Blogg

Bästa iPhone 6/6 Plus Fitness-tillbehör (2021 uppdaterad)

Från enkla sockernivåer och blodtrycksmätare till run-trackers, det finns många tillbehör som är kompatibla med iPhone, riktade till hälso- och fitnessentusiaster. Regelbunden användning av sådana tillbehör kan ge dig omfattande data och därmed hjälpa dig att uppnå dina riktade fitnessmål. Som fitnessälskare kanske du inte vill dröja längre eftersom du kan köpa en eller flera av följande bästa hälsa och iPhone 6/6 Plus Fitness-tillbehör kan göra en positiv skillnad.

1. Apple Watch

För mig är Apple Watch det överlägset mest kompetenta träningstillbehöret för iPhone. Lastad med avancerade specifikationer; Apples smartwatch styr den bärbara enhetsindustrin.

Gilla EKG, Fall Detection, Workout och konkurrensutmaningar gör det riktigt spännande. Dessutom kan du aktivera låg för att rädda ditt liv.

Till skillnad från tidigare är Apple Watch inte längre starkt beroende av den parade iPhone. LTE-versionen kan fungera självständigt, så att du kan utföra de mest grundläggande funktionerna.

USP: Flera fitnesscentrerade funktioner

Kolla in på Amazon

2. Wahoo TICKR pulsmätare

För de vanliga puls- och kalorikontrollerna är här ett tillbehör som du behöver vara medveten om - Wahoo TICKR pulsmätare. Den övervakar din hjärtfrekvens och kalorierna du förbränner i realtid när du tränar.

Fungerar också sömlöst med Apple Watch för att hjälpa dig att hålla koll på hjärtfrekvensen. Det erbjuder ett förprogrammerat Wahoo Fitness Burn & Burst-träningsprogram gratis i sin iOS-app som är utformad för att bränna fett och förbättra prestanda.

Wahoo TICKR-skärmen är helt kompatibel med Apple HealthKit-appen. När du väl har länkat den till appen skickar bildskärmen informationen om hjärtfrekvensen och förbrända kalorier efter varje träningspass till Health-appen.

Dessutom kan du använda den med mer än 50 populära hälso- och fitnessappar som MapMyFitness, Runkeeper, Strava, etc.

USP: Noggrann pulsmätning

Kolla in på Amazon

3. Rotibox Sports Bluetooth V4.1 A2DP-huvudband

Med Rotibox Lightweight Sweatproof Sports Headband kan du börja njuta av dina utomhussporter i mycket bättre utsträckning under alla årstider. Bluetooth-versionen i huvudbandet är 4,1 och är mycket kompatibel med din iPhone.

Den levereras med en integrerad mikrofon som låter dig använda din telefon handsfree. Det är helt tvättbart, men se till att du tar ut hörlurarna från det medan du tvättar.

Detta svettband som inte är knutbart är ganska bekvämt att bära och levereras med en USB-laddningskabel. Pannbandet körs på ett inbyggt uppladdningsbart litiumbatteri som ger en speltid på upp till 6 timmar.

USP: Integrerad mikrofon

Kolla in på Amazon

4. TRIBE Armband

“TRIBE” är ett ganska enkelt armband för iPhone. Du kan använda detta elastiska band för att hålla din smartphone säkert under träning.

Blandningen av lycra och neoprenmaterial gör det inte bara mer flexibelt utan också vattentätt. Därför kommer din muskel att kunna böjas och känna sig bekväm.

TRIBE har en säker plats där dina små nycklar vilar. Tack vare de reflekterande gränserna kommer mörkret inte att kunna hindra dig från att springa i toppväxeln.

Det är inte allt; de tio färgalternativen gör att du kan välja ett matchande band för din iPhone.

USP: Fullt justerbar design

Kolla in på Amazon

5. Fitbit Charge 3

Om du inte vill gå till Apple Watch eller vill köpa en relativt billig aktivitetsspårare kan Fitbit Charge 3 vara ett smart alternativ.

Den är lätt och har en elegant design. För att komma igång, välj bland över 15 övningar som cykling, simning, yoga och mer. När du väl har valt ut det önskade träningspasset, ställ in ditt mål och starta aktiviteten.

Den visar realtidsstatistiken för att hålla dig i slingan. Du kan också spåra brända kalorier och enkelt övervaka din hjärtfrekvens.

Dessutom är Charge 3 vattentålig upp till 50M. Således kommer du att njuta av att simma efter ditt hjärta.

USP: Vattentålig upp till 50M

Kolla in på Amazon

6. Powerbeats3

Om du är ute efter att hitta trådlösa hörlurar av hög kvalitet, kolla in Powerbeats3. Hörlurarna har en ergonomisk design och erbjuder rik ljudkvalitet.

Du kan använda Siri för att ta kontroll över din musik. Tider när du lägger dig 100% under ett noggrant träningspass gör den personliga assistenten din uppgift att kontrollera musik ganska enkel.

När det gäller batteritid kan Powerbeats3 gå upp till 12 timmar på en enda laddning. Ännu bättre, du får en timmes juice från bara fem minuters laddning.

Öronspetsarna finns i fyra storlekar. Att välja den som passar dina öron bör inte vara en stor sak.

USP: Rik ljudkvalitet

Kolla in på Amazon

Det är ganska mycket det! Jag hoppas att du inte blev uttråkad när du utforskar de bästa fitnesstillbehören för din iPhone.

Ditt val?

Nu är det din tur att dela med dig av tankar och även berätta om dem som har verkat lovande. Dessutom, om du vill se någon av dina favoriter i samlingen, skicka oss dess länk.

Innan du avslutar den här berättelsen, ta en titt på de relaterade artiklarna nedan:

  • Bästa hälsoappar för iPhone
  • Bästa Calorie Tracker-appar för iPhone
  • Så här registrerar du dig för Apple Fitness + (steg-för-steg-guide)
  • Hur man använder Apple Watch Time to Walk på Apple Fitness +
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found