Blogg

Bästa VR-headset för iPhone Xs Max och iPhone XR 2021

Det är fantastiskt att gå in i den virtuella världen och göra hjältemodeller som inte kan vara möjliga i verkliga livet. Även om jag inte längre använder VR-headset så mycket som för några år sedan, vill jag fortfarande spara några värdefulla tider för att njuta av 360-graders uppslukande tittarupplevelse. Efter att ha tagit hänsyn till min personliga smak har jag raderat de bästa VR-headseten för iPhone Xs, Xs Max och naturligtvis iPhone XR. Förhoppningsvis kan de också leva upp till din efterfrågan.

 1. VR EMPIRE
 2. Destek
 3. BNEXT
 4. AOGUERBE
 5. SUMMA VR
 6. NeuTab
 7. Osloon
 8. VR SHINECON
 9. GEARSONE
 10. Pansonite

# 1. VR EMPIRE

Oavsett om du är en hardcore-spelare eller någon som gillar 3D-filmer i sin fullvärdiga form, kan VR EMPIRE vara ett fantastiskt val för dig.

En anmärkningsvärd egenskap hos detta headset är att du enkelt kan svara på ett telefonsamtal. Så även när du är nedsänkt i spel kommer du inte att missa viktiga samtal.

Funktionen för automatisk positionering är mycket användbar och säkerställer att smarttelefonen förblir stadig. Baserat på din bekvämlighet kan du perfekt justera pupillavståndet och bekvämt vrida på de två sidorna för att få bättre brännvidd.

USP: Funktion för automatisk positionering

Kompatibilitet: iPhone Xs, Xs Max och iPhone XR

Kolla in på Amazon

# 2. Destek

Med mer än 600 betyg på Amazon har Destek VR-headset vunnit många. Den har ett något mindre synfält på 103 grader. Förutom det har den en fjärrkontroll som de flesta VR-headset för att styra filmer och videor. Den spännande funktionen är möjligheten att begränsa blått ljus som skadar ögonen.

Som alla andra har även detta ett tjockt skum som täcker ditt ansikte men gör inte ont. Detta hjälper främst när du tittar på filmer länge. Slutligen kan du välja mellan två modeller: med en fjärrkontroll eller utan en fjärrkontroll.

USP: Begränsar blått ljus som skadar ögonen

Kompatibilitet: iPhone Xs Max, Xs och XR

Kolla in på Amazon

# 3. BNEXT

Sportar en snygg design; BNEXT VR-headset fångar direkt dina ögon. Tack vare HD-optimering och 3D-spelstöd är den utformad för att liva upp ditt actionfyllda spel och roliga filmtittning.

Med de problemfria FD- och OD-justeringarna säkerställer du att du har önskad bekvämlighet för att hålla allt under din kontroll. Inkluderingen av justerbart huvudrem och mjukt nässtycke hjälper dig att stanna kvar på heta sitsen i timmar. Dessutom ger det ett synskyddssystem för att förhindra att ögonen tappar sig i schack.

Åh ja, det fungerar också underbart med drönare. Så om du har en kan du få ut det mesta av detta VR-headset för att få mycket roligt i spelet.

USP: HD-optimering och 3D-spelstöd

Kompatibilitet: iPhone Xs och iPhone XR

Kolla in på Amazon

# 4. AOGUERBE

Älskar du att spela VR-headset i timmar? Om ja, vill du AOGUERBE till ditt förfogande. Så, vad gör att det sticker ut?

Det som har fått ögonen på det här headsetet är den ergonomiska designen. Den T-formade remmen är helt justerbar och huggen ur det ganska lätta materialet. Som ett resultat minskar det trycket runt huvudet och ögonen.

Du kommer att kunna justera den sfäriska linsens position genom att flytta knappen på toppen av 3D VR för att få en bättre upplevelse. VR-headsetet låter dig njuta av den gigantiska IMAX lyxteatern och en panorama-FOV-upplevelse på upp till 120 grader.

Tack vare det avtagbara frontlocket förbättrar det värmeavledningen så att iPhone inte blir överhettad.

USP: Ergonomisk design

Kompatibilitet: iPhone Xs (inte bekräftat men kan också fungera med iPhone XR.)

Kolla in på Amazon

# 5. SUMMA VR

Jag har testat MERGE VR och tyckte att det var ett av de bästa i branschen. Dessutom har det varit vinnare av flera prestigefyllda utmärkelser som Academic's Choice Award och Taste Awards 2017 Honoree.

Prata om funktionerna; detta headset har en enkel design. Tillverkad av mjukt skum och är utformad för att passa ansikten snyggt. Eftersom den är väldigt lätt, känner du inte tryck när du bär den.

Med de dubbla ingångsknapparna kan du enkelt styra VR-appar. Dessutom är den utformad för att fungera med både Android- och iOS-enheter och finns i flera färgvarianter.

USP: Dubbla ingångsknappar

Kompatibilitet: iPhone Xs (inte bekräftat men kan även stödja med iPhone XR.)

Kolla in på Amazon

# 6. NeuTab

NeuTab presenterar ett lätt VR-headset, som är glasvänligt VR. Du kan titta på ditt favoritinnehåll under lång tid utan att uppleva ögonstram. Njut av virtuell verklighet på ett enkelt och prisvärt sätt.

Till skillnad från andra VR-headset som finns i plastdesign ger NeuTab unik tygkropp och Face-Foam-dämpning. Denna design ger dig en bekväm VR-upplevelse medan du har tagit på dig enheten.

USP: Tygkroppsdesign

Kompatibilitet: iPhone Xs, Xs Max och iPhone XR

Kolla in på Amazon

# 7. Osloon

De flesta VR-headset har fantastiska funktioner, men de saknar alla en av de mest kritiska sakerna, högtalare. Den här från Osloon kommer med en inbyggd hörlurar, det också med strålande ljudkvalitet. Förutom ljud kan du också justera PD och FD med ratten för att få den perfekta bildkvaliteten.

Det bästa med detta VR-set är att det också är kompatibelt med glasögon. Headsetets övergripande kvalitet är bekväm, tillsammans med ett justerbart huvudrem.

USP: Kompatibel med glasögon

Kompatibilitet: iPhone Xs / X / 8 / 8Plus / 7 / 7Plus / 6 / 6Plus / 6s / 5

Kolla in på Amazon

# 8. VR SHINECON

Om komfort är din högsta prioritet är VR Shinecon-headset perfekta. Huvudbandet är non-woven och innovativ tygdesign är otroligt bekväm. När det gäller funktioner har den en stereohörlur som passar perfekt i öronen. Linserna levererar kristallklara 3D-bilder.

Allt du behöver göra är att justera PD och FD enligt dina behov, starta VR-videon och montera din iPhone i headsetet. Du är redo att gå in i den nya världen av virtuell verklighet.

USP: Inbyggda stereohörlurar

Kompatibilitet: 4,7-6,0 tum iPhones

Kolla in på Amazon

# 9. GEARSONE

Vill du styra dina filmer med fjärrkontrollen? Gearsone VR-headset har uppfyllt din önskan. På grund av det slutna iOS-systemet kan du bara använda uppspelning, paus och nästa funktioner på fjärrkontrollen medan du tittar på filmen. VR-uppsättningen har premiumlinser för perfekt 3D-bildkvalitet.

Den T-formade huvudremmen är utformad så att den inte hindrar dina öron. Som alla andra erbjuder även detta att justera pupill- och brännvidd med hjälp av ratten högst upp. Allt som allt är det ett anständigt VR-headset med grundläggande funktionalitet.

USP: Styr film och video med hjälp av fjärrkontrollen

Kompatibilitet: iPhone Xs, XR, X, 8, 7, 6, 6s Plus

Kolla in på Amazon

# 10. Pansonite

Pansonite har gjort VR-headsetet att hålla komfort som högsta prioritet. Huvudremmen kan justeras så att den passar perfekt på huvudet på en vuxen eller ett barn. Fördjupad näsbro skapar tillräckligt med utrymme för att trösta näsan utan att skada den. När det gäller tittarupplevelsen har den ett brett synfält på 110 grader, vilket ger en fantastisk 3D-upplevelse.

Den har också en joystickliknande fjärrkontroll som du kan använda för att styra videor och filmer. Slutligen finns det två modeller, med fjärrkontroll och utan fjärrkontroll.

USP: 110 graders synfält

Kompatibilitet: iPhone Xs och iPhone XR

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Din bästa satsning?

Jag antar att du redan har nollställt ditt favoritheadset? Vilken är det? Jag tror att det är den som erbjuder maximal FOV.

Om du gillat att läsa den här artikeln kanske du vill läsa:

 • Bästa kraftbanker för iPhone Xs, Xs Max och iPhone XR
 • Bästa bilmonterade laddare för iPhone Xs, Xs Max och iPhone XR

Vilken är den kvalitet du alltid vill se i ditt VR-headset? Låt oss veta om det.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found