Blogg

Flytande Forever Language Learning iPhone-app

Världen är fylld med olika kulturer och talar olika språk. Och i takt med att tekniken utvecklas så snabbt blir världen mindre dag för dag. Vår verksamhet och kommunikation är inte begränsad till en viss geografi. Vi reser också till olika länder där människor talar helt olika språk. Naturligtvis finns det lösningsmetoder som att använda Google Translate, men det tar bort känslan när du kommunicerar med en person.

För närvarande är det inte bara en hobby att lära sig flera språk. Det är en nödvändighet. Men problemet är att det inte är enkelt att lära sig ett nytt språk och att det också tar tid. Det viktigaste är att det är tråkigt och också testar ditt tålamod. The Fluent Forever är en av de bästa iOS-apparna för språkinlärning som verkar ha löst alla dessa problem ganska snyggt.

De har gjort att lära sig ett nytt språk roligt, snabbt och interaktivt. Uppriktigt sagt kan jag bara prata engelska. Så jag försökte den här appen ett tag för att lära mig spanska. Jag ska erkänna att jag fortfarande lär mig och inte är en flytande talare, men appen håller långt över mina förväntningar. Låt mig ta dig till en detaljerad granskning av Fluent Forever baserat på mina resultat. Om du vill lära dig ett nytt språk snabbt är det här inlägget för dig.

Fluent Forever Language Learning App för iPhone

Inlärningsmetod

När det gäller att lära sig ett nytt språk saknar de flesta online-handledning eller videor den väsentliga delen; engagemang. Språket i sig är stressande eftersom vi inte förstår ett enda ord, och de flesta böcker och handledning börjar med grammatiken. Nu ska jag vara uppriktig här, jag hatade att lära mig grammatik, även för mitt modersmål. Att lära mig grammatik som det första steget för ett nytt språk får mig omedelbart att hata det.

Fluent Forever använder ett helt annat tillvägagångssätt, och detta är inspirerat av den personliga upplevelsen av VD och grundare av appen Gabriel Wyner. Han är en bästsäljande författare, passionerad polyglot och tidigare operasångare. Han talar flytande olika språk som spanska, tyska, franska, ryska, italienska, ungerska och japanska.

Under sin inlärningsfas upptäckte han tre strategier för att snabbt lära sig vilket språk som helst utan att känna sig uttråkad eller stressad. Dessa tre strategier inkluderar - lär dig uttal först, översätt inte och använd upprepade upprepningssystem.

Och den mest kritiska delen, appen lär inte grammatik som vi lärde oss i skolorna. Låt oss nu kolla om andra funktioner i appen.

Tar det första steget

När du väl har bestämt dig för att lära dig ett nytt språk är det första steget av yttersta vikt. Eftersom det första steget kommer att avgöra ditt öde när du lär dig det språket. Fluent Forever-appen förstår detta mycket bra, och när du startar appen frågar den dig om du kan det nya språket - ny, mellanliggande eller avancerad nivå.

Baserat på ditt val börjar inlärningsprocessen. Om du är ny kommer det att börja med vanliga ord och deras uttal. Som sagt tidigare är den första strategin för att lära sig ett nytt språk att bestämma uttalet först. För att hålla det engagerande har appen dagliga mål som du kan spåra och justera din takt därefter.

Det har också videor som gör det lättare att förstå hur orden låter. Det här är användbart eftersom om du inte vet hur ett språk låter, har det ingen mening att lära sig språket. Efter allt detta finns det också två uttallektioner som du behöver klara. Det ger dig också en uppfattning om hur du gör.

När du har bemästrat det tar appen dig till nästa steg.

Mellanutbildning

I det andra steget blir det lite tufft. Denna del innehåller också uttalar tillsammans med flera bas vokabok och grammatik flashcards. Om ordet grammatik har gjort dig lite nervös, låt mig säga att det inte är de typiska grammatikborden med olika regler.

Dessa kort är interaktiva och roliga att lära sig. I själva verket lär den grammatik på ett sådant sätt att du aldrig kommer att känna dig stressad. Enkelt uttryckt lär det sig naturligtvis grammatik utan att du känner att du lär dig.

Alla de tre inlärningsfaserna inkluderar videor och en mängd exempel för att få dig att förstå saker enkelt och snabbt. Appens kärnfokus är att få dig att använda språket i den verkliga världen, med riktiga människor.

Expertzonen

När du är klar med grund- och mellanträningen är det dags att slutföra det sista steget. Den avancerade sektionen börjar med låga svårigheter och rör sig sedan gradvis mot den hårda delen. Detta är det sista och sista steget, där allt ditt lärande testas.

Baserat på dina framsteg i de tidigare två stegen kommer detta avancerade avsnitt att fokusera mer på meningar och grammatik. Det kommer att ha mycket längre och komplicerade meningar och lite strikt grammatik.

Ljud, video och bilder

Alla de tre avsnitt som nämns ovan är interaktiva och lätta att förstå. Olika flashkort har olika ljud för att förstå uttalet, bilder för att förstå betydelsen av ord och videor för att bättre förstå grammatiken.

Det är vetenskapligt bevisat att den mänskliga hjärnan kan lära sig i mycket bättre takt med visuell och ljudinteraktion, och appen Fluent Forever har det i massor.

Pris: 14 dagars gratis provperiod

Prenumeration: 1 språk i 1 månad - 9,99 USD

Ladda ner

Det är allt, folkens!

Loggar ut…

Att känna till flera språk har en fördel. Även om det engelska språket kan göra ditt arbete i de flesta delar av världen, men om du kan kommunicera flytande på modersmålet, kommer du att få kontakt med människor på ett mycket bättre sätt. Det är därför jag sa tidigare att lära sig flera språk inte längre är en hobby; det är en nödvändighet.

Dela din feedback med oss ​​i kommentaren nedan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found