPhone 7-fodral 2021

Jag stylar min iPhone utifrån mitt humör och min situation. Till exempel föredrar jag ett tunt fodral för min vanliga användning och går efter en lyxig plånbok för att erbjuda den smarta smartphonen som behövs samt att jag enkelt bär kredit- / betalkort när jag är på språng. Och när jag vill våga mig på något riktigt spännande blir ett tungt ärende mitt färdiga val. Med tanke på olika behov och önskan att tillhandahålla ett lämpligt skydd i enlighet därmed, innehåller min omfattande lista över de bästa iPhone 7-fodralet en mängd olika fodral.

Oavsett om du är charmad av de snygga fodralet eller anser tydliga omslag som den bästa satsningen för dina specifika behov, har denna framstående kollektion du beundransvärt täckt. Skapad med premiumkvalitet och tillgänglig i flera färger, är dessa kostymer speciellt utformade för att para ihop med din smartphone. Har du något emot att ta en titt på dessa topp iPhone 7-fodral? Låt oss utforska dem alla!

 1. Lyxficka från Pad & Quill
 2. Bella Fino från Pad & Quill
 3. RANVOO
 4. TORRAS kärleksserie
 5. RhinoShield CrashGuard
 6. Casemade
 7. Spigen Air Skin
 8. Maxboost Vibrance-serien
 9. iSe fall
 10. Luvvitt
 11. Elago
 12. Ringke FUSION

1. Lyxficka från Pad & Quill

Luxury Pocket förtjänar att kallas det bästa plånboksfodralet för iPhone 7. Vad som gör detta premiumfodral till ett snitt över resten är den utmärkta kombinationen av amerikansk läder i full kvalitet och björkträ i baltisk stil.

Väskan är utformad för att vara UV-beständig och utvecklar en ålderslös patina när den blir guld. På grund av den lyxiga läderstrukturen känns locket snyggt.

De inre kortplatserna kan rymma upp till 6-8 kort och det finns också en ficka för att lagra några dollarsedlar. Därför behöver du inte ha en traditionell plånbok. Slutligen, tillgängligheten i fem färgkombinationer som whisky, mörk choklad låter dig välja en passande partner för din iPhone 7.

USP: Lyxig design

Kolla in på Pad & Quill

2. Bella Fino från Pad & Quill

Ytterligare ett avancerat iPhone 7-fodral från Pad & Quill. Om du har en förkärlek för elegant bokdesign och hög kvalitet, skulle Bella Fino vara en bättre affär för dig.

Väskan är tillverkad av fullkornigt amerikansk läder och har raffinerat utförande. Med den UV-beständiga kvaliteten och tidlösa patina har locket oöverträffad livslängd.

När vi pratar om skydd kan Bella Fino skydda din smartphone från oavsiktliga fall. Dessutom kommer du att kunna hålla upp till 5-7 kort i de inre kortplatserna.

Dessutom har läderfodralet också en kontantficka för att hålla några dollarsedlar. Och de sex färgalternativen som galloper svart, whisky, djup havsblå låter dig hitta det passande paret för din smartphone.

USP: Snygg bokformad design

Kolla in på Pad & Quill

3. RANVOO

Den slående designen på RANVOO påverkar direkt från det ögonblick du tittar på den. De gummerade ryggstötfångarna och de förkromade kantstötfångarna ger den tunna profilen charm. Matt finish förbättrar väskans utseende ytterligare.

Apples logotyputskärning säkerställer att din smarttelefons varumärke fortsätter att göra sin närvaro även i detta fall. Responsiva knappar gör att du enkelt kan styra din enhet. Ännu bättre, det finns 12 fascinerande färgvarianter att välja mellan.

USP: Matt finish

Kolla in på Amazon

4. TORRAS kärleksserie

Ett smalt fodral så förtrollande som TORRAS Love Series förtjänar att gå in i denna exklusiva lista. Det snygga utseendet i kombination med den mjuka strukturerade ytan är den största höjdpunkten i detta fodral. Tillverkad med flytande silikongummi, erbjuder fodralet ett mycket förbättrat grepp.

Den mjuka mikrofiberinredningen låter inte repa skada din smarttelefons skönhet. Det finns en speciell utklipp för Apple-logotypen på baksidan. Dessutom kommer detta eleganta fodral i sju tilltalande färgvarianter.

USP: Flytande silikongummi

Kolla in på Amazon

5. RhinoShield CrashGuard

RhinoShield CrashGuard bumperfodral kan skydda din iPhone 7 även från ett oavsiktligt fall på upp till 11 fot. Trots att den är så skyddande är den otroligt lätt; väger bara 12 gram. Stark polykarbonatkonstruktion med matt struktur ser tilltalande ut och lägger sig elegant med smarttelefonen.

CrashGuard har ram på båda sidor för att skydda skärmen och kameran från att exponeras på plana ytor. De stora utskärningarna, mycket lyhörda knapparna ger bekvämligheten som behövs. Tack vare den matt finishen känns det väldigt bekvämt i händerna. Och du har 14 livfulla färger att välja mellan.

USP: Stötsäker design

Kolla in på Amazon

6. Casemade

Försedd med toppmodellen (äkta kohudläder) har Casemade plånboksfodral en professionell touch. Snygga sömmar förstärker både sitt hantverk och stärker den uppbyggda. De tre kortplatserna och en stor ärm för pengar tar perfekt hand om alla krav.

Ytan känns ganska varm vid beröring. Magnetstängning håller dina värdesaker såväl som iPhone på plats. Det officiellt utseende plånboksfodralet känns väldigt bekvämt att hålla i handen tack vare det minimalistiska utseendet. Två färgalternativ inkluderar svart och brunt.

USP: Äkta kohudläder

Kolla in på Case-Made

7. Spigen Air Skin

Om du är villig att ha ett fodral med kvaliteten för att packa fler stansar än vad som möter ögonen, måste "Spigen Air Skin" ges en hård look. Byggt med de finaste polykarbonatmaterialen, kan det här fodralet passa bra ut med din iPhone 7.

Frostfinishen ger sin profil charm. Det håller din iPhone smala ut. De synliga knapparna och portarna är för bekväm åtkomst. Detta snygga fodral finns i tre färgvarianter som svart, rött och mjukt klart.

USP: Frostfinish

Kolla in på Amazon

# 8. Maxboost Vibrance-serien

iPhone 7 "Maxboost Vibrance Series" -fodralet har en tilltalande design som kan ge ett trevligt ögon-godis. Med det fyrsidiga skyddet tack vare de täckta hörnen och upphöjda läppar förblir din enhet skyddad när den betyder mest. Mjukt tyginteriör hindrar repor från att beröra smarttelefonen.

Premiummaterialen tillsammans med den robusta konstruktionen ökar uthålligheten. Det ultratunna utseendet gör att den kan vara en cool följeslagare till din telefon. Snap-on-designen möjliggör en snabb installation. Vibrance Series finns i fem fängslande färger.

USP: Mjukt tyginredning

Kolla in på Amazon

9. iSe fall

Gillar du formformad gummerad profil? iSee Case kan beundransvärt uppfylla din önskan. Snidad med förstklassiga TPU-material, den har kvaliteten att hålla länge.

Kolfibern ger det välbehövliga greppet som minskar glidningen. Framhöjda kanter ser till att skärmen på din iPhone är skyddad till varje pris. Med fem färgvarianter kan du välja en lämplig partner för din smartphone.

USP: Snap-on design

Kolla in på Amazon

10. Luvvitt

Vad sägs om att gå till ett extremt robust fodral som kan erbjuda förstklassigt skydd till din iPhone 7? Luvvitt gör ganska högt på att erbjuda toppinriktad skydd mot oönskade fall eller chock. Dubbelskiktsdesignen, det skyddande tyska Bayer-hårda skalet och en stötdämpande TPU-kärna gör det jobb som krävs med aplomb.

Alla fyra hörn har befästs för att enkelt försvara din iPhone. Den upphöjda läppen garanterar ett fullständigt skydd mot skärmen.

Du har inga problem när du använder knapparna och portarna på din telefon. Dessutom kommer Ultra Armour i så många som åtta underbara färger.

USP: Förstärkta hörn

Kolla in på Amazon

11. Elago

Är du ute efter en snygg stötfångare som kan skydda din iPhone 7 utan kompromiss? Elago stötfångar fodral är exakt vad du letar efter. Primad med polykarbonat och stötdämpande TPU-material, det är mycket hållbart.

Den genomskinliga baksidan gör att din iPhone kan lysa igenom. Den formanpassade designen matchar din smartphone.

Eftersom den är tunn och lätt har din enhet ingen bulk. Detta snygga fodral finns i fem färgalternativ.

USP: Transparent rygg

Kolla in på Amazon

12. Ringke FUSION

Det som gör Ringke FUSION stötfångarfodral till iPhone 7 så bedårande är den kristallklara profilen. Med detta fallskydd i militärklass är detta fall ganska solid när det gäller att skydda mot oavsiktliga skador. Den har TPU-hörnskuddar som skyddar iPhone från droppar.

Den aktiva pekdesignen gör att du enkelt kan komma åt alla portar och knappar. Mjuka och flexibla kanter ger ett säkert grepp. Fem färgalternativ räcker för att du ska kunna välja en cool följeslagare för din enhet.

USP: Kristallklar profil

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Ditt val?

Jag antar att du har valt ett av dessa finaste iPhone 7-fodral för din enhet. Vilken är det? Låt oss veta vilka kvaliteter du har gillat i den.

Om du vill utforska fler fall rekommenderar jag att du också tittar på listorna:

 • Billiga iPhone 7-fodral
 • Bästa iPhone 7 vattentäta fodral
 • iPhone 7 Kickstand Fodral
 • Bästa iPhone 7 plånboksfodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found